Εποχιακό μενού: χειμερινή υπογραφή, σεφ Neraudeau

Ο Valentin Neraudeau, συγγραφέας του βιβλίου «du potager familial aux tables d'exception» (από τον οικογενειακό κήπο στο τραπέζι), έχει συνεργαστεί με τον Michel Guérard. Εποχιακές γαστρονομικές δημιουργίες που μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις αλλεργίες σας.
Μεταφράστηκε αυτόματα
Σεφ - Arrondissement of Senlis
Παρέχεται στο κατάλυμά σας

Χειμερινό μενού υπογραφής

€ 280 € 280, ανά επισκέπτη
Ελάχιστη τιμή κράτησης € 5.600
ορεκτικά — πρώτο πιάτο — κυρίως πιάτο — επιδόρπιο Φαγητό με τα χέρια — 5 τεμάχια Είσοδος Βιολογικό βραστό αυγό, κρεμώδης παστινάκη με τρούφα, παλαιωμένο τυρί Comté και τραγανό ψωμί, γαλακτώματα πουλερικών, λάδι καβουρδισμένου φουντουκιού Πιάτο Ψητός κόκορας με κάστανα Γλασαρισμένα ριζώδη λαχανικά Ζουμ με βιν γιόν, πουρέ γογγύλι Επιδόρπιο Ποικιλία σοκολάτας και πραλίνης Κρεμώδης σοκολάτα Grand Cru, τραγανή πραλίνα αμυγδάλου, παγωτό με φασόλι τόνκα, λεπτή τιγανίτα κακάο

Χειμερινό μενού Prestige

€ 340 € 340, ανά επισκέπτη
Ελάχιστη τιμή κράτησης € 6.800
6 ορεκτικά 2 κυρίως πιάτα επιδόρπιο Ορεκτικά — 6 τεμάχια Είσοδος— I Γη Παρφέ με βιολογικό αυγό, κρεμώδης παστινάκη και μαύρη τρούφα, παλαιωμένο τυρί Comté, γαλάκτωμα κοτόπουλου με άχυρο, τραγανό ψωμί Είσοδος— II Πιάτο με κρέας Μοσχαρίσιο φιλέτο Corrèze σε κρούστα καρυδιού και τρούφας Πλούσιο ζουμί καφέ Πουρές από σελινόριζα, παστινάκη γλασαρισμένη με μέλι του δάσους Επιδόρπιο με σοκολάτα και σμέουρα Σφαίρα σοκολάτας Grand Cru και καρδιά από σμέουρο Θρυμματισμένο κακάο, ξινό σορμπέ σμέουρου Σοκολάτα ζεστή με βελούδινη υφή, σερβιρισμένη στο τραπέζι
Μπορείτε να στείλετε μήνυμα στον/στην Guillaume Jamel για να προσαρμόσετε ή να κάνετε αλλαγές στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Τα προσόντα μου

Σεφ
28 έτη εμπειρίας
Valentin Nereaudau: Ιδιωτικός σεφ και σύμβουλος μαγειρικής
Ορόσημο σταδιοδρομίας
Valentin Neraudeau: συμμετοχή στην 4η σεζόν του Top Chef
Πληροφορίες και εκπαίδευση
Valentin Neraudeau: Μέλος της Γαλλικής Ακαδημίας Γαστρονομίας
Για να προστατεύσετε την πληρωμή σας, χρησιμοποιείτε πάντα την Airbnb για να στέλνετε χρήματα και να επικοινωνείτε με τους οικοδεσπότες.

Οι σπεσιαλιτέ μου

Θα έρθω στον χώρο σας

Εξυπηρετώ επισκέπτες στις εξής περιοχές: Arrondissement of Senlis, Arrondissement de Rambouillet, Arrondissement de Pontoise και Arrondissement de Mantes-la-Jolie. Για να κάνετε κράτηση σε διαφορετική τοποθεσία, μπορείτε να μου στείλετε μήνυμα.

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Προϋποθέσεις για επισκέπτες

Μπορούν να συμμετέχουν επισκέπτες ηλικίας 18 ετών και άνω.

Προσβασιμότητα

Στείλτε μήνυμα στον οικοδεσπότη σας για λεπτομέρειες. Μάθετε περισσότερα

Πολιτική ακύρωσης

Θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων αν ακυρώσετε τουλάχιστον 1 ημέρα πριν από την ώρα έναρξης.

