Υπηρεσίες στην Airbnb

La Mesa – Σεφ

Βρείτε μια μοναδική υπηρεσία που παρέχεται από ντόπιους επαγγελματίες στην Airbnb.

La Mesa – Απολαύστε την περίσταση με έναν ιδιωτικό σεφ

Σεφ

Μοντέρνα μεξικάνικη κουζίνα από το Ισραήλ

22 χρόνια εμπειρίας Είμαι έμπειρος σεφ και σύμβουλος μαγειρικής που μεγάλωσε μαγειρεύοντας παραδοσιακό μεξικάνικο φαγητό. Σπούδασα στο Le Cordon Bleu Las Vegas, τελειοποιώντας τις μαγειρικές μου δεξιότητες. Έχω ταξιδέψει στη χώρα βοηθώντας εστιατόρια τελειοποιώντας τα μενού και εξορθολογίζοντας τις κουζίνες.

Σεφ

Ιδιωτικά γεύματα με γνώμονα τις αισθήσεις από τη Daniella

20 χρόνια εμπειρίας Είμαι σεφ, σομελιέ και εικαστικός καλλιτέχνης που δημιουργεί μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες. Σπούδασα μαγειρική τέχνη, εργάστηκα στο Biko & Rústico και έμαθα στην κουζίνα της γιαγιάς μου. Κέρδισα το Best Baja Dinner (San Diego Magazine) και την 1η θέση Ceviche Master of California.

Σεφ

Προσωπικός σεφ από τον Michael Rodriguez

Με πάνω από 14 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της φιλοξενίας, έχω καλλιεργήσει ένα βαθύ πάθος για τη δημιουργία αξέχαστων εμπειριών μέσω του φαγητού. Το υπόβαθρό μου εκτείνεται σε διάφορα εστιατόρια, όπου τελειοποίησα τις δεξιότητές μου τόσο στην κουζίνα όσο και στην εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Σήμερα, ειδικεύομαι στη δημιουργία εξατομικευμένων μενού και τη διοργάνωση οικείων, ουσιαστικών εκδηλώσεων που συνδυάζουν τη δημιουργικότητα, τη γεύση και τον επαγγελματισμό. Είτε πρόκειται για ιδιωτικό δείπνο είτε για μια επιμελημένη γαστρονομική εμπειρία, φέρνω καρδιά, ακρίβεια και μια προσωπική πινελιά σε κάθε πιάτο.

Σεφ

Βραβευμένες γεύσεις από τον σεφ Toco

15 χρόνια εμπειρία, δημιουργώ εξατομικευμένες γαστρονομικές εμπειρίες για αποδράσεις, γάμους και ιδιωτικές εκδηλώσεις. Σπούδασα στο European Center Culinary School στην Κουριτίμπα της Βραζιλίας. Το 2008, άνοιξα το πρώτο μου εστιατόριο και κέρδισα ένα σημαντικό εθνικό βραβείο για τη βραζιλιάνικη κουζίνα.

Σεφ

Baja-Mediterranean cuisine by Angel

10 χρόνια εμπειρίας Έχω πρακτική εμπειρία σε διάσημα μέρη όπως το Bleu Boheme και το Wormwood. Ξεκίνησα στην τροφοδοσία μεγάλης κλίμακας και εξελίχθηκε σε γαλλικές και μεσογειακές κουζίνες της Baja. Ήμουν μέλος της ομάδας που κέρδισε το Wormwood "Best New Restaurant of 2022".

Σεφ

Λατινοαμερικάνικες γεύσεις από τον Hector

9 χρόνια εμπειρίας Είμαι σεφ από το Μεξικό-Εκουαδόρ με μεγάλη εμπειρία στη νοτιοαμερικανική κουζίνα. Εκπαιδεύτηκα σε μια παγκόσμιας κλάσης σχολή μαγειρικής με γαλλικές επιρροές. Έχω εργαστεί ως executive chef και συνιδιοκτήτης εστιατορίων στο Μεξικό και την Μπάχα Καλιφόρνια.

