Υπηρεσίες στην Airbnb

Raiguer – Σεφ

Βρείτε μια μοναδική υπηρεσία που παρέχεται από ντόπιους επαγγελματίες στην Airbnb.

Raiguer – Απολαύστε την περίσταση με έναν ιδιωτικό σεφ

Σεφ

Μεσογειακή κουζίνα από τον Juan Carlos

20 χρόνια εμπειρίας Με καταγωγή από την Αργεντινή, πέρασα 15 χρόνια τελειοποιώντας τις δεξιότητές μου στην Ιταλία. Απέκτησα εμπειρία σε αναγνωρισμένα ισπανικά εστιατόρια Lasarte και Kursaal. Έμαθα από τον σεφ πίσω από ένα εστιατόριο Michelin με τρία αστέρια στη Χώρα των Βάσκων.

Σεφ

Μεσογειακό ψήσιμο στη σχάρα από τον José

12 χρόνια εμπειρίας μαθαίνω πάντα, εξελίσσομαι και δημιουργώ νέους τρόπους για να ανυψώσω τα ψητά πιάτα. Οι παππούδες μου μού έμαθαν τα πάντα, από την επιλογή ξύλου μέχρι τα καλύτερα κοψίματα. Έχω χρόνια πρακτικής εμπειρίας στη σχάρα που μου έδωσε τη δυνατότητα να τελειοποιήσω την τέχνη μου.

Σεφ

Εμπειρία μαγειρικής στη Μαγιόρκα από τον Lucas

25 χρόνια εμπειρίας Έχω εργαστεί σε εστιατόρια με αστέρι Michelin και ως επικεφαλής σεφ στο Λονδίνο και το Σίδνεϊ. Έχω πτυχίο στη διαχείριση ξενοδοχείων και τη φιλοξενία και ολοκλήρωσα ένα masterclass κρεοπωλείου. Ήταν τιμή μου να μαγειρέψω για τα Όσκαρ του 2017 και να σερβίρω τον Sir Paul McCartney στο Μπράιτον.

Σεφ

The best rice and paellas by David

5 χρόνια εμπειρίας Σεφ στο σπίτι σας στη Μαγιόρκα, που ειδικεύεται στο ρύζι, τις παέγλες, τα fideuàs και τα τάπας. Εκπαιδεύτηκα στις τεχνικές ρυζιού με τον Alex del Vicio και τον Edu Torres στο Molino Roca. Έχω μαγειρέψει για την ποδοσφαιρική ομοσπονδία των Βαλεαρίδων Νήσων, για την ομοσπονδία padel, για τον πρώην ποδοσφαιριστή Roger Smith και τον επιχειρηματία Argentino Manolo Ugarte, μεταξύ άλλων

Σεφ

Η γεύση της Μεσογείου με τον Paul

21 χρόνια εμπειρίας Ευρεία γαστρονομική προοπτική, με ειδίκευση στη μεσογειακή, περουβιανή και ιαπωνική κουζίνα. Εκπαιδεύτηκα στο Universidad Gastronómica de las Islas Baleares. Ήμουν εκτελεστικός σεφ στο ασιατικό εστιατόριο Arume. Εργάστηκα σε πολλά μέρη του κόσμου

Σεφ

Μεσογειακό εκλεκτό φαγητό από τον Metus

8 χρόνια εμπειρίας Τόσο για ρομαντικά δείπνα όσο και για ειδικές εκδηλώσεις, δημιουργώ τολμηρά γεύματα εμπνευσμένα από τη Μεσόγειο. Ακολουθώντας την αγάπη μου για τη γαστρονομία, έμαθα να μαγειρεύω, συνδυάζοντας το πάθος και την παράδοση. Έχω προσφέρει τα εξειδικευμένα μενού μου για πολλές εκδηλώσεις υψηλής γαστρονομίας.

Όλες οι υπηρεσίες σεφ

Βασκική-μεσογειακή κουζίνα από τον Carlos

Έχω 18 χρόνια εμπειρίας. Έχω μαγειρέψει σε αρκετά διάσημα εστιατόρια, όπως το βραβευμένο με αστέρι Michelin Etxanobe. Έχω εκπαιδευτεί στο Leioa Hospitality School και έχω επιπλέον εκπαίδευση στην ταϊλανδέζικη κουζίνα. Έχω συμμετάσχει και έχω κερδίσει αρκετούς διαγωνισμούς pintxos στη Χώρα των Βάσκων ".

Ιταλικό fusion dining από τον Giuseppe

21 χρόνια εμπειρίας έχω μαγειρέψει και ταξιδέψει εκτενώς σε όλη την Ιταλία, δουλεύοντας σε πολλά αξιοσημείωτα εστιατόρια. Έχω δουλέψει στις κουζίνες της Ducati Caffé, του Gusto, της Sicilia και άλλων. Ετοίμασα ένα μενού για σούσι με φρέσκο ψάρι και θαλασσινά για την οικογένεια ενός διάσημου ηθοποιού.

Fusion cuisine by Eduardo

8 χρόνια εμπειρίας Είμαι Ισπανός σεφ που μαγειρεύεται σε γιοτ, ξενοδοχεία και εστιατόρια σε όλη την Ευρώπη. Έχω εκπαιδευτεί σε διεθνείς κουζίνες από το Μπιλμπάο μέχρι τη Νέα Υόρκη. Έχω περάσει τους τελευταίους 4 χειμώνες ως προσωπικός σεφ για έναν ιδιοκτήτη γιοτ στη Νέα Υόρκη και την Ιταλία.

