Υπηρεσίες στην Airbnb

Χιούστον – Σεφ

Βρείτε μια μοναδική υπηρεσία που παρέχεται από ντόπιους επαγγελματίες στην Airbnb.

Χιούστον – Απολαύστε την περίσταση με έναν ιδιωτικό σεφ

Σεφ

Χιούστον

Κλασικές αμερικανικές γεύσεις από την Tre 'Vyon

Επαγγελματίας μαγειρικής με πάνω από μια δεκαετία εμπειρίας στον κλάδο των τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων άνω των πέντε ετών ως ιδιοκτήτη μιας επιτυχημένης ιδιωτικής εταιρείας εστίασης και εστίασης με πάνω από 100 κριτικές από την Google πέντε αστεριών. Εκμεταλλευτείτε τις εξαιρετικές εμπειρίες δείπνου και την εκτέλεση εκδηλώσεων μεγάλου όγκου

Σεφ

Νόστιμο δείπνο από τον Antonio

20 χρόνια εμπειρίας Η σπεσιαλιτέ μου είναι να μαγειρεύω μια ποικιλία από κουζίνες όπως ασιατικές, ιταλικές, γαλλικές και τζαμαϊκανές. Εκτέλεσα τις δεξιότητές μου σε αξιόπιστες κουζίνες, συμπεριλαμβανομένων των Pass και Provisions. Επιλέχτηκα ως 1 από τους 50 κορυφαίους σεφ από τους 800 όταν εργαζόμουν στο εργοστάσιο Cheesecake.

Σεφ

Εκλεπτυσμένη σπιτική μαγειρική από τον Arnae

5 χρόνια εμπειρίας μοιράζομαι την αγάπη μου για το φαγητό με άλλους μέσα από προσεκτικά κατασκευασμένα γεύματα. Έλαβα το πτυχίο μου από το Auguste Escoffier School of Culinary Arts. Αυτή τη στιγμή ετοιμάζω γεύματα για έναν συνταξιούχο παίκτη της National Football League και την οικογένειά του.

Σεφ

Γεύμα στις ακτές του Κόλπου από το Jewel

30 χρόνια εμπειρίας Έχω πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας σε κάθε πτυχή του κλάδου της φιλοξενίας. Γαστρονομική και μεταπτυχιακό στη διαχείριση φιλοξενίας από το Πανεπιστήμιο Johnson & Wales. Ξεκίνησα την επιχείρησή μου ως σεφ για να δημιουργήσω αναμνήσεις και να συνδεθώ με υπέροχους ανθρώπους.

Σεφ

Υπερυψωμένα μενού από την Elizabeth

10 χρόνια εμπειρίας ειδικεύομαι στις κουζίνες Cajun, Creole, French, Mexican και Euro-American. Σπούδασα στο Texas Wine School του Χιούστον και έχω πιστοποίηση WSET 1 και WSET 2. Εργάστηκα για το Musafeer, ένα ινδικό εστιατόριο που κέρδισε ένα αστέρι Michelin στο Χιούστον του Τέξας.

Σεφ

Εκπληκτικές σανίδες αλλαντικών από την Ilonka

8 χρόνια εμπειρίας Είμαι αυτοδίδακτος σεφ με πάθος για τη δημιουργία μοναδικών γαστρονομικών εμπειριών. Αποφοίτησα με υψηλές διακρίσεις το 2020 από τη σχολή γαστρονομικών τεχνών του Augusté Escoffier. Ίδρυσα μια εταιρεία που επικεντρώθηκε στη δημιουργία νόστιμων και καλλιτεχνικών σανίδων αλλαντικών.

Όλες οι υπηρεσίες σεφ

High-End Dining Chef Melissa

15 χρόνια εμπειρίας είχα ποικίλη εμπειρία, από αρτοσκευάσματα μέχρι καλό φαγητό. Είμαι εκπαιδευμένος σεφ ζαχαροπλαστικής και έχω πρακτική εμπειρία σε διάφορους γαστρονομικούς κλάδους. Έχω διοργανώσει ιδιωτικές εκδηλώσεις και έχω διαχειριστεί πολυτελείς γαστρονομικές εμπειρίες.

The Curated Table By Deja

8 χρόνια εμπειρίας Έχω περάσει την καριέρα μου μαγειρεύοντας φαγητό που φέρνει τους ανθρώπους κοντά. Έμαθα να μαγειρεύω στην κουζίνα του σπιτιού μου, ενισχύοντας τις δεξιότητές μου με την προπόνηση. Έχω εργαστεί σε συμβουλευτικές υπηρεσίες, συμβουλεύοντας για διαφορετικούς πολιτισμούς και διατροφικές ανάγκες.

