Υπηρεσίες στην Airbnb

Sur – Σεφ

Βρείτε μια μοναδική υπηρεσία που παρέχεται από ντόπιους επαγγελματίες στην Airbnb.

Sur – Απολαύστε την περίσταση με έναν ιδιωτικό σεφ

Σεφ

Εμπειρίες γλυκού fusion από τη Maria

12 χρόνια εμπειρίας, αγαπώ τη ζαχαροπλαστική από τότε που ήμουν παιδί και ξεκίνησα τη δική μου επιχείρηση ζαχαροπλαστικής και εστίασης. Σπούδασα στο Le Cordon Bleu στη Λίμα του Περού, όπου έζησα και εργάστηκα για δύο χρόνια. Ολοκλήρωσα ένα μεταπτυχιακό στο Restaurant Pastry and Sweet Cuisine στην Ισπανία.

Σεφ

Worldly Taste - Fusion Experience

15 χρόνια εμπειρίας μετά τη σχολή μαγειρικής, τελειοποίησα τις δεξιότητές μου σε ξενοδοχεία 5 αστέρων και φημισμένα εστιατόρια. Έμαθα τεχνικές υψηλής κουζίνας στο Le Cordon Bleu της Μαδρίτης. Αναμειγνύω τεχνικές και παραδόσεις από όλο τον κόσμο.

Σεφ

Εκλεκτό φαγητό που τρέφεται με ψυχή από τον Hugo

16 χρόνια εμπειρίας σε 8 χώρες, έχω εργαστεί σε σπίτια, βίλες και γιοτ για διάφορες εκδηλώσεις. Πάντα είμαι περίεργος/η, μαθαίνω και εξελίσσομαι συνεχώς με κάθε έργο. Έχω μαγειρέψει στην Ισπανία, τη Γαλλία, το Μονακό, την Ιταλία, τη Γερμανία, τις ΗΠΑ, το Μεξικό και την Ουρουγουάη.

Σεφ

Mediterranean fine-dining fusion by Jose

20 χρόνια εμπειρίας εστιάζω στη μεσογειακή κουζίνα με υψηλής ποιότητας ισπανικά συστατικά. Αφού σπούδασα σε σχολή φιλοξενίας, εργάστηκα σε εστιατόρια με αστέρι Michelin. Εργάστηκα σε εστιατόρια σε ξενοδοχεία 5 αστέρων GL και Relais & Châteaux.

Σεφ

Μενού γευσιγνωσίας Globetrotting από τον Alejandro

15 χρόνια εμπειρίας Η μαγειρική δεν είναι μόνο πάθος. Είναι ο τρόπος μου να αφηγούμαι ιστορίες μέσα από γεύσεις και αναμνήσεις. Έμαθα ζαχαροπλαστική και γαλλική κουζίνα στο Centre de Formation d 'Apprentis στη Γαλλία. Εκτέλεσα τις δεξιότητές μου ενώ εργαζόμουν σε διάσημα εστιατόρια όπως το Pujol και το Noma στο Copehagen.

Σεφ

Γκουρμέ κουζίνα από τον Alberto

25 χρόνια εμπειρίας Είμαι σύμβουλος μαγειρικής και σεφ με πάθος για τη διδασκαλία. Εκπαιδεύτηκα σε εστιατόρια με αστέρι Michelin, όπως το Akelarreκαι το El Celler de Can Roca. Είμαι σύμβουλος μαγειρικής και διευθυντής στο Summumm.

Όλες οι υπηρεσίες σεφ

Μεσογειακές γεύσεις από τον Javier

21 χρόνια εμπειρίας εργάζομαι ως σεφ για πάνω από 2 δεκαετίες. Το να μάθω να μαγειρεύω με τη γιαγιά και τη μητέρα μου μου έδωσε ένα πάθος για τις ειλικρινείς σπιτικές συνταγές. Σε αυτό το αποκλειστικό περιβάλλον, ειδικεύομαι στη δημιουργία αναβαθμισμένων γαστρονομικών προσφορών.

Εκλεκτικές γεύσεις fusion από τον Álvaro

15 χρόνια εμπειρία έχω μαγειρέψει σε κουζίνα με αστέρια Michelin και προξενεία όπως η πρεσβεία του Ισημερινού. Είμαι πιστοποιημένος σομελιέ με ισπανική γαστρονομική εκπαίδευση από την Diverxo και την Dani García. Ήμουν επικεφαλής σεφ στο La Cabaña de la Finca Buenavista, ένα εστιατόριο Michelin με 2 αστέρια.

Μεσογειακό δείπνο από τον Francesco

15 χρόνια εμπειρίας Είμαι παθιασμένος σεφ με αγάπη για τη μεσογειακή κουζίνα. Εκπαιδεύτηκα στο Università Dei Sapori στην Περούτζια και εργάστηκα στο βραβευμένο με αστέρι Michelin Álbora. Εργάστηκα ως executive chef σε κορυφαία εστιατόρια στη Μαδρίτη.

Εποχιακή ισπανική κουζίνα από τον Félix

20 χρόνια εμπειρίας ειδικεύομαι στην κουζίνα της Ανδαλουσίας-Μοζαραβικής και της Γαλλικής-Προβηχτικής. Πήγα στη Σχολή Φιλοξενίας του Τολέδο και μαγείρεψα στην Ισπανία, το Μεξικό και το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ. Έχω υπηρετήσει ως εναρκτήριος σεφ, επικεφαλής γαστρονομικών ομάδων για πολυεθνικά εστιατόρια.

Ιδιωτικοί σεφ που προσφέρουν το τέλειο γεύμα

Ντόπιοι επαγγελματίες

Με προσωπικούς σεφ και εξατομικευμένες επιλογές catering, κάθε γαστρονομική επιθυμία σας γίνεται πραγματικότητα

Επιλέχθηκαν με γνώμονα την ποιότητά τους

Κάθε σεφ αξιολογείται ως προς την εμπειρία του στη μαγειρική

Μια ιστορία αριστείας

Τουλάχιστον 2 χρόνια εργασιακής εμπειρίας στον κλάδο της μαγειρικής