Υπηρεσίες στην Airbnb

Τορεμολίνος – Σεφ

Βρείτε μια μοναδική υπηρεσία που παρέχεται από ντόπιους επαγγελματίες στην Airbnb.

Τορεμολίνος – Απολαύστε την περίσταση με έναν ιδιωτικό σεφ

Σεφ

Μια γεύση από το σπίτι – Ιδιωτικό τραπέζι με σεφ από τον Damiano

Σεφ

Global fine dining by Eric

13 χρόνια εμπειρίας έχω μαγειρέψει σε πολυτελή θέρετρα και κρουαζιερόπλοια και έχω στην κατοχή μου ένα μπιστρό. Σπούδασα στο Basque Culinary Center και σπούδασα σε εστιατόρια με αστέρια Michelin. Συνεργάστηκα με τους κορυφαίους σεφ Dani García και Massimo Spigaroli.

Σεφ

Τρώμε τον κόσμο από τον Arnó

13 χρόνια εμπειρίας Έχω εργαστεί σε εστιατόρια σε όλο τον κόσμο, μερικά με αστέρια Michelin. Σπούδασα έναν κορυφαίο κύκλο μαγειρικής και έχω αρκετά μαθήματα από διαφορετικές κουζίνες. Ήμουν προσωπικός σεφ στο Leonardo Ferragamo στο πολυτελές γιοτ του.

Σεφ

Ιδιωτικός σεφ Tomi

10 χρόνια εμπειρίας Είμαι ένας κλασικά εκπαιδευμένος σεφ με πάθος για την υγιεινή διατροφή και τη βιωσιμότητα. Εκπαιδεύτηκα στο κολέγιο και στο Bradley's Restaurant στο Λονδίνο, με συνεχή αυτοεκμάθηση. Το πάθος μου για τη βιώσιμη, υγιεινή διατροφή πηγάζει από την εμπειρία της ζωής και την εκπαίδευση.

Σεφ

Ισπανική κουζίνα από τον Arnault

Ειδικεύομαι σε premium γεύματα και δείπνα, paellas, θαλασσινά, premium μπάρμπεκιου και δημιουργική κουζίνα. Έχω χτίσει την καριέρα μου μέσα από τα ταξίδια και την εκπαίδευση σε κουζίνες με αστέρι Michelin. Είμαι λάτρης του καλού γούστου και της διασκέδασης.

Σεφ

Fuengirola

Παέγια και τάπας από τη Marian

Έχω εργαστεί σε διάφορα εστιατόρια και πολυτελή ξενοδοχεία στην Ισπανία και την Ιταλία. Εκπαιδεύτηκα ως σεφ στη Σχολή Φιλοξενίας Hofmann στη Βαρκελώνη. Έχω μαγειρέψει για το Mandarin Oriental Barcelona, το Qatar Royal Family και το Chanel.

Ιδιωτικοί σεφ που προσφέρουν το τέλειο γεύμα

Ντόπιοι επαγγελματίες

Με προσωπικούς σεφ και εξατομικευμένες επιλογές catering, κάθε γαστρονομική επιθυμία σας γίνεται πραγματικότητα

Επιλέχθηκαν με γνώμονα την ποιότητά τους

Κάθε σεφ αξιολογείται ως προς την εμπειρία του στη μαγειρική

Μια ιστορία αριστείας

Τουλάχιστον 2 χρόνια εργασιακής εμπειρίας στον κλάδο της μαγειρικής