Υπηρεσίες στην Airbnb

L'Isle-Adam – Σεφ

Βρείτε μια μοναδική υπηρεσία που παρέχεται από ντόπιους επαγγελματίες στην Airbnb.

L'Isle-Adam – Απολαύστε την περίσταση με έναν ιδιωτικό σεφ

1 από 1 σελίδες

Σεφ - Arrondissement of Senlis

Εποχιακό μενού: χειμερινή υπογραφή, σεφ Neraudeau

Ο Valentin Neraudeau, συγγραφέας του βιβλίου «du potager familial aux tables d'exception» (από τον οικογενειακό κήπο στο τραπέζι), έχει συνεργαστεί με τον Michel Guérard. Εποχιακές γαστρονομικές δημιουργίες που μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις αλλεργίες σας.

Σεφ - Mareau-aux-Bois

Γαστρονομική κουζίνα από ταξίδια με τον Chef Christ

Μια γαστρονομική εμπειρία, ένα ταξίδι ανάμεσα σε πολιτισμούς και γεύσεις. Δημιουργώ για εσάς μια εξατομικευμένη και πρωτότυπη υπηρεσία. Από την εξυπηρέτηση στο πιάτο

Σεφ - Arrondissement of Senlis

Δημιουργίες του Chef Matteo – Γεύση & πάθος

Κάθε πιάτο είναι μια μοναδική δημιουργία, εμπνευσμένη από τις εποχές και την εμπειρία μου. Στόχος μου: να ξυπνήσω τις αισθήσεις σας με μια ειλικρινή, γενναιόδωρη και γεμάτη χαρακτήρα κουζίνα.

Σεφ - Παρίσι

Ιδιωτικός σεφ Toko Essom

Μια διαισθητικά τολμηρή και δημιουργική κουζίνα που δημιουργείται με φινέτσα σε συνεχή εξέλιξη και σας μεταφέρει αυτό το πάθος σε κάθε μπουκιά, μια οικεία κουζίνα που υπαγορεύεται από τις εποχές

Σεφ - Arrondissement of Senlis

Γλυκό/Αλμυρό Μπραντς

Για να περάσετε μια όμορφη Κυριακή και να απολαύσετε την παριζιάνικη ζωή, αφήστε τον εαυτό σας να δελεαστεί από αυτό το γκουρμέ brunch

Σεφ - Arrondissement of Senlis

Μενού του Αντωνίνου

Παίρνω όλες τις πληροφορίες από τους πελάτες εκ των προτέρων, γούστα, επιθυμίες, ειδικές επιθυμίες πριν δημιουργήσω ένα μενού που μπορώ να προτείνω αργότερα πριν από την επιβεβαίωση των πελατών.

Ιδιωτικοί σεφ που προσφέρουν το τέλειο γεύμα

Ντόπιοι επαγγελματίες

Με προσωπικούς σεφ και εξατομικευμένες επιλογές catering, κάθε γαστρονομική επιθυμία σας γίνεται πραγματικότητα

Επιλέχθηκαν με γνώμονα την ποιότητά τους

Κάθε σεφ αξιολογείται ως προς την εμπειρία του στη μαγειρική

Μια ιστορία αριστείας

Τουλάχιστον 2 χρόνια εργασιακής εμπειρίας στον κλάδο της μαγειρικής