Όλες οι υπηρεσίες σεφ

Fire-grilled Argentine cuisine by Emiliano

Είμαι ο σεφ Emiliano, ένας γαστρονομικός νομάς που γεννήθηκε στην Αργεντινή και τώρα ζει στο Σαν Ντιέγκο. Έχω περάσει χρόνια για να τελειοποιήσω την τέχνη του asado, τη μαγειρεμένη με φωτιά παράδοση της Αργεντινής που έχει τις ρίζες της στη διαίσθηση, την υπομονή και τον σεβασμό. Η πορεία μου με οδήγησε να διευθύνω ένα εστιατόριο στη Βραζιλία, να δουλέψω σε κουζίνες σε όλες τις ΗΠΑ και να εξερευνήσω τις τολμηρές, ζωντανές γεύσεις της Νοτιοανατολικής Ασίας. Αυτά τα παγκόσμια ταξίδια διαμόρφωσαν το ρουστίκ, εκφραστικό στυλ μαγειρικής μου. Τώρα δημιουργώ καθηλωτικά, ανοιχτά γεύματα που συνδέουν τους ανθρώπους μέσω της γεύσης, της φωτιάς και της ιστορίας. Είτε σιγοβράζω τα κοντά παϊδάκια είτε κρεμάω κοτόπουλα πάνω από λαμπερά κάρβουνα, φέρνω την παράδοση, την ατμόσφαιρα και την ενέργεια σε κάθε συγκέντρωση. Όταν καθόμαστε στη φωτιά και μοιραζόμαστε ένα γεύμα, δεν τρώμε μόνο — δημιουργούμε μια ανάμνηση, μια στιγμή σύνδεσης που παραμένει πολύ μετά το τελευταίο τσίμπημα.

Φρέσκο fusion fare by Francoise

20 χρόνια εμπειρίας είναι σεφ που έχει εργαστεί σε εκλεκτά εστιατόρια σε βίλες και γιοτ. Εκπαιδεύτηκε στο Gambero Rosso Italia. Έμαθε επίσης για τις κουζίνες διαφορετικών χωρών όταν ήταν σεφ που ταξίδευε.

Κατευθυνθείτε νότια για τον χειμώνα από τον Mikhail

10 χρόνια εμπειρίας φέρνω δημιουργικότητα και βαθιά αγάπη για τις κουζίνες fusion του Νότου, της Καραϊβικής και της Ιαπωνίας. Είμαι πιστοποιημένος ServSafe Manager, διασφαλίζοντας την ασφάλεια και την ποιότητα των τροφίμων. Υπηρέτησα ως ιδιωτικός σεφ για ένα ζευγάρι αρραβωνιαστικών 90 ημερών, φτιάχνοντας αξέχαστα γεύματα.

Southern Comfort by Rashad The Chef

10 χρόνια εμπειρίας καθοδηγώ την κουζίνα στο The Blu Cabana Cigar and Wine Bar, προσφέροντας γεύματα υψηλής ποιότητας. Εκπαιδεύτηκα από το λεωφορείο μέχρι τον επικεφαλής σεφ κατά τη διάρκεια της καριέρας μου. Μου αρέσει να δημιουργώ συνταγές και να προετοιμάζω φαγητό για εξυπηρέτηση και ειδικές εκδηλώσεις.

Global Flavors Catering από τον Chef Onyi

7 χρόνια εμπειρίας αναμειγνύω παναφρικανικές και νότιες αμερικανικές γεύσεις με σύγχρονες γαστρονομικές τεχνικές. Εκπαιδεύτηκα σε κορυφαία εστιατόρια σε όλη την Ουάσινγκτον, την Ατλάντα, το Λος Άντζελες και το Χιούστον. Ίδρυσα το Dinner with Strangers και υπηρέτησα ως Διευθυντής Μαγειρικής για την Εβδομάδα κολύμβησης SD.

Ιδιωτικοί σεφ που προσφέρουν το τέλειο γεύμα

Ντόπιοι επαγγελματίες

Με προσωπικούς σεφ και εξατομικευμένες επιλογές catering, κάθε γαστρονομική επιθυμία σας γίνεται πραγματικότητα

Επιλέχθηκαν με γνώμονα την ποιότητά τους

Κάθε σεφ αξιολογείται ως προς την εμπειρία του στη μαγειρική

Μια ιστορία αριστείας

Τουλάχιστον 2 χρόνια εργασιακής εμπειρίας στον κλάδο της μαγειρικής