Υπηρεσίες στην Airbnb

Tulum – Σεφ

Βρείτε μια μοναδική υπηρεσία που παρέχεται από ντόπιους επαγγελματίες στην Airbnb.

Tulum – Απολαύστε την περίσταση με έναν ιδιωτικό σεφ

Σεφ

Γευτείτε το Tulum με τον σεφ Jair

Οι αμέτρητοι επισκέπτες μας στηρίζουν τους σεφ μας στη Ριβιέρα Μάγια, προσκαλώντας τους να μαγειρεύουν σε διαφορετικά μέρη. Μέσα από ιδιωτικές εμπειρίες σε κάθε πόλη της μεξικανικής Καραϊβικής. Σε αυτήν την περίπτωση, παρουσιάζουμε τον σεφ Jair Αυτή τη στιγμή έχω 5 χρόνια εμπειρίας που ειδικεύεται στη μεξικάνικη, χορτοφαγική, vegan κουζίνα. Είχα την ευκαιρία να μαγειρέψω και να μάθω από τους καλύτερους σεφ στη Ριβιέρα Μάγια, καθώς και να εργαστώ για τα ξενοδοχεία Grupo Karisma και το Nómade Tulum. Εκεί που κάθε μέρος φέρνει τις καλύτερες τεχνικές και μυστικά που δίνουν στην κουζίνα μου μια μοναδική πινελιά. Είμαι τώρα στο Τουλούμ για να μοιραστώ μαζί σας τις γαστρονομικές εμπειρίες μου, έτσι ώστε το μεξικάνικο φαγητό να μεταφερθεί στην τελευταία γωνιά του κόσμου με τη βεβαιότητα ότι το απολαμβάνετε και παίρνετε λίγο το Μεξικό μαζί σας!

Σεφ

Πρωινό στη ζούγκλα από τον Quentin

20 χρόνια εμπειρίας Είμαι mixologist και σεφ που ειδικεύεται στο χορτοφαγικό και vegan πρωινό και brunch. Σπούδασα στο Πανεπιστήμιο Paris XII και σε διάφορες εκπαιδεύσεις με την Inventive Leisure στο Ηνωμένο Βασίλειο. Επιλέχθηκα ως πρωτοπόρος για το brunch μου στη ζούγκλα από την Εμπειρία στην Airbnb.

Σεφ

Tulum

Αποκλειστική υπηρεσία ιδιωτικού σεφ από τον Maximiliano

15 χρόνια εμπειρίας Έχω εργαστεί σε κουζίνες υψηλής κουζίνας και τώρα είμαι executive chef στο Hotel Faena. Σπούδασα στο Instituto Gastronómica Argentino και σε εργαστήρια συνεχούς εκπαίδευσης realicé. Είμαι ιδιοκτήτης του Portezuelo και του Fauno Bar στο Πουέρτο Εσκοντίντο του Μεξικού.

Σεφ

Tulum

Τεκίλα Τουλούμ και τάκος, εμπειρία βιταμινών t3

15 χρόνια εμπειρίας Αφεθείτε σε επιμελημένους συνδυασμούς τάκος με παραδοσιακές μικρές παρτίδες τεκίλα ή μεσκάλ. Έμαθα απευθείας από τους παραγωγούς αλκοολούχων ποτών αγαύης για να εμβαθύνω την κατανόησή μου για το μεσκάλ. Μάθετε από τους καλύτερους: πλανόδιοι πωλητές τάκος και κύριοι κατασκευαστές μεσκάλ.

Σεφ

Γαστρονομία και μεσκάλ από τον Alexandro

15 χρόνια εμπειρίας Είμαι ιδιώτης σεφ με πάθος για τη γαστρονομία. Σπούδασα γαστρονομία στο Όστιν του Τέξας και έχω πολυετή εμπειρία στην εργασία μου σε εστιατόρια. Ξεκίνησα τη δική μου ιδιωτική επιχείρηση σεφ για να προσφέρω στους πελάτες μια εξαιρετική εμπειρία.

Σεφ

Καλλιτεχνικό πολυτελές δείπνο από τον Walter

12 χρόνια εμπειρίας συνδυάζω την τέχνη και τη γαστρονομία, εμπνευσμένη από τις οικογενειακές παραδόσεις και τη ζωντανή κουλτούρα του φαγητού. Έμαθα μέσα από τις οικογενειακές παραδόσεις και τα χρόνια πρακτικής εμπειρίας. Είμαι γνωστός για την καλλιτεχνική κουζίνα και την έντονη παρουσία μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ιδιωτικοί σεφ που προσφέρουν το τέλειο γεύμα

Ντόπιοι επαγγελματίες

Με προσωπικούς σεφ και εξατομικευμένες επιλογές catering, κάθε γαστρονομική επιθυμία σας γίνεται πραγματικότητα

Επιλέχθηκαν με γνώμονα την ποιότητά τους

Κάθε σεφ αξιολογείται ως προς την εμπειρία του στη μαγειρική

Μια ιστορία αριστείας

Τουλάχιστον 2 χρόνια εργασιακής εμπειρίας στον κλάδο της μαγειρικής

Περισσότερες υπηρεσίες για να εξερευνήσετε