Υπηρεσίες στην Airbnb

Sitges – Σεφ

Βρείτε μια μοναδική υπηρεσία που παρέχεται από ντόπιους επαγγελματίες στην Airbnb.

Όλες οι υπηρεσίες σεφ

Ιδιωτικός σεφ Moises

Διεθνής γαστρονομία, σύγχρονες τεχνικές, δημιουργός, τοπικό και εποχικό προϊόν.

Ο Isaac, ο ιδιωτικός σεφ σας

Αυθεντικό ρύζι και φιντέουα, φτιαγμένα με πάθος και σχολαστική λεπτομέρεια.

Δημιουργικότητα Chef baron Με φρέσκα προϊόντα

Μάγειρας εξειδικευμένος στη μεσογειακή κουζίνα, με πάθος για τις φρέσκες και αυθεντικές γεύσεις. Η κουζίνα μου συνδυάζει την απλότητα, τη δημιουργικότητα και τη μεσογειακή ψυχή.

Ιδιωτικός σεφ από την Taty Fernandez

Απολαύστε εξατομικευμένες γαστρονομικές εμπειρίες με τις υπηρεσίες ιδιωτικού σεφ. Από δημιουργικές τάπας μέχρι πλήρη γεύματα ή εξατομικευμένα μενού. Φέρνουμε τις γεύσεις, τη ζεστασιά και την ψυχή κατευθείαν στο τραπέζι σας.

Γεύσεις της Ιταλίας από τον Simone

Δείχνω συνταγές από τη χώρα μου και τεχνικές που έμαθα σε εστιατόρια υψηλού επιπέδου.

Κοκτέιλ και τάπας

Γιορτή δημιουργικών τάπας σε συνδυασμό με κοκτέιλ. Ιδανικό για ανεπίσημες συναντήσεις με μια γκουρμέ και διασκεδαστική πινελιά. 2 αποκλειστικά κοκτέιλ ανά άτομο, που δημιουργήθηκαν για να συνδυαστούν με τα τάπας

Ιδιωτικός Σεφ Τζόρτζιο

Ιταλική, Μεσογειακή, fusion, ιδιωτικός σεφ, εκδηλώσεις, υψηλή γαστρονομία.

Brunch με χαρακτηριστικές πινελιές

Μεσογειακό μπραντς με υπογραφή. Κομψά πιάτα και διακριτική εξυπηρέτηση για επαγγελματικές συναντήσεις και γιορτές.

Μεσογειακές γεύσεις με τον Fabricio

Απολαύστε μία από τις πιο εκτιμώμενες γαστρονομίες στον κόσμο.

Δημιουργίες με ρύζι: Παέγια και άλλα

Γαστρονομικές παέγιες και φιντουά με τοπικά, εποχιακά προϊόντα.

Πολύχρωμη κουζίνα φιούζιον από την Camila

Φέρνω ζωντανές και διεθνείς γεύσεις σε κάθε πιάτο με φρέσκα υλικά

Ιδιωτικοί σεφ που προσφέρουν το τέλειο γεύμα

Ντόπιοι επαγγελματίες

Με προσωπικούς σεφ και εξατομικευμένες επιλογές catering, κάθε γαστρονομική επιθυμία σας γίνεται πραγματικότητα

Επιλέχθηκαν με γνώμονα την ποιότητά τους

Κάθε σεφ αξιολογείται ως προς την εμπειρία του στη μαγειρική

Μια ιστορία αριστείας

Τουλάχιστον 2 χρόνια εργασιακής εμπειρίας στον κλάδο της μαγειρικής