
Υπηρεσίες στην Airbnb
Sonoma – Σεφ
Βρείτε μια μοναδική υπηρεσία που παρέχεται από ντόπιους επαγγελματίες στην Airbnb.
Sonoma – Απολαύστε την περίσταση με έναν ιδιωτικό σεφ

Σεφ
Ειδική εκδήλωση σεφ από την Amanda
3 χρόνια εμπειρίας έχω μαγειρέψει για μια ποικιλία ειδικών εκδηλώσεων, προσφέροντας αξέχαστες γαστρονομικές εμπειρίες. Σπούδασα βιολογική μαγειρική από το αγρόκτημα στο τραπέζι στο Ballymaloe Cookery School της Ιρλανδίας. Έχω μαγειρέψει για μπάτσελορ πάρτι, πάρτι για μωρά, πάρτι γενεθλίων και πολλά άλλα.

Σεφ
Τα καλύτερα της Καλιφόρνια με τον σεφ Dave
Έχω καλύψει πολύ έδαφος ως σεφ, συγγραφέας φαγητού και φωτογράφος, υπάρχουν λίγα πράγματα που έμειναν ανενόχλητοι. Ήταν μια άγρια βόλτα και μου αρέσει να μιλάω για ψώνια. Η γαστρονομική μου εμπειρία διαμορφώνεται γύρω από την ύπαρξη του puro Californio, με τους αυτόχθονες προγόνους να επιστρέφουν πριν φτάσουν οι Ισπανοί. Αυτές οι ρίζες έχουν βαθιά καταγωγή και στάση. Ο ουρανίσκος μου προσελκύει από τη Δυτική Ακτή Americana, την Περιφερειακή Μεξικάνικη, τη Μεσόγειο, το Μαρόκο και ακόμη και πτυχές των βιετναμέζων. Η εμπειρία στην Καλιφόρνια είναι στο αίμα μου και η πιο αγνή έκφραση αυτού είναι μέσω του πιάτου και του στυλό. Έχω επίσης μια τραχιά, συναισθηματική πλευρά που ρίχνω σε κάθε προετοιμασία. Κάθε πιάτο έχει μια ιστορία και αυτή η ιστορία αξίζει να ειπωθεί. Είμαι περήφανος που είμαι πολύ εύκολος στη συνεργασία, το φαγητό θα πρέπει να είναι διασκεδαστικό και νομίζω ότι η καλή παρέα κάνει τα καλύτερα υλικά. Ας απολαύσουμε ένα αξέχαστο γεύμα!

Σεφ
Tastebud treasures by Pablo
25 χρόνια εμπειρίας Έχω δημιουργήσει γαστρονομικές εμπειρίες σε όλο το Σαν Φρανσίσκο, τη Νάπα, τη Σονόμα και την Κολομβία. Σπούδασα σομελιέ κρασιού στο Gato Dumas της Αργεντινής. Έχω συνεργαστεί με τον Big Brother Big Sister, τη Ferrari και την Πρεσβεία της Αργεντινής.
Ιδιωτικοί σεφ που προσφέρουν το τέλειο γεύμα
Ντόπιοι επαγγελματίες
Με προσωπικούς σεφ και εξατομικευμένες επιλογές catering, κάθε γαστρονομική επιθυμία σας γίνεται πραγματικότητα
Επιλέχθηκαν με γνώμονα την ποιότητά τους
Κάθε σεφ αξιολογείται ως προς την εμπειρία του στη μαγειρική
Μια ιστορία αριστείας
Τουλάχιστον 2 χρόνια εργασιακής εμπειρίας στον κλάδο της μαγειρικής