Τοπικά εμπνευσμένο φαγητό από την Araceli

10 χρόνια εμπειρία Η εμπειρία μου περιλαμβάνει μπαρ κατάδυσης σε εκλεκτά εστιατόρια στο Τέξας και τα νοτιοδυτικά. Έχω εργαστεί στα Truluck's, Fig & Olive, Uchi και True Food Kitchen. Είμαι παθιασμένος/η με τη δημιουργία μοναδικών γαστρονομικών εμπειριών που συνδέουν τους ανθρώπους

Αφρο-γαλλικές γεύσεις από τον Mack

15 χρόνια εμπειρίας άφησα την εταιρική χρηματοδότηση για να γίνω σεφ, συνδυάζοντας τη γαλλική κουζίνα με τις νιγηριανές μου ρίζες. Έχω εκπαιδευτεί στις γαλλικές γαστρονομικές τεχνικές. Εργάστηκα σε 2 εστιατόρια με αστέρι Michelin, τελειοποιώντας τις δεξιότητές μου στο εξαιρετικό φαγητό.

Πολυτελή ιδιωτικά γεύματα από τον σεφ Decardios

20 χρόνια εμπειρίας Έχω εργαστεί σε κουζίνες σε διαφορετικές πολιτείες, όπου έμαθα νέες κουζίνες. Εκπαιδεύτηκα σε σχολή μαγειρικής και σε επαγγελματικές κουζίνες γύρω από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Υπηρέτησα ως Executive Sous Chef για τα Κολτ της Ιντιανάπολις.

Κρεολικό δείπνο από την Christina

9 χρόνια εμπειρίας Έχω πάθος για το φαγητό, που καλλιεργείται στην κουζίνα της γιαγιάς μου με τις κρεολικές συνταγές της. Βελτίωσα τις δεξιότητές μου στο γαστρονομικό πρόγραμμα San Jacinto Community College. Εκτιμώ το γεγονός ότι φέρνω τους ανθρώπους κοντά μέσα από το φαγητό, εκφράζοντας την αγάπη και τη φροντίδα σε κάθε πιάτο.

Παγκόσμιες γεύσεις από τον Alejandro

25 χρόνια εμπειρίας Έχω εργαστεί σε κουζίνες σε όλη την Ευρώπη. Εκπαιδεύτηκα στο Culinary Institute of America. Είμαι μέλος της Les Toques Blanches και της International Master Chef's Club.

Νότια κρεολική κουζίνα από την Chrissy Joy

10 χρόνια εμπειρίας ξεκίνησα την καριέρα μου μαθαίνοντας μαγειρικές δεξιότητες στην κρεολική κουζίνα της γιαγιάς μου. Έχω σπουδάσει στη σχολή μαγειρικής του San Jacinto Community College. Είμαι προτιμώμενος πωλητής από τον Λόγο της Διεθνούς Εκκλησίας της Αποκατάστασης.

European Kitchen 5☆ by Chef Alex

25 χρόνια εμπειρίας Σε κάθε υπηρεσία, αφιερώνω την εμπειρία μου στην παροχή του καλύτερου φαγητού. Εκπαιδεύτηκε στην Ευρώπη με σεφ με αστέρια Michelin. Έχω εξυπηρετήσει διασημότητες, συμπεριλαμβανομένου του Πάπα. Μια μοναδική γευστική εμπειρία.

Ιδιωτικό δείπνο από τη σεφ Kristine

15 χρόνια εμπειρίας δημιουργώ μενού γευσιγνωσίας εμπνευσμένα σε όλο τον κόσμο με φρέσκα, εποχιακά συστατικά. Γαστρονομικές τέχνες, διαχείριση υπηρεσιών εστίασης, βιωσιμότητα και προηγμένες τεχνικές μαγειρικής. Εργάστηκα σε εστιατόρια σε όλο τον κόσμο πριν ξεκινήσω τη δική μου ιδιωτική επιχείρηση σεφ.

Ιδιωτικοί σεφ που προσφέρουν το τέλειο γεύμα

Ντόπιοι επαγγελματίες

Με προσωπικούς σεφ και εξατομικευμένες επιλογές catering, κάθε γαστρονομική επιθυμία σας γίνεται πραγματικότητα

Επιλέχθηκαν με γνώμονα την ποιότητά τους

Κάθε σεφ αξιολογείται ως προς την εμπειρία του στη μαγειρική

Μια ιστορία αριστείας

Τουλάχιστον 2 χρόνια εργασιακής εμπειρίας στον κλάδο της μαγειρικής

Περισσότερες υπηρεσίες για να εξερευνήσετε