Υπηρεσίες στην Airbnb

Migjorn – Σεφ

Βρείτε μια μοναδική υπηρεσία που παρέχεται από ντόπιους επαγγελματίες στην Airbnb.

Migjorn – Απολαύστε την περίσταση με έναν ιδιωτικό σεφ

Σεφ

Μεσογειακή κουζίνα από τον Juan Carlos

20 χρόνια εμπειρίας Με καταγωγή από την Αργεντινή, πέρασα 15 χρόνια τελειοποιώντας τις δεξιότητές μου στην Ιταλία. Απέκτησα εμπειρία σε αναγνωρισμένα ισπανικά εστιατόρια Lasarte και Kursaal. Έμαθα από τον σεφ πίσω από ένα εστιατόριο Michelin με τρία αστέρια στη Χώρα των Βάσκων.

Σεφ

Μεσογειακό ψήσιμο στη σχάρα από τον José

12 χρόνια εμπειρίας μαθαίνω πάντα, εξελίσσομαι και δημιουργώ νέους τρόπους για να ανυψώσω τα ψητά πιάτα. Οι παππούδες μου μού έμαθαν τα πάντα, από την επιλογή ξύλου μέχρι τα καλύτερα κοψίματα. Έχω χρόνια πρακτικής εμπειρίας στη σχάρα που μου έδωσε τη δυνατότητα να τελειοποιήσω την τέχνη μου.

Σεφ

The best rice and paellas by David

5 χρόνια εμπειρίας Σεφ στο σπίτι σας στη Μαγιόρκα, που ειδικεύεται στο ρύζι, τις παέγλες, τα fideuàs και τα τάπας. Εκπαιδεύτηκα στις τεχνικές ρυζιού με τον Alex del Vicio και τον Edu Torres στο Molino Roca. Έχω μαγειρέψει για την ποδοσφαιρική ομοσπονδία των Βαλεαρίδων Νήσων, για την ομοσπονδία padel, για τον πρώην ποδοσφαιριστή Roger Smith και τον επιχειρηματία Argentino Manolo Ugarte, μεταξύ άλλων

Σεφ

Η γεύση της Μεσογείου με τον Paul

21 χρόνια εμπειρίας Ευρεία γαστρονομική προοπτική, με ειδίκευση στη μεσογειακή, περουβιανή και ιαπωνική κουζίνα. Εκπαιδεύτηκα στο Universidad Gastronómica de las Islas Baleares. Ήμουν εκτελεστικός σεφ στο ασιατικό εστιατόριο Arume. Εργάστηκα σε πολλά μέρη του κόσμου

Σεφ

International Culinary Expertise by Chef Francesco

20 χρόνια εμπειρίας Έχω εργαστεί σε όλο τον κόσμο σε πολυτελή εστιατόρια, ιδιωτικά κλαμπ και πολυτελή εστιατόρια. Αποφοίτησα από το Γυμνάσιο Φιλοξενίας της πόλης μου στο Avellino της Ιταλίας. Εμφανίστηκα σε ένα ρωσικό περιοδικό lifestyle και στο περιοδικό ABC Mallorca Lifestyle.

Σεφ

Πάλμα

Μεσογειακές γεύσεις από τον Raúl

11 χρόνια εμπειρία εκπαιδεύτηκα με κορυφαίους σεφ στη Μαδρίτη και το Λονδίνο πριν τελειοποιήσω την τέχνη μου στη Μαγιόρκα. Μεγάλωσα γοητευμένος από τη μητέρα και τον θείο μου στην κουζίνα. Εκπαιδεύτηκα σε εστιατόρια με αστέρια Michelin υπό τον Gerhard Schwaiger και τον Stefan Brunner.

Όλες οι υπηρεσίες σεφ

Fusion cuisine by Eduardo

8 χρόνια εμπειρίας Είμαι Ισπανός σεφ που μαγειρεύεται σε γιοτ, ξενοδοχεία και εστιατόρια σε όλη την Ευρώπη. Έχω εκπαιδευτεί σε διεθνείς κουζίνες από το Μπιλμπάο μέχρι τη Νέα Υόρκη. Έχω περάσει τους τελευταίους 4 χειμώνες ως προσωπικός σεφ για έναν ιδιοκτήτη γιοτ στη Νέα Υόρκη και την Ιταλία.