Ο/Η Guillaume Jamel δραστηριοποιείται ως επιχείρηση

Είναι υπεύθυνος/η για τη συγκεκριμένη υπηρεσία.
€ 280 Από € 280, ανά επισκέπτη
Ελάχιστη τιμή κράτησης € 5.600
Δωρεάν ακύρωση

Οι Σεφ στην Airbnb ελέγχονται ως προς την ποιότητά τους

Οι σεφ αξιολογούνται ως προς την επαγγελματική εμπειρία, τα δημιουργικά μενού και τη φήμη τους για εξαιρετικά αποτελέσματα. Μάθετε περισσότερα
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα;

Εποχιακό μενού: χειμερινή υπογραφή, σεφ Neraudeau

Ο Valentin Neraudeau, συγγραφέας του βιβλίου «du potager familial aux tables d'exception» (από τον οικογενειακό κήπο στο τραπέζι), έχει συνεργαστεί με τον Michel Guérard. Εποχιακές γαστρονομικές δημιουργίες που μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις αλλεργίες σας.
Μεταφράστηκε αυτόματα
Σεφ - Arrondissement of Senlis
Παρέχεται στο κατάλυμά σας
€ 280 Από € 280, ανά επισκέπτη
Ελάχιστη τιμή κράτησης € 5.600
Δωρεάν ακύρωση

Χειμερινό μενού υπογραφής

€ 280 € 280, ανά επισκέπτη
Ελάχιστη τιμή κράτησης € 5.600
ορεκτικά — πρώτο πιάτο — κυρίως πιάτο — επιδόρπιο Φαγητό με τα χέρια — 5 τεμάχια Είσοδος Βιολογικό βραστό αυγό, κρεμώδης παστινάκη με τρούφα, παλαιωμένο τυρί Comté και τραγανό ψωμί, γαλακτώματα πουλερικών, λάδι καβουρδισμένου φουντουκιού Πιάτο Ψητός κόκορας με κάστανα Γλασαρισμένα ριζώδη λαχανικά Ζουμ με βιν γιόν, πουρέ γογγύλι Επιδόρπιο Ποικιλία σοκολάτας και πραλίνης Κρεμώδης σοκολάτα Grand Cru, τραγανή πραλίνα αμυγδάλου, παγωτό με φασόλι τόνκα, λεπτή τιγανίτα κακάο

Χειμερινό μενού Prestige

€ 340 € 340, ανά επισκέπτη
Ελάχιστη τιμή κράτησης € 6.800
6 ορεκτικά 2 κυρίως πιάτα επιδόρπιο Ορεκτικά — 6 τεμάχια Είσοδος— I Γη Παρφέ με βιολογικό αυγό, κρεμώδης παστινάκη και μαύρη τρούφα, παλαιωμένο τυρί Comté, γαλάκτωμα κοτόπουλου με άχυρο, τραγανό ψωμί Είσοδος— II Πιάτο με κρέας Μοσχαρίσιο φιλέτο Corrèze σε κρούστα καρυδιού και τρούφας Πλούσιο ζουμί καφέ Πουρές από σελινόριζα, παστινάκη γλασαρισμένη με μέλι του δάσους Επιδόρπιο με σοκολάτα και σμέουρα Σφαίρα σοκολάτας Grand Cru και καρδιά από σμέουρο Θρυμματισμένο κακάο, ξινό σορμπέ σμέουρου Σοκολάτα ζεστή με βελούδινη υφή, σερβιρισμένη στο τραπέζι
Μπορείτε να στείλετε μήνυμα στον/στην Guillaume Jamel για να προσαρμόσετε ή να κάνετε αλλαγές στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Τα προσόντα μου

Σεφ
28 έτη εμπειρίας
Valentin Nereaudau: Ιδιωτικός σεφ και σύμβουλος μαγειρικής
Ορόσημο σταδιοδρομίας
Valentin Neraudeau: συμμετοχή στην 4η σεζόν του Top Chef
Πληροφορίες και εκπαίδευση
Valentin Neraudeau: Μέλος της Γαλλικής Ακαδημίας Γαστρονομίας
Για να προστατεύσετε την πληρωμή σας, χρησιμοποιείτε πάντα την Airbnb για να στέλνετε χρήματα και να επικοινωνείτε με τους οικοδεσπότες.

Οι σπεσιαλιτέ μου

Θα έρθω στον χώρο σας

Εξυπηρετώ επισκέπτες στις εξής περιοχές: Arrondissement of Senlis, Arrondissement de Rambouillet, Arrondissement de Pontoise και Arrondissement de Mantes-la-Jolie. Για να κάνετε κράτηση σε διαφορετική τοποθεσία, μπορείτε να μου στείλετε μήνυμα.

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Προϋποθέσεις για επισκέπτες

Μπορούν να συμμετέχουν επισκέπτες ηλικίας 18 ετών και άνω.

Προσβασιμότητα

Στείλτε μήνυμα στον οικοδεσπότη σας για λεπτομέρειες. Μάθετε περισσότερα

Πολιτική ακύρωσης

Θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων αν ακυρώσετε τουλάχιστον 1 ημέρα πριν από την ώρα έναρξης.

Ο/Η Guillaume Jamel δραστηριοποιείται ως επιχείρηση

Είναι υπεύθυνος/η για τη συγκεκριμένη υπηρεσία.

Οι Σεφ στην Airbnb ελέγχονται ως προς την ποιότητά τους

Οι σεφ αξιολογούνται ως προς την επαγγελματική εμπειρία, τα δημιουργικά μενού και τη φήμη τους για εξαιρετικά αποτελέσματα. Μάθετε περισσότερα
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα;