Υπηρεσίες στην Airbnb

Manvel – Σεφ

Βρείτε μια μοναδική υπηρεσία που παρέχεται από ντόπιους επαγγελματίες στην Airbnb.

Manvel – Απολαύστε την περίσταση με έναν ιδιωτικό σεφ

Σεφ

Νόστιμο δείπνο από τον Antonio

20 χρόνια εμπειρίας Η σπεσιαλιτέ μου είναι να μαγειρεύω μια ποικιλία από κουζίνες όπως ασιατικές, ιταλικές, γαλλικές και τζαμαϊκανές. Εκτέλεσα τις δεξιότητές μου σε αξιόπιστες κουζίνες, συμπεριλαμβανομένων των Pass και Provisions. Επιλέχτηκα ως 1 από τους 50 κορυφαίους σεφ από τους 800 όταν εργαζόμουν στο εργοστάσιο Cheesecake.

Σεφ

Νότια κρεολική κουζίνα από την Chrissy Joy

10 χρόνια εμπειρίας ξεκίνησα την καριέρα μου μαθαίνοντας μαγειρικές δεξιότητες στην κρεολική κουζίνα της γιαγιάς μου. Έχω σπουδάσει στη σχολή μαγειρικής του San Jacinto Community College. Είμαι προτιμώμενος πωλητής από τον Λόγο της Διεθνούς Εκκλησίας της Αποκατάστασης.

Σεφ

Manvel

Γεύματα με βάση τα φυτά και τη σύντηξη από τη Niomi

Γεια σας, είμαι η Kim και είμαι η θυρωρός σας. Θα μπορέσω να σας βοηθήσω να κανονίσετε την κράτησή σας και να σας φέρουμε σε επαφή με τον σεφ Niomi μετά την κράτηση! Μη διστάσετε να κάνετε ερωτήσεις! Η σεφ Niomi θέλει να ακολουθεί ένα all inclusive στυλ μαγειρικής, είτε αναζητά κάτι κομψό, ελαφρύ και υγιεινό, χορτοφαγικό/vegan, εξωτικό ή χωρίς γλουτένη (μπορούμε επίσης να φιλοξενήσουμε μεγάλες συγκεντρώσεις σε μπουφέ!). Η διασκέδαση είναι στην ποικιλία και την πρόκληση για μένα. Μαγειρεύει στον κλάδο των εστιατορίων για πάνω από 20 χρόνια και έχει δοκιμάσει πολλές κουζίνες και έχει συνεργαστεί και μάθει από μερικούς καταπληκτικούς σεφ εδώ στο Χιούστον. Όσο για το ποια είναι ως άτομο, αγαπά τα φυτά και τα ζώα, πιστεύει στο να δείχνει σεβασμό και καλοσύνη και προσπαθεί να ακολουθεί έναν τρόπο ζωής χωρίς σπατάλη. (Κοιτάζοντας τις κορυφές καρότων, φτιάχνουν ένα υπέροχο chimichurri!)

Ιδιωτικοί σεφ που προσφέρουν το τέλειο γεύμα

Ντόπιοι επαγγελματίες

Με προσωπικούς σεφ και εξατομικευμένες επιλογές catering, κάθε γαστρονομική επιθυμία σας γίνεται πραγματικότητα

Επιλέχθηκαν με γνώμονα την ποιότητά τους

Κάθε σεφ αξιολογείται ως προς την εμπειρία του στη μαγειρική

Μια ιστορία αριστείας

Τουλάχιστον 2 χρόνια εργασιακής εμπειρίας στον κλάδο της μαγειρικής