Υπηρεσίες στην Airbnb

Martinez – Σεφ

Βρείτε μια μοναδική υπηρεσία που παρέχεται από ντόπιους επαγγελματίες στην Airbnb.

Martinez – Απολαύστε την περίσταση με έναν ιδιωτικό σεφ

1 από 1 σελίδες

Σεφ - Φρέμοντ

Προσεγμένες γαστρονομικές εμπειρίες από τη Sonia

Τελειοποίησα την τέχνη μου στο Michelin Star State Bird Provisions, στο αγρόκτημα ελαιολάδου Il Fiorello και στο Culinary Institute of America.

Σεφ - Φρέμοντ

Επιμελημένες γαστρονομικές εμπειρίες με την A Moveable Feast

Δημιουργούμε εμπειρίες που κυμαίνονται από οικεία δείπνα στο σπίτι μέχρι εκδηλώσεις σε μπουτίκ, με έμφαση στα υλικά καλής προέλευσης και σε εποχιακές, υγιεινές γιορτές για άψογες γιορτές.

Σεφ - Όουκλαντ

Φαγητό που θρέφει την ψυχή σας με τον σεφ Άντονι

Φέρνω ζωντάνια και ομορφιά σε όλα τα φαγητά μου.Μαγειρεύω φρέσκα λαχανικά από το αγρόκτημα και νόστιμα σνακ εδώ και σχεδόν 25 χρόνια.Είμαι ασταμάτητα δημιουργική και μου αρέσει να κάνω τους καλεσμένους μου χαρούμενους

Σεφ - Μπέρκλεϋ

Εμπειρίες γεύματος και μαθήματα μαγειρικής σε ζεστό περιβάλλον

Είμαι σεφ και σομελιέ. Μου αρέσει να δημιουργώ διασκεδαστικές και μαγικές γαστρονομικές εμπειρίες.

Σεφ - San Martin

Η εμπειρία vegan: Φυτικό μενού από ιδιωτικό σεφ στο Σαν Φρανσίσκο

Με το εστιατόριό μου, φέρνω τη δημιουργικότητα και το πάθος μου στα φυτικά γεύματα. Με έδρα το Λος Άντζελες, λόγω της υψηλής ζήτησης επεκτάθηκε στην περιοχή του Σαν Φρανσίσκο.

Σεφ - San Martin

Ιδιωτικό τραπέζι σεφ: 5 πιάτα Zensoul

Ως προσωπικός σεφ με κλασική εκπαίδευση από την περιοχή του Κόλπου, μετατρέπω τις παγκόσμιες γεύσεις σε αξέχαστες γευστικές εμπειρίες. Η κουζίνα ZenSoul συνδυάζει τις ρίζες του μπάρμπεκιου, της ασιατικής κουζίνας και της soul food με την τέχνη της υψηλής γαστρονομίας.

Ιδιωτικοί σεφ που προσφέρουν το τέλειο γεύμα

Ντόπιοι επαγγελματίες

Με προσωπικούς σεφ και εξατομικευμένες επιλογές catering, κάθε γαστρονομική επιθυμία σας γίνεται πραγματικότητα

Επιλέχθηκαν με γνώμονα την ποιότητά τους

Κάθε σεφ αξιολογείται ως προς την εμπειρία του στη μαγειρική

Μια ιστορία αριστείας

Τουλάχιστον 2 χρόνια εργασιακής εμπειρίας στον κλάδο της μαγειρικής