Υπηρεσίες στην Airbnb

Τάμπα – Σεφ

Βρείτε μια μοναδική υπηρεσία που παρέχεται από ντόπιους επαγγελματίες στην Airbnb.

Τάμπα – Απολαύστε την περίσταση με έναν ιδιωτικό σεφ

Σεφ

Global cusine by Sovelle

13 χρόνια εμπειρίας Μεγαλώνοντας σε ένα σπίτι με μάγειρες πυροδότησαν το πάθος μου και με οδηγούν να παραμείνω δημιουργικός. Στο Le Cordon Bleu College of Culinary Art, σπούδασα μαγειρικές τέχνες και ψήσιμο. Αναπτύσσω συνεχώς το στυλ μαγειρικής μου, παραμένοντας μπροστά από τις τελευταίες τάσεις στο φαγητό.

Σεφ

Τάμπα

Fusion cuisine by Manny

15 χρόνια εμπειρίας μοιράζομαι δεξιότητες από εστιατόρια με αστέρια από το αγρόκτημα μέχρι το τραπέζι και το αστέρι Michelin. Σπούδασα στο Διεθνές Κέντρο Μαγειρικής στη Νέα Υόρκη. Εργάστηκα σε ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια παγκοσμίως το 2013 και το 2015 " Celler De Can Roca". Συνεχώς να εργάζομαι και να τελειοποιώ τις δεξιότητές μου και να βρίσκω την ταυτότητά μου στην κουζίνα, Άρχισα να αγκαλιάζω τον πολιτισμό μου και να φέρνω νέες γεύσεις από τη Λατινική Αμερική και την ασιατική κουζίνα. Ελπίζω το φαγητό μου να φέρει πολλή χαρά και μια γνήσια απομνημόνευση.

Σεφ

Costal fusion by Chef Antwan Coleman

28 χρόνια εμπειρίας, μου αρέσει να μαγειρεύω τολμηρές γεύσεις σε διάφορα περιβάλλοντα. Ξεκίνησα να μαγειρεύω σε ηλικία 4 ετών και επαγγελματικά στα 13. Εμφανίστηκα στο Food Network, το The Cooking Channel, το Good Morning New Orleans και το Soleish Magazine.

Σεφ

Ιδιωτικό δείπνο με βραβευμένο σεφ

10 χρόνια εμπειρίας εκπαιδεύτηκα κάτω από τις γαστρονομικές εικόνες Jacques Pépin και José Andrés και εργάστηκα στο Nobu. Στο Γαλλικό Ινστιτούτο Μαγειρικής στη Νέα Υόρκη, τελειοποίησα τις δεξιότητές μου στη γαλλική τεχνική. The James Beard Foundation selected me for the 2017 Women in Culinary Leadership Program.

Ιδιωτικοί σεφ που προσφέρουν το τέλειο γεύμα

Ντόπιοι επαγγελματίες

Με προσωπικούς σεφ και εξατομικευμένες επιλογές catering, κάθε γαστρονομική επιθυμία σας γίνεται πραγματικότητα

Επιλέχθηκαν με γνώμονα την ποιότητά τους

Κάθε σεφ αξιολογείται ως προς την εμπειρία του στη μαγειρική

Μια ιστορία αριστείας

Τουλάχιστον 2 χρόνια εργασιακής εμπειρίας στον κλάδο της μαγειρικής