Υπηρεσίες στην Airbnb

Κάννες – Σεφ

Βρείτε μια μοναδική υπηρεσία που παρέχεται από ντόπιους επαγγελματίες στην Airbnb.

Κάννες – Απολαύστε την περίσταση με έναν ιδιωτικό σεφ

Σεφ

Γαλλική κουζίνα από τον Frederic

10 χρόνια εμπειρίας Είμαι ειδικός στη μαγειρική με πάθος για τη δημιουργία εξατομικευμένων εμπειριών. Έμαθα να μαγειρεύω με τη γιαγιά μου και στη συνέχεια τελειοποίησα τις δεξιότητές μου σε επαγγελματικές κουζίνες. Φέρνω αφοσίωση και πάθος για τη δημιουργία εξατομικευμένων εμπειριών για κάθε εκδήλωση.

Σεφ

Γκουρμέ γεύμα με νότιες γεύσεις μέχρι τα Χριστούγεννα

30 χρόνια εμπειρίας Έχω εργαστεί σε διάσημες εγκαταστάσεις στην Κυανή Ακτή. Εκπαιδεύτηκα στο Paul Valéry Hotel School στο Μεντόν. Διοργάνωσα ένα μάθημα μαγειρικής στη βεράντα του τελευταίου ορόφου για 125 άτομα.

Σεφ

Σύγχρονη γαλλο-μεσογειακή κουζίνα από τον Valentin

10 χρόνια εμπειρίας Έχω εργαστεί σε εστιατόρια με αστέρι Michelin. Εκπαιδεύτηκα στο Ferrandi Paris και στο Le Cordon Bleu και σε εστιατόρια με αστέρι Michelin. Τελειοποίησα τις δεξιότητές μου στην βραβευμένη με αστέρι Michelin Ze Kitchen Gallery (1*) και στο Hotel Le Bristol.

Σεφ

Fusion dining in the French Riviera by Marc

30 χρόνια εμπειρίας Είμαι σεφ που αγαπά τα τοπικά υλικά για μια προσέγγιση fusion κουζίνας. Εκπαιδεύτηκα στη Σχολή Μαγειρικής Régis Marcon και έχω μαγειρέψει στο Luberon και τη Γαλλική Ριβιέρα. Έχω συνεργαστεί με τη La Belle Assiette και το Take A Chef και συνεργάστηκα με τον Régis Marcon.

Σεφ

Gourmet dining by Jacopo

17 χρόνια εμπειρίας δημιουργώ ποιοτικό φαγητό με αστέρι Michelin ως ιδιωτικός σεφ για διεθνείς πελάτες. Σπούδασα στη γαστρονομική σχολή Artusi στη Βόρεια Ιταλία. Ήμουν μέλος της ομάδας που βοήθησε το εστιατόριο Donatella να επιτύχει βαθμολογία με αστέρια Michelin.

Σεφ

Luxury French Riviera dining by Emmanuel

40 χρόνια εμπειρίας Έχω εργαστεί ως προσωπικός σεφ στις Κάννες, το St. Tropez, την Αντίμπ και τη Γαλλική Ριβιέρα. Πήγα στη Διεθνή Σχολή Μαγειρικής François Rabelais και έχω εργαστεί σε όλο τον κόσμο. Έχω εργαστεί σε εστιατόρια με αστέρια Michelin και σε κορυφαία σημεία στο Μόναχο, το Παρίσι και το Σικάγο.

Ιδιωτικοί σεφ που προσφέρουν το τέλειο γεύμα

Ντόπιοι επαγγελματίες

Με προσωπικούς σεφ και εξατομικευμένες επιλογές catering, κάθε γαστρονομική επιθυμία σας γίνεται πραγματικότητα

Επιλέχθηκαν με γνώμονα την ποιότητά τους

Κάθε σεφ αξιολογείται ως προς την εμπειρία του στη μαγειρική

Μια ιστορία αριστείας

Τουλάχιστον 2 χρόνια εργασιακής εμπειρίας στον κλάδο της μαγειρικής