Υπηρεσίες στην Airbnb

Κόμο – Σεφ

Βρείτε μια μοναδική υπηρεσία που παρέχεται από ντόπιους επαγγελματίες στην Airbnb.

Κόμο – Απολαύστε την περίσταση με έναν ιδιωτικό σεφ

Σεφ

Τραπεζαρία στο σπίτι από τον Manuel

Μια εικοσαετής εμπειρία στις κουζίνες πολυτελών ξενοδοχείων και εστιατορίων με αστέρι Michelin σε όλη την Ασία, τη Μέση Ανατολή, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Βόρεια Ευρώπη, την Καραϊβική και την Ιταλία. Από έναν μαθητευόμενο από τη σχολή μαγειρικής μέχρι το να γίνω σεφ που ηγείται μιας ταξιαρχίας, πάντα πλησίαζα το πάθος μου για την εκλεκτή κουζίνα με τη μέγιστη αφοσίωση. Ωστόσο, επειδή έχω αφιερωθεί αποκλειστικά στην εργασία μου ως ιδιωτικός σεφ, μπορώ να εστιάσω όλη την ενέργειά μου στην εξυπηρέτηση των επισκεπτών μου. Δημιουργώντας μενού προσαρμοσμένα στις συγκεκριμένες ανάγκες τους, η διηπειρωτική εμπειρία μου μού έδωσε τη δυνατότητα να εξυπηρετήσω πελάτες από διαφορετικές χώρες, να κατανοήσω τα γούστα τους και να προσαρμόσω την κουζίνα μου στον πολιτισμό τους.

Σεφ

Γευσιγνωσία κρασιού και περιπέτειες κουζίνας από τη Laura

"Το ΚΡΑΣΊ ΜΙΛΆΕΙ μια ΓΛΏΣΣΑ ΠΟΥ ΌΛΟΣ Ο ΚΌΣΜΟΣ ΓΝΩΡΊΖΕΙ" ( Laura ) Πιστεύω πραγματικά ότι το κρασί φέρνει ηρεμία και ενώνει τους ανθρώπους. Σκέφτηκα να φέρω το κρασί από το Monferrato μου στη λίμνη Κόμο. Κατάγομαι από το Πιεμόντε και ζω στο Κόμο από το 2018. Λατρεύω αυτήν τη λίμνη, ξέρω το συναίσθημα που νιώθετε όταν φτάνετε και από το εξοχικό σας μπορείτε να απολαύσετε τη θέα. Έτσι, με αυτήν την όμορφη ατμόσφαιρα, σκέφτηκα ότι θα ζούσατε μια εντελώς ιταλική εμπειρία. Μου αρέσει να μαγειρεύω τις συνταγές των γιαγιάδων, μου αρέσει να ανακαλύπτω ιταλικά χειροτεχνήματα. Έχω πολλούς φίλους, μικρές εταιρείες με οικογενειακή κατάσταση, που μου στέλνουν τα προϊόντα τους από όλη την Ιταλία. Έτσι, προτείνω το μενού μου, με όλο το πάθος και την εμπειρία μου. Συνδυάζω κάθε πιάτο με ένα μπουκάλι κρασί, από το Monferrato μου (Piedmonte). Ξέρω ότι έχετε ήδη περιέργεια, ανυπομονώ ήδη να σας γνωρίσω

Σεφ

Μεσογειακές γεύσεις από τον προσωπικό σεφ Luca

Ανήσυχος από τα ρούχα του διευθυντή μάρκετινγκ αφού πέρασα δέκα χρόνια στην ανάπτυξη της δομημένης σταδιοδρομίας μου, σήμερα το μεγαλύτερο πάθος μου - το φαγητό και η μαγειρική - είναι τελικά η δική μου επιχείρηση. Η συμμετοχή σε ορισμένα επεισόδια Masterchef, οι μεγάλες ώρες μελέτης στην Ακαδημία Food Genius στο Μιλάνο, καθώς και η σκληρή δουλειά σε εστιατόρια με αστέρι Michelin και άλλα βραβευμένα εστιατόρια...όλα αυτά με έκαναν έναν πολύ ενθουσιώδη, παθιασμένο και επαγγελματικό προσωπικό σεφ από το 2016.

Ιδιωτικοί σεφ που προσφέρουν το τέλειο γεύμα

Ντόπιοι επαγγελματίες

Με προσωπικούς σεφ και εξατομικευμένες επιλογές catering, κάθε γαστρονομική επιθυμία σας γίνεται πραγματικότητα

Επιλέχθηκαν με γνώμονα την ποιότητά τους

Κάθε σεφ αξιολογείται ως προς την εμπειρία του στη μαγειρική

Μια ιστορία αριστείας

Τουλάχιστον 2 χρόνια εργασιακής εμπειρίας στον κλάδο της μαγειρικής