Υπηρεσίες στην Airbnb

El Mirage – Σεφ

Βρείτε μια μοναδική υπηρεσία που παρέχεται από ντόπιους επαγγελματίες στην Airbnb.

El Mirage – Απολαύστε την περίσταση με έναν ιδιωτικό σεφ

Σεφ

Επίσημα δείπνα ιδιωτικής ομάδας από τον σεφ Dean

Ο σεφ Dean είναι απόφοιτος του Escoffier και απόφοιτος του Sushi Institute of America στο Λος Άντζελες. Μαγειρική επαγγελματικά από το 1996, μερικά από τα καλύτερα επιτεύγματά του περιλαμβάνουν ένα ασημένιο μετάλλιο ACF Escoffier, καθώς και μια πρόσκληση για να μαγειρέψετε ένα ιδιωτικό δείπνο στην έπαυλη του Κυβερνήτη στο Ντένβερ της CO. Η πιο πρόσφατη εμπειρία του περιλαμβάνει την ανάπτυξη των κατατάξεων στο ξενοδοχείο Four Seasons Five Diamond στο Σκότσντεϊλ. Από το 2019, εργάζεται ως προσωπικός σεφ, προετοιμάζοντας φρέσκα γεύματα για πελάτες, όπως επαγγελματίες αθλητές και εξέχουσες προσωπικότητες στην κοινότητα. Ο σεφ Dean είχε πάντα πάθος για τη μαγειρική των πολιτιστικών τροφίμων και απολαμβάνει να βλέπει τη χαρά από τους φίλους, την οικογένεια και τους πελάτες όταν τους μαγειρεύει. Ο σεφ Dean αγαπά να μαθαίνει για μοναδικούς πολιτισμούς και να ενσωματώνει την αυθεντικότητα των συστατικών στα γεύματα

Σεφ

Global flavor fusion by Samantha

10 χρόνια εμπειρίας Έχω εργαστεί σε κουζίνες και διαχειρίζομαι εστιατόρια, εξερευνώντας παγκόσμιες γεύσεις και τεχνικές. Αποφοίτησα από το Arizona Culinary Institute το 2014 και έχω πρακτικές δεξιότητες στην κουζίνα. Σπουδάζω ασιατική κουζίνα, αποκτώντας βαθιά γνώση των ιαπωνικών, κορεατικών και κινεζικών γεύσεων.

Σεφ

Εξατομικευμένο εκλεκτό φαγητό από τη Steph

10 χρόνια εμπειρίας φέρνω πάθος, ακρίβεια και γεύση σε κάθε πιάτο. Εκπαιδεύτηκα κάτω από κορυφαίους σεφ διασημοτήτων, τελειοποιώντας τις ικανότητές μου σε πολυτελείς κουζίνες. Έχω εργαστεί σε μερικές από τις γνωστές κουζίνες και θέρετρα της Αριζόνα και του Σιάτλ.

Ιδιωτικοί σεφ που προσφέρουν το τέλειο γεύμα

Ντόπιοι επαγγελματίες

Με προσωπικούς σεφ και εξατομικευμένες επιλογές catering, κάθε γαστρονομική επιθυμία σας γίνεται πραγματικότητα

Επιλέχθηκαν με γνώμονα την ποιότητά τους

Κάθε σεφ αξιολογείται ως προς την εμπειρία του στη μαγειρική

Μια ιστορία αριστείας

Τουλάχιστον 2 χρόνια εργασιακής εμπειρίας στον κλάδο της μαγειρικής