Υπηρεσίες στην Airbnb

Torrance – Σεφ

Βρείτε μια μοναδική υπηρεσία που παρέχεται από ντόπιους επαγγελματίες στην Airbnb.

Torrance – Απολαύστε την περίσταση με έναν ιδιωτικό σεφ

Σεφ

Η βίγκαν εμπειρία: Ιδιωτικός σεφ στο σπίτι σας

Γνωρίστε τον σεφ JustNCase! Με πολυετή εμπειρία στη γαστρονομική βιομηχανία, έχω λειτουργήσει με επιτυχία τη δική μου καντίνα και ξεκίνησα μια ακμάζουσα ιδιωτική επιχείρηση σεφ, που εξυπηρετεί μια ποικιλόμορφη πελατεία. Το πάθος μου για τη δημιουργία γευστικών, υψηλής ποιότητας γευμάτων με οδήγησε να συνεργαστώ με πολλούς πελάτες υψηλού προφίλ σε εμπιστευτικά περιβάλλοντα, παρέχοντας εξατομικευμένες γευστικές εμπειρίες που δίνουν προτεραιότητα στη γεύση, την υγεία και την παρουσίαση. Είτε φτιάχνω πρωτοποριακά πιάτα με βάση τα φυτά είτε επιλέγω γεύματα πολλών πιάτων, φέρνω επαγγελματισμό, δημιουργικότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια σε κάθε γευστική εμπειρία. Επιτρέψτε μου να φέρω την πολυτέλεια ενός ιδιωτικού σεφ στη διαμονή σας στην Airbnb!

Σεφ

Εμπειρία ιδιωτικού δείπνου από τον σεφ Neicy

15 χρόνια εμπειρίας Εστιάζοντας στο comfort food με μια πινελιά, μαγειρεύω για διασημότητες και αποκλειστικές εκδηλώσεις. Η γιαγιά μου με εκπαίδευσε και τελειοποίησα τις δεξιότητές μου στο Ινστιτούτο Τέχνης του Ιλινόι. Ίδρυσα επίσης τη MeMa's Southern Hospitality and Chef Neicy Flavor Company.

Σεφ

Λος Άντζελες

Χαρούμενη μαγειρική από τον Μόργκαν

20 χρόνια εμπειρία ειδικεύομαι στη δημιουργία μοναδικών γαστρονομικών εμπειριών με έμφαση στα ποιοτικά συστατικά. Έχω μαγειρέψει κάτω από πολλούς σπουδαίους σεφ και σε φανταστικά εστιατόρια. Διευθύνω τη δική μου εταιρεία, προσφέροντας ιδιωτικές εμπειρίες σεφ, συνδυασμούς κρασιών και πικνίκ.

Σεφ

Γκουρμέ φαγητό από τον Dylan

5 χρόνια εμπειρίας Είμαι αφοσιωμένος στο να φέρω φρέσκο, γκουρμέ φαγητό στο τραπέζι σας. Σπούδασα με μερικούς από τους καλύτερους σεφ στο Λος Άντζελες. Έγραψα ένα βιβλίο μαγειρικής για παιδιά με διατροφικές διαταραχές.

Σεφ

Ανώτερες ιταλικές γεύσεις από τον Joey

Είμαι ο Joey, ένας ιδιωτικός σεφ με έδρα το Λος Άντζελες που ειδικεύεται στην ιταλική κουζίνα. Το γαστρονομικό μου ταξίδι ξεκίνησε στο Le Cordon Bleu στο Λος Άντζελες, όπου έμαθα να εμπνέω τη δημιουργικότητα σε σύνθετες συνταγές. Με ιταλική κληρονομιά και στις δύο πλευρές της οικογένειάς μου, ταξιδεύω στην Ιταλία κάθε χρόνο για να εμβαθύνω τις ειδικές γνώσεις μου. Κατά τη διάρκεια των 10 ετών μου ως ιδιωτικός σεφ, έχω εξυπηρετήσει μια σειρά από πελάτες, από διασημότητες μέχρι τους πιο εντυπωσιακούς και ανυπομονώ να φέρω εξαιρετικά πιάτα φτιαγμένα με υλικά υψηλής ποιότητας στο κατάλυμά σας.

Σεφ

Μενού στο τραπέζι του σεφ από τον Ricardo

14 χρόνια εμπειρίας συνδυάζω τις μαγειρικές δεξιότητες με μια βαθιά εκτίμηση των καλών συστατικών και της βιωσιμότητας. Απέκτησα πτυχίο γαστρονομίας στο UNIVALI της Βραζιλίας. Έχω μαγειρέψει για παραγωγούς ταινιών, ποδοσφαιριστές και δισεκατομμυριούχους επενδυτές.

