Εστιατόριο

Koyanagi

4 ντόπιοι το προτείνουν,

Συμβουλές από ντόπιους

Nanako
January 11, 2017
A classic and calming eel restaurant. Cooking with carefully selected eel can be obtained. Counter seats and cushioned seats are available and can be used for various purposes.
May
April 6, 2016
Unaju is a dish that the eel is sliced open, brushed with a salty sweet sauce, broiled and finally served on a hot cooked rice.

Μοναδικές δραστηριότητες κοντά σας

Ο προσωπικός σας φωτογράφος στο Τόκιο
Φάτε/πιείτε σαν ΝΤΌΠΙΟΣ - Ταβέρνες & Ράμεν
Απεριόριστες τοπικές νύχτες ALL-Y-Can-DRINK《Εύρεση》πολύτιμων λίθων Shinjuku
Τοποθεσία
1-chōme-29-11 Asakusa
Taito City, Tokyo