Υπηρεσίες στην Airbnb

Boulogne-Billancourt – Σεφ

Βρείτε μια μοναδική υπηρεσία που παρέχεται από ντόπιους επαγγελματίες στην Airbnb.

Boulogne-Billancourt – Απολαύστε την περίσταση με έναν ιδιωτικό σεφ

Σεφ

Παρίσι

Μοντέρνο γαλλικό και ιταλικό μενού από τον Maxime

Είμαι ένας αυτοδημιούργητος σεφ με αγάπη για την εμπνευσμένη μαγειρική, στο σταυροδρόμι της καταγωγής μου, του πάθους μου και της γιαγιάς μου που παρηγορεί το φαγητό της ψυχής μου. Με ένα CAP (Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας) που αποφοίτησε με τιμητικές διακρίσεις από την Ecole hôtelière Paris Drouant, αντλώ την έμπνευσή μου ανάμεσα στις πιο εμβληματικές μεθόδους μαγειρικής του κόσμου από τη Γαλλία και τις παραδοσιακές και σύγχρονες ιταλικές συνταγές.

Σεφ

Παρίσι

Παγκόσμιες γεύσεις από την Prerana

5 χρόνια εμπειρίας Έχω εργαστεί σε διάφορες κουζίνες, από εστιατόρια με αστέρι Michelin μέχρι κουζίνες εστίασης. Από τη σοκολάτα μέχρι το pâtisserie, έχω αποκτήσει δεξιότητες σε ποικίλα γαστρονομικά περιβάλλοντα. Εργάστηκα σε ένα εστιατόριο με αστέρι Michelin, τελειοποιώντας τις δεξιότητές μου σε ένα περιβάλλον με γρήγορους ρυθμούς.

Σεφ

Γιορτή στην αγορά από τον Or

10 χρόνια εμπειρίας Πρακτική εμπειρία σε κορυφαία παριζιάνικα εστιατόρια και γαστρονομική κληρονομιά από τη Βόρεια Αφρική. Εκπαιδεύτηκε στις τεχνικές μαγειρικής της Λεβαντίνης, της Μεσογείου και της Βόρειας Αφρικής. Κουζίνες LED στο Miznon, το Shouk και το Dalia στο Παρίσι.

Σεφ

Simply French by Maylis

6 χρόνια εμπειρίας Η δημιουργία γαστρονομικών εμπειριών που φέρνουν τους ανθρώπους κοντά είναι το πάθος μου. Τελειοποίησα τις μαγειρικές μου δεξιότητες στο L'Atelier des Chefs το 2019. Η δημιουργία γευμάτων που είναι νόστιμα, απολαυστικά και κάνουν τους επισκέπτες χαρούμενους, μου δίνει χαρά.

Σεφ

Παρίσι

Γαλλικό φαγητό από τον Jeff

20 χρόνια εμπειρίας Ιδιωτικός σεφ στο σπίτι, μαγείρεψα για έναν διακοσμητή εσωτερικών χώρων στα Βόσγια. Εκπαιδεύτηκα στη μαγειρική, τη ζαχαροπλαστική και τη διαχείριση αλλαντικών. Ήμουν σεφ και σεφ ζαχαροπλαστικής σε φημισμένα καταστήματα.

Σεφ

Παραδοσιακή ιταλική μαγειρική από τον Daniele

19 χρόνια εμπειρίας εργάστηκα σε εστιατόρια με αστέρι Michelin. Σπούδασα στο Hotel School of Rome και απέκτησα ένα Bac Pro με 80/100. Βοήθησα να βρω τον τίτλο του καλύτερου ιταλικού εστιατορίου στο Λονδίνο το 2015.

Όλες οι υπηρεσίες σεφ

Κλασικό γαλλικό δείπνο από τον Jean

8 χρόνια εμπειρίας εκπαιδεύτηκα στο Tour d'Argent και στο Le Meurice και αργότερα έγινα ιδιωτικός σεφ. Εκπαιδεύτηκα με τον Yannick Alleno, έναν ειδικό στην περιφερειακή καινοτομία. Εργάστηκα στο Tour d'Argent, ένα ιστορικό παριζιάνικο εστιατόριο.

Caterer gourmand by Boris

9 χρόνια εμπειρίας Προσφέρω εξατομικευμένες υπηρεσίες για επαγγελματικές εκδηλώσεις στο Île-de-France. Έχω εκπαιδευτεί στη διαχείριση της εστίασης και της φιλοξενίας. Έχω εργαστεί για εταιρείες όπως η RATP, η Claudie Pierlot, η Chanel, η SNCF, η Deezer.

Ιδιωτικό δείπνο από σεφ με αστέρι Michelin

15 χρόνια εμπειρίας ειδικεύομαι σε μοναδικά ναύλα, με έμφαση στη βιωσιμότητα και την εποχικότητα. Εκπαιδεύτηκα στο Τόκιο, τελειοποιώντας την τέχνη της παρασκευής σούσι και επίσης εκπαιδεύτηκα στο Fäviken. Οδηγούσα την κουζίνα στο Mandarin Oriental, δημιουργώντας πρωτοποριακά πιάτα που ενθουσιάζουν τους επισκέπτες.