Όλες οι υπηρεσίες σεφ

Cali Mediterranean by Liza

Είμαι ένας τοπικός ιδιωτικός διάσημος σεφ που έχει εργαστεί για την Allison Holker, τον Sebastian Stan και άλλους πελάτες στον ιδιωτικό τομέα. Ξεκίνησα τις ιδιωτικές υπηρεσίες μου για σεφ στο Malibu Beach Recovery Home. Εκεί ανακάλυψα εκ νέου πολλές από τις συνταγές μου για να τηρήσω τη χαμηλή γλυκαιμική διατροφή τους. Μεγάλωσα στις τάξεις ως βοηθός σεφ και δασκάλα μαγειρικής. Η θέση μου είναι η μεσογειακή κουζίνα και η ζαχαροπλαστική.

Global Soul Kitchen by Chef Ameera

15 χρόνια εμπειρίας Είμαι από την Καλιφόρνια τρίτης γενιάς που συνδυάζει συστατικά της δυτικής ακτής με παγκόσμια μπαχαρικά. Έμαθα από τη μητέρα και τη γιαγιά μου και στη συνέχεια μέσα από την εκπαίδευση και τη λειτουργία της επιχείρησής μου. Κέρδισα τον διαγωνισμό μαγειρικής της Food Network και έχω σερβίρει τη Rihanna, τον Stevie Wonder και πολλά άλλα.

Δημιουργικά επιδόρπια και εποχιακά μενού από τον σεφ Solomon

16 χρόνια εμπειρίας ειδικεύομαι στην ανάπτυξη καινοτόμων συνταγών και πιάτων για μικρές επιχειρήσεις τροφίμων. Αποφοίτησα από το Culinary Institute of America. Εστιάζω στην έρευνα και την ανάπτυξη για μικρές επιχειρήσεις τροφίμων.

Πολυτελή γεύματα στο σπίτι από τον Ty

Είμαι ιδιωτικός σεφ με πάνω από μια δεκαετία εμπειρίας στη δημιουργία εξατομικευμένων γαστρονομικών εμπειριών για οικογένειες, δημιουργούς και λάτρεις του φαγητού σε όλη την Καλιφόρνια. Η μαγειρική μου έχει τις ρίζες της σε πολυπολιτισμικές γεύσεις από τον Νότο, την Καραϊβική, τη Λατινική Αμερική και αλλού. Έχω χτίσει το όνομά μου από στόμα σε στόμα, μαγειρεύοντας για πελάτες που με προσκαλούν πίσω κάθε χρόνο λόγω της σύνδεσης και της φροντίδας που φέρνω σε κάθε πιάτο. Τι με κάνει να ξεχωρίζω; Δεν μαγειρεύω μόνο. Μεταφράζω την αίσθηση του φαγητού. Είτε πρόκειται για άνεση, γιορτή ή νοσταλγία, ασχολούμαι με τη συναισθηματική πλευρά ενός γεύματος. Έχω φιλοξενήσει τα πάντα, από μικρά γενέθλια μέχρι αναδυόμενα παράθυρα και ιδιωτικά δείπνα και αντιμετωπίζω τον καθένα σαν να είναι το πιο σημαντικό. Αν ποτέ θέλατε έναν σεφ που να αισθάνεται σαν οικογένεια και να μαγειρεύει σαν να έχει ζήσει όπου αγαπάτε, αυτό

Γεύματα από την Johanna

Είμαι η Johanna, μια σεφ με πάθος για τη δημιουργία εξατομικευμένων, πολυαισθητηριακών γευστικών στιγμών όπου κάθε δάγκωμα ξυπνά τις αισθήσεις. Με 20 χρόνια εμπειρίας στο high-end catering, είμαι γνωστός για την ανάμειξη πλούσιων, σύνθετων γεύσεων, όπως το αυθεντικό μεξικάνικο mole poblano, με σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια. Είτε πρόκειται για τα αρώματα, την ατμόσφαιρα ή τη μουσική που δίνει τον τόνο, επικεντρώνομαι στη δημιουργία μιας ατμόσφαιρας όπου κάθε στοιχείο συνεργάζεται για να ανυψώσει το γεύμα. Από τη ζεστή, αμυδρά φωτισμένη ρύθμιση μέχρι το επιμελημένο μενού, κάθε λεπτομέρεια έχει σχεδιαστεί προσεκτικά. Με αγάπη για τη γαστρονομική τέχνη και μια δέσμευση για άψογη εξυπηρέτηση, είμαι ενθουσιασμένος που θα προσαρμόσω το ξεχωριστό γεύμα σας στις προτιμήσεις σας, αφήνοντάς σας ένα αξέχαστο ταξίδι για φαγητό.