Θεραπευτική vegan κουζίνα από τη Mariana

10 χρόνια εμπειρίας Είμαι σεφ με βάση τα φυτά και επικεντρώνομαι στην ωμή vegan κουζίνα και την αθλητική διατροφή. Έχω εκπαιδευτεί με τον σεφ χορτοφαγικής κουζίνας Matthew Kenney και σπούδασα στο Le Cordon Bleu. Έχω μαγειρέψει για αθλητές, διασημότητες και πελάτες υψηλού προφίλ.

Taste of the Mediterranean por Pau

21 χρόνια εμπειρίας εργάστηκα σε διάφορες ηπείρους και χώρες, διευρύνοντας τη γαστρονομική μου προοπτική. Έμαθα στο UIB Gastronomic University of the Balearic Islands and Paul Bocuse Institute. Εργάστηκα ως executive chef στο διάσημο εστιατόριο Arume.

Μεσογειακό καλό φαγητό από τον Paul

15 χρόνια εμπειρίας Από την ηλικία των 17 ετών, έχω ταξιδέψει στην Ταϊλάνδη, την Ουρουγουάη και πολλά άλλα για να συνεχίσω την καριέρα μου. Εκπαιδεύτηκα στο UIB Gastronomic University of the Balearic Islands and the Lyfe Institute. Η διαμονή μου στο βραβευμένο με αστέρι Michelin Xoriguer και Sumaq με οδήγησε σε μια δουλειά σεφ στο Arume.

Cocina sin frontier por Julian

12 χρόνια εμπειρίας στο Trayectoria en bodegas de Mendoza, το ξενοδοχείο Casa San Agustín en Cartagena και το San Ignacio. Τελειοποίησα τις μαγειρικές μου γνώσεις σε ένα διετές μεταπτυχιακό. Εργάστηκα ως ιδιωτικός σεφ για μια εξέχουσα προσωπικότητα στο Forbes.

Μεσογειακή εμπειρία με τον σεφ Esteban

10 χρόνια εμπειρίας Runs AMAR SUSHI στην αγορά Santa Catalina, προσφέροντας εκφραστικά, φρέσκα θαλασσινά και πιάτα σούσι που εκπαίδευσα στην Escuela de cocina de Córdoba στην Αργεντινή. AMAR SUSHI & SEAFOOD BAR στην Πάλμα κερδίζει βαθμολογία 5 αστεριών και τοπική αναγνώριση για ποιοτικά πιάτα

FlavorsDeMallorca with Chef Esteban

20 χρόνια εμπειρίας Ο σεφ είναι παθιασμένος και δημιουργικός, συνδυάζει τη φρεσκάδα και την παράδοση σε κάθε πιάτο. Απέκτησα το πτυχίο μου στην Επαγγελματική Σχολή Μαγειρικής της Κόρδοβα της Αργεντινής το 2004. Έχω μεγάλη εμπειρία στην Αργεντινή, την Ιταλία, τη Φορμεντέρα και τη Μαγιόρκα.

Δημιουργική μεσογειακή κουζίνα από την Graciela

30 χρόνια εμπειρίας έμαθα από τη μητέρα μου, η οποία ήταν ιδιωτικός σεφ στον Πρόεδρο της Τυνησίας Habib Bourguiba. Έμαθα επίσης από τη λειτουργία του δικού μου εστιατορίου, καθώς και της οικογενειακής μαγειρικής και της εκδήλωσης. Έχω το δικό μου εστιατόριο στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα και μαγειρεύω ιδιωτικά για άλλους το καλοκαίρι.

Ιδιωτικό δείπνο κατά παραγγελία από τον Τζάκσον

20 χρόνια εμπειρίας Συνήθιζα να διευθύνω μια εταιρεία catering στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά τώρα γιορτάζω τις γεύσεις της Ισπανίας. Εργάστηκα στην AP&Co., μία από τις καλύτερες κορυφαίες εταιρείες εστίασης στο Λονδίνο. Με ονόμασαν ο καλύτερος υπεύθυνος ομαδικής εστίασης για γάμους στην Ανατολική Αγγλία.

Ιδιωτικοί σεφ που προσφέρουν το τέλειο γεύμα

Ντόπιοι επαγγελματίες

Με προσωπικούς σεφ και εξατομικευμένες επιλογές catering, κάθε γαστρονομική επιθυμία σας γίνεται πραγματικότητα

Επιλέχθηκαν με γνώμονα την ποιότητά τους

Κάθε σεφ αξιολογείται ως προς την εμπειρία του στη μαγειρική

Μια ιστορία αριστείας

Τουλάχιστον 2 χρόνια εργασιακής εμπειρίας στον κλάδο της μαγειρικής