Εστιατόριο
MIA FETA feta bar
15 ντόπιοι το προτείνουν,
Συμβουλές από ντόπιους
Το πιο ιδιότυπο «μπαρ» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με τα γαλακτοκομικά στο θρόνο και τη φέτα- «κορώνα» στο ιδιότυπο cheesy μενού του είναι το «Mia feta - Feta bar» στη Διαγώνιο. ιο βιομηχανικό design με inox και οικολογική φρεσκαδούρα με ξύλο στο φυσικό του χρώμα κυριαρχούν στο εσωτερικό, συν κελάρι για τα κρασιά και για την ωρίμανση των τυριών και μεγάλα βαριά παρεΐστικα τραπέζια στη σάλα, συν ανοιχτή κουζίνα στο πατάρι. Τυριά, γιαούρτι, κεφίρ, γάλα και λοιπά γαλακτοκομικά της εταιρίας Κourellas –στην οποία ανήκει η ιδέα για το project, αλλά και άλλων μικρών ελλήνων παραγωγών μοστράρουν στα ψυγεία και είναι η βάση του ορεκτικού μενού που συνδυάζεται με κάποιο από τα πολλά ελληνικά (αποκλειστικά) κρασιά της γερής wine list του bar. Η ειδίκευση του στα γαλακτοκομικά και ο ορεινός του χαρακτήρας, αποτυπώνεται δυνατά στη λίστα των πιάτων. Ενώ όμως περιμένεις κάτι ρουστίκ και απλό, ο αιφνιδιασμός έρχεται με αύρες φινέτσας και απροσδόκητες λεπτομέρειες γαστρονομικής λεπτότητας.
Το πιο ιδιότυπο «μπαρ» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με τα γαλακτοκομικά στο θρόνο και τη φέτα- «κορώνα» στο ιδιότυπο cheesy μενού του είναι το «Mia feta - Feta bar» στη Διαγώνιο. ιο βιομηχανικό design με inox και οικολογική φρεσκαδούρα με ξύλο στο φυσικό του χρώμα κυριαρχούν στο εσωτερικό, συν κελάρ…
The only feta bar in town; very creative dishes; small but good list of wine by the glass
Μοναδικές δραστηριότητες κοντά σας
Οι ντόπιοι προτείνουν επίσης
Τοποθεσία
14 P. Mela
Thessaloniki