Υγιεινό εποχικό δείπνο με Nutritional Chef Cate

4 χρόνια εμπειρίας Έχω 4 χρόνια εμπειρίας στο μαγείρεμα γευμάτων υποστήριξης της υγείας για να θεραπεύσω τους πελάτες μου στο Λος Άντζελες. Είμαι προπονητής ολιστικής υγείας πιστοποιημένος από το Ινστιτούτο Ολοκληρωμένης Διατροφής. Food Network's "Chopped" Champion and tournament finalist.

Δημιουργικά ναπολιτάνικα πιάτα από τον Brady

24 χρόνια εμπειρίας καταφέρνω να κάνω τους ανθρώπους να νιώθουν άνετα, ενώ προσφέρω δημιουργικά μενού και εμπειρίες. Έχω τελειοποιήσει τις μαγειρικές μου δεξιότητες τόσο στις κουζίνες όσο και στα περιβάλλοντα εκδηλώσεων υψηλής πίεσης. Έχω ξεκινήσει μια κινητή ιδέα ναπολιτάνικης κουζίνας που σερβίρει αξέχαστα πιάτα, μια ιδιωτική επιχείρηση εστίασης, καθώς και υπηρεσίες εκδηλώσεων μεγάλης κλίμακας. Επιτρέψτε μου να σας μεταφέρω σε ένα ταξίδι νόστιμων και θρεπτικών.

Παγκόσμια γαστρονομικά ταξίδια από τη Shieya

10 χρόνια εμπειρίας Έχω δημιουργήσει εξειδικευμένα πιάτα από μια μεγάλη ποικιλία επιρροών για πάνω από μια δεκαετία. Εκπαιδεύτηκα στο Nobu και επίσης στο Wolfgang Puck. Κέρδισα το Supermarket Stakeout της 6ης σεζόν του Food Network και εμφανίζομαι στο Gastronauts.

Caribbean-European fusion dining by Paola

7 χρόνια εμπειρίας μαγειρεύω για ιδιώτες πελάτες, συνδυάζοντας τις ρίζες της Καραϊβικής με παγκόσμιες γεύσεις. Έμαθα να μαγειρεύω από τη μαμά μου και εργασία μερικής απασχόλησης ως έφηβος. Δημιουργώ ξεχωριστή ζαχαροπλαστική και πολυπολιτισμική κουζίνα.

Ιδιωτικό δείπνο εμπνευσμένο από τα βορειοανατολικά από την Paola

9 χρόνια εμπειρίας Έχω δημιουργήσει τις ικανότητές μου στη μαγειρική με χρόνια ναυλωμένα γιοτ και ιδιωτικά δείπνα. Εκτός από τα μαθήματα, έχω τελειοποιήσει τις ικανότητές μου μέσω ναυλωμένων σκαφών αναψυχής και ιδιωτικών δείπνων. Έχω δημιουργήσει πιάτα για μια εκπληκτική ποικιλία επισκεπτών ενώ κάνω ιστιοπλοΐα σε γιοτ.

Πειραγμένα κλασικά πιάτα από την Jasmin

10 χρόνια εμπειρία Έχω τελειοποιήσει τη φιλοξενία και την εκτέλεση σε ιδιωτικό δείπνο. Έχω πτυχίο μαγειρικής από το Kesier Culinary Institute. Διδάσκω μελλοντικούς σεφ, το οποίο είναι το πιο περήφανο επίτευγμά μου.

Southern Soul with a French Twist by Chef Ponder

18 χρόνια εμπειρίας Η εστίασή μου: οι εκφραστικές παραδόσεις της νότιας μαγειρικής με ακριβείς γαλλικές τεχνικές. Έχω πτυχίο γαστρονομικών καλών τεχνών από το Le Cordon Bleu College of Culinary Arts σε συνδυασμό με πτυχίο διαχείρισης επιχειρήσεων από το επιφανές Morehouse College. Βοήθησα μια ομάδα εστιατορίων να επιτύχει 85% συστατικά από το αγρόκτημα στο τραπέζι και κράτησα το κόστος των τροφίμων κάτω από το 20%. Τώρα είμαι ένας ιδιωτικός σεφ που ικανοποιεί τις ανάγκες σας. Η ειδικότητά μου είναι: η προτίμησή σας.

Ιδιωτικοί σεφ που προσφέρουν το τέλειο γεύμα

Ντόπιοι επαγγελματίες

Με προσωπικούς σεφ και εξατομικευμένες επιλογές catering, κάθε γαστρονομική επιθυμία σας γίνεται πραγματικότητα

Επιλέχθηκαν με γνώμονα την ποιότητά τους

Κάθε σεφ αξιολογείται ως προς την εμπειρία του στη μαγειρική

Μια ιστορία αριστείας

Τουλάχιστον 2 χρόνια εργασιακής εμπειρίας στον κλάδο της μαγειρικής