Θεραπευτική vegan κουζίνα από τη Mariana

10 χρόνια εμπειρίας Είμαι σεφ με βάση τα φυτά και επικεντρώνομαι στην ωμή vegan κουζίνα και την αθλητική διατροφή. Έχω εκπαιδευτεί με τον σεφ χορτοφαγικής κουζίνας Matthew Kenney και σπούδασα στο Le Cordon Bleu. Έχω μαγειρέψει για αθλητές, διασημότητες και πελάτες υψηλού προφίλ.

Taste of the Mediterranean por Pau

21 χρόνια εμπειρίας εργάστηκα σε διάφορες ηπείρους και χώρες, διευρύνοντας τη γαστρονομική μου προοπτική. Έμαθα στο UIB Gastronomic University of the Balearic Islands and Paul Bocuse Institute. Εργάστηκα ως executive chef στο διάσημο εστιατόριο Arume.

Μεσογειακό καλό φαγητό από τον Paul

15 χρόνια εμπειρίας Από την ηλικία των 17 ετών, έχω ταξιδέψει στην Ταϊλάνδη, την Ουρουγουάη και πολλά άλλα για να συνεχίσω την καριέρα μου. Εκπαιδεύτηκα στο UIB Gastronomic University of the Balearic Islands and the Lyfe Institute. Η διαμονή μου στο βραβευμένο με αστέρι Michelin Xoriguer και Sumaq με οδήγησε σε μια δουλειά σεφ στο Arume.

Cocina sin frontier por Julian

12 χρόνια εμπειρίας στο Trayectoria en bodegas de Mendoza, το ξενοδοχείο Casa San Agustín en Cartagena και το San Ignacio. Τελειοποίησα τις μαγειρικές μου γνώσεις σε ένα διετές μεταπτυχιακό. Εργάστηκα ως ιδιωτικός σεφ για μια εξέχουσα προσωπικότητα στο Forbes.

Μεσογειακή εμπειρία με τον σεφ Esteban

10 χρόνια εμπειρίας Runs AMAR SUSHI στην αγορά Santa Catalina, προσφέροντας εκφραστικά, φρέσκα θαλασσινά και πιάτα σούσι που εκπαίδευσα στην Escuela de cocina de Córdoba στην Αργεντινή. AMAR SUSHI & SEAFOOD BAR στην Πάλμα κερδίζει βαθμολογία 5 αστεριών και τοπική αναγνώριση για ποιοτικά πιάτα

FlavorsDeMallorca with Chef Esteban

20 χρόνια εμπειρίας Ο σεφ είναι παθιασμένος και δημιουργικός, συνδυάζει τη φρεσκάδα και την παράδοση σε κάθε πιάτο. Απέκτησα το πτυχίο μου στην Επαγγελματική Σχολή Μαγειρικής της Κόρδοβα της Αργεντινής το 2004. Έχω μεγάλη εμπειρία στην Αργεντινή, την Ιταλία, τη Φορμεντέρα και τη Μαγιόρκα.

Latin American fusion dining

20 χρόνια εμπειρίας Έχω εργαστεί σε όλη τη Λατινική Αμερική και τις ΗΠΑ που εκπαίδευσα υπό τον σεφ Saverio Stassi στη σχολή γαστρονομίας του Universidad de los Andes. Διευθύνω τη γαστρονομική ομάδα στο Hotel Sierra Linda.

Δημιουργική μεσογειακή κουζίνα από την Graciela

30 χρόνια εμπειρίας έμαθα από τη μητέρα μου, η οποία ήταν ιδιωτικός σεφ στον Πρόεδρο της Τυνησίας Habib Bourguiba. Έμαθα επίσης από τη λειτουργία του δικού μου εστιατορίου, καθώς και της οικογενειακής μαγειρικής και της εκδήλωσης. Έχω το δικό μου εστιατόριο στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα και μαγειρεύω ιδιωτικά για άλλους το καλοκαίρι.

Ιδιωτικό δείπνο κατά παραγγελία από τον Τζάκσον

20 χρόνια εμπειρίας Συνήθιζα να διευθύνω μια εταιρεία catering στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά τώρα γιορτάζω τις γεύσεις της Ισπανίας. Εργάστηκα στην AP&Co., μία από τις καλύτερες κορυφαίες εταιρείες εστίασης στο Λονδίνο. Με ονόμασαν ο καλύτερος υπεύθυνος ομαδικής εστίασης για γάμους στην Ανατολική Αγγλία.

Ιδιωτικοί σεφ που προσφέρουν το τέλειο γεύμα

Ντόπιοι επαγγελματίες

Με προσωπικούς σεφ και εξατομικευμένες επιλογές catering, κάθε γαστρονομική επιθυμία σας γίνεται πραγματικότητα

Επιλέχθηκαν με γνώμονα την ποιότητά τους

Κάθε σεφ αξιολογείται ως προς την εμπειρία του στη μαγειρική

Μια ιστορία αριστείας

Τουλάχιστον 2 χρόνια εργασιακής εμπειρίας στον κλάδο της μαγειρικής