Εποχιακή γαλλική κουζίνα με τη σεφ Lucie

8 χρόνια εμπειρίας στη δημιουργική μαγειρική που εστιάζει στην εκλεπτυσμένη, εποχιακή κουζίνα χρησιμοποιώντας τοπικά γαλλικά προϊόντα που έμαθα μέσα από την πρακτική εμπειρία ενώ ταξίδευα, ιδιαίτερα στην Πολυνησία. Ειδικεύομαι στην εκλεπτυσμένη και εποχιακή κουζίνα, χρησιμοποιώντας τοπικά γαλλικά προϊόντα.

Afro-Caribbean fine dining by Jonathan

8 χρόνια εμπειρίας φέρνω υψηλής ποιότητας μαγειρική στους πελάτες και προσφέρω συμβουλευτικές υπηρεσίες για να αναβαθμίσω το εξαιρετικό φαγητό. Εκπαιδεύτηκα στη Γουαδελούπη πριν διευρύνω τους ορίζοντές μου στο Ηνωμένο Βασίλειο και το Παρίσι. Τελειοποίησα την τέχνη μου σε κορυφαία πολυτελή ξενοδοχεία, όπως τη Χερσόνησο και την Plaza Athénée.

Αυθεντική γαλλική κουζίνα από την Eglantine

8 χρόνια εμπειρίας Είμαι σεφ που ειδικεύεται στη φρέσκια και εποχική γαλλική κουζίνα, με προτίμηση στη βιολογική. Τελειοποίησα τις δεξιότητές μου στο Le Desnoyez στο Παρίσι και κέρδισα ένα δίπλωμα CAP Cuisine. Εργάστηκα σε γαστρονομικές εκδόσεις για τον Alain Ducasse πριν ξεκινήσω την καριέρα μου στην κουζίνα.

Παραδοσιακό γαλλικό μενού από τον Ashiq

11 χρόνια εμπειρίας Με ένα ίδρυμα χτισμένο στον κλάδο των εστιατορίων, τώρα εργάζομαι ως προσωπικός σεφ. Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο Λονδίνο πριν τελειοποιήσω τις δεξιότητές μου σε διάφορα εστιατόρια. Έχω μαγειρέψει για ένα ευρύ φάσμα διάσημων επισκεπτών.

Ψηλό χρώμα από τον Simon

10 χρόνια εμπειρίας Εκπαιδεύτηκε με σεφ εστιατορίων 2 αστέρων. Απέκτησα το απολυτήριο και το BTS μου μετά από 5 χρόνια σπουδών. Είχα την ευκαιρία να μοιραστώ την κουζίνα μου με μεγάλους οίκους μόδας.

Καινοτόμος μεσογειακή κουζίνα από τη Laura

18 χρόνια εμπειρίας Ο κύριος στόχος μου είναι να δημιουργήσω εποχιακά, βιώσιμα και τοπικά πιάτα. Οι μαγειρικές δεξιότητές μου έχουν διαμορφωθεί από τα παγκόσμια ταξίδια και την πρακτική εμπειρία μου. Το πάθος μου για το φαγητό με μεταφέρει στην Ευρώπη, όπου οι αναδυόμενοι σεφ εμπνέουν τα καινοτόμα μενού μου.

Ταξίδι με γούστο από τη Laura

14 χρόνια εμπειρίας Είμαι ιδιώτης σεφ που ειδικεύεται στη μεσογειακή, την ασιατική και τη γαλλική κουζίνα. Επικεντρωθείτε στη διατροφή, τις διατροφικές τάσεις και τις ειδικές διατροφές. Είμαι λάτρης του φαγητού με ακόρεστο ενδιαφέρον και βαθιά γνώση του φαγητού και του κρασιού.

Εμπειρίες ιδιωτικού σεφ, που επαναπροσδιορίζονται από τον Akhil

15 χρόνια εμπειρία ειδικεύομαι στα εκλεκτά φαγητά και τις παγκόσμιες κουζίνες, συμπεριλαμβανομένων των σκανδιναβικών, των ινδικών και των ιαπωνικών. Έχω εκπαιδευτεί υπό σεφ όπως ο René Redzepi, ο Pascal Barbot και ο Magnus Ek. Συνεργάστηκα με διάσημους Ευρωπαίους σεφ όπως τους René Redzepi, Pascal Barbot και Magnus Ek.

Εξαιρετική ζαχαροπλαστική από τον Adrien

10 χρόνια εμπειρίας ειδικεύομαι στη γαλλική κουζίνα, έχω εργαστεί σε εστιατόρια με αστέρι Michelin. Τελειοποίησα τις δεξιότητές μου στο La Table du Boisniard & Têtedoie. Είμαι επικεφαλής της ομάδας ζαχαροπλαστικής στο Maxim's, δημιουργώντας επιδόρπια για ένα εμβληματικό εστιατόριο. Απολαύστε μαζί μου ένα οικογενειακό γεύμα ή ένα ρομαντικό δείπνο απευθείας στον χώρο σας.

Ιδιωτικοί σεφ που προσφέρουν το τέλειο γεύμα

Ντόπιοι επαγγελματίες

Με προσωπικούς σεφ και εξατομικευμένες επιλογές catering, κάθε γαστρονομική επιθυμία σας γίνεται πραγματικότητα

Επιλέχθηκαν με γνώμονα την ποιότητά τους

Κάθε σεφ αξιολογείται ως προς την εμπειρία του στη μαγειρική

Μια ιστορία αριστείας

Τουλάχιστον 2 χρόνια εργασιακής εμπειρίας στον κλάδο της μαγειρικής