Υπηρεσίες στην Airbnb

Le Pecq – Σεφ

Βρείτε μια μοναδική υπηρεσία που παρέχεται από ντόπιους επαγγελματίες στην Airbnb.

Le Pecq – Απολαύστε την περίσταση με έναν ιδιωτικό σεφ

1 από 1 σελίδες

Σεφ - Παρίσι

Γαλλίδα σεφ για μια αξέχαστη εμπειρία

Η Lila, ιδιωτική σεφ, δημιουργεί αποκλειστικές γαλλικές γαστρονομικές εμπειρίες, εκλεπτυσμένες και γκουρμέ, με υπηρεσίες πέντε αστέρων. Υ.Γ.: Μετακινούμαι στο Παρίσι και εκτός αυτού. Επικοινωνήστε μαζί μου εκ των προτέρων

Σεφ - Σαντιγί

Παραδοσιακό γαλλικό μενού από τον Ashiq

Είμαι προσωπικός σεφ με εκπαίδευση σε εστιατόριο και προσφέρω γαλλικά γεύματα πολλών πιάτων.

Σεφ - Παρίσι

Ιδιωτικός σεφ Andrea

Ιταλική κουζίνα, παράδοση, δημιουργικότητα, προσαρμοσμένα πιάτα, αισθητηριακή εμπειρία.

Σεφ - Παρίσι

Φυτικά πιάτα υψηλής γαστρονομίας από την Anaelle

Φυτική κουζίνα, γεύσεις από όλο τον κόσμο, βιολογικά, τοπικά εποχιακά υλικά.

Σεφ - Arrondissement of Senlis

Εποχιακό μενού: χειμερινή υπογραφή, σεφ Neraudeau

Ο Valentin Neraudeau, συγγραφέας του βιβλίου «du potager familial aux tables d'exception» (από τον οικογενειακό κήπο στο τραπέζι), έχει συνεργαστεί με τον Michel Guérard. Εποχιακές γαστρονομικές δημιουργίες που μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις αλλεργίες σας.

Σεφ - Παρίσι

Ιδιωτικός σεφ Giuseppe

Δημιουργική κουζίνα που αναμιγνύει μνήμη, διαίσθηση και ποίηση για να μεταμορφώσει το γεύμα.

Όλες οι υπηρεσίες σεφ

Γλυκές στιγμές της σεφ Fanny

Ετοιμάζω νόστιμα σπιτικά επιδόρπια και δημιουργώ μια γλυκιά και φιλική ατμόσφαιρα για μια αξέχαστη γλυκιά στιγμή.

Εποχιακό μενού από τη Chef Nadia

εφαρμόζω σε κάθε γεύμα την τεχνογνωσία που έχω αποκτήσει σε εστιατόρια υψηλού κύρους

Γαστρονομική κουζίνα από ταξίδια με τον Chef Christ

Μια γαστρονομική εμπειρία, ένα ταξίδι ανάμεσα σε πολιτισμούς και γεύσεις. Δημιουργώ για εσάς μια εξατομικευμένη και πρωτότυπη υπηρεσία. Από την εξυπηρέτηση στο πιάτο

Δημιουργίες του Chef Matteo – Γεύση & πάθος

Κάθε πιάτο είναι μια μοναδική δημιουργία, εμπνευσμένη από τις εποχές και την εμπειρία μου. Στόχος μου: να ξυπνήσω τις αισθήσεις σας με μια ειλικρινή, γενναιόδωρη και γεμάτη χαρακτήρα κουζίνα.

Μενού ανάλογα με την περίσταση και τις επιθυμίες

Σας προσφέρω μια μοναδική εμπειρία με εποχιακά και βιώσιμα προϊόντα. Χορτοφάγος ή λάτρης του κρέατος, προσαρμόζομαι στις προτιμήσεις σας

Μενού του Αντωνίνου

Παίρνω όλες τις πληροφορίες από τους πελάτες εκ των προτέρων, γούστα, επιθυμίες, ειδικές επιθυμίες πριν δημιουργήσω ένα μενού που μπορώ να προτείνω αργότερα πριν από την επιβεβαίωση των πελατών.

Ανακαλύψτε την Αφρο-Γαστρονομία της Σεφ Sonia

Με πάθος για την υψηλή γαστρονομία, σας προσκαλώ να εξερευνήσετε μέσα από την κουζίνα μου τους πλούτους της αφρικανικής γαστρονομίας που συνδυάζονται με λεπτότητα με τις τεχνικές της γαλλικής κουζίνας

Θα είμαι ο προσωπικός σας μάγειρας για την ημέρα

Εξατομικευμένο μενού, προσαρμοσμένο στις προτιμήσεις σας, για ένα γεύμα ή για όλη την εβδομάδα.

Ιδιωτικός Chef Bastien

Ως σεφ στο σπίτι, προσφέρω μια γενναιόδωρη και δημιουργική γαστρονομική εμπειρία, με σεβασμό στα προϊόντα και τις αρμονίες των γεύσεων, και αναδεικνύοντας τη γαλλική γαστρονομία.

Γλυκό/Αλμυρό Μπραντς

Για να περάσετε μια όμορφη Κυριακή και να απολαύσετε την παριζιάνικη ζωή, αφήστε τον εαυτό σας να δελεαστεί από αυτό το γκουρμέ brunch

Ιδιωτικός σεφ Toko Essom

Μια διαισθητικά τολμηρή και δημιουργική κουζίνα που δημιουργείται με φινέτσα σε συνεχή εξέλιξη και σας μεταφέρει αυτό το πάθος σε κάθε μπουκιά, μια οικεία κουζίνα που υπαγορεύεται από τις εποχές

Σύγχρονη γαλλική κουζίνα από τη Margot Beck

Ως παθιασμένη σεφ, δημιουργώ φυτικές και λουλουδάτες γαστρονομικές εμπειρίες, εκλεπτυσμένες και ηθικές, συνδυάζοντας τοπικά, εποχιακά προϊόντα και προσαρμοσμένες συνδυαστικές προτάσεις φαγητών και κρασιών ή κοκτέιλ.

Ιδιωτικοί σεφ που προσφέρουν το τέλειο γεύμα

Ντόπιοι επαγγελματίες

Με προσωπικούς σεφ και εξατομικευμένες επιλογές catering, κάθε γαστρονομική επιθυμία σας γίνεται πραγματικότητα

Επιλέχθηκαν με γνώμονα την ποιότητά τους

Κάθε σεφ αξιολογείται ως προς την εμπειρία του στη μαγειρική

Μια ιστορία αριστείας

Τουλάχιστον 2 χρόνια εργασιακής εμπειρίας στον κλάδο της μαγειρικής