Το τραπέζι του σεφ με τον Renzo Rodriguez

Να αφήνω πάντα τα φρέσκα υλικά να είναι ο πρωταγωνιστής στο φαγητό μου και να μοιράζομαι τις γνώσεις και την εμπειρία που έχω αποκτήσει στο ταξίδι μου με τους πελάτες μου για να δημιουργήσω μια εκπληκτική εμπειρία γεύσης.
Μεταφράστηκε αυτόματα
Σεφ - Τόκυο
Παρέχεται στο κατάλυμά σας

Τραπέζι σούσι από τον Renzo

 
€ 64, ανά επισκέπτη, προηγουμένως: € 75
Σούσι σε γκουρμέ στιλ 5 διαφορετικά είδη σούσι και νιγκίρι. Φρέσκα ιαπωνικά υλικά.

Ιαπωνικό μενού 4 πιάτων

 
€ 81, ανά επισκέπτη, προηγουμένως: € 95
Ρολό ζαμπόν με ιμπουριγκάκο, τυρί μασκαρπόνε και γλυκιά σάλτσα τσίλι. Χτένια με παρμεζάνα και σάλτσα huancahina από το Περού. Βοδινό κρέας Wagyu, μιλφέιγ, πουρές καρότου, ντεμιγκλάς και σάλτσα μείωσης κρασιού. Εποχιακό παγωτό με αμυγδαλόπραλα, μαρμελάδα από μούρα, σιρόπι σφενδάμου και φρούτα εποχής.

Αποκλειστικό δείπνο με μενού 5 πιάτων

 
€ 96, ανά επισκέπτη, προηγουμένως: € 106
Κροκέτες με χταπόδι και καπνιστή μπεσαμέλ και σάλτσα τσίλι με φρούτα του πάθους. Χτένια με παρμεζάνα και σάλτσα huancahina από το Περού. Ταρτάρ ιβηρικού με ιαπωνικά φρούτα εποχής, κρούστα παρμεζάνας και μαγιονέζα γιούζου. Λαζάνια με 3 τυριά και κρέας και σάλτσα ραγού από κόκκινο κρασί. Τιραμισού μάτσα με τραγανή σοκολάτα.
Μπορείτε να στείλετε μήνυμα στον/στην Renzo Rodriguez για να προσαρμόσετε ή να κάνετε αλλαγές στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Τα προσόντα μου

Σεφ
12 έτη εμπειρίας
Επικεφαλής σεφ στο Atrevío Επικεφαλής τμήματος στο Sezanne Επικεφαλής τμήματος στο Park Hyatt Tokyo
Ορόσημο σταδιοδρομίας
Εστιατόριο με 3 αστέρια Michelin Ξενοδοχείο 5 αστέρων Στα 10 κορυφαία εστιατόρια ανάμεσα στα 50 καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο
Πληροφορίες και εκπαίδευση
Αποφοίτησα από σχολή μαγειρικής LCB
Για να προστατεύσετε την πληρωμή σας, χρησιμοποιείτε πάντα την Airbnb για να στέλνετε χρήματα και να επικοινωνείτε με τους οικοδεσπότες.

Οι σπεσιαλιτέ μου

Θα έρθω στον χώρο σας

Εξυπηρετώ επισκέπτες στις εξής περιοχές: Τόκυο. Για να κάνετε κράτηση σε διαφορετική τοποθεσία, μπορείτε να μου στείλετε μήνυμα.

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Προϋποθέσεις για επισκέπτες

Μπορούν να συμμετέχουν επισκέπτες ηλικίας 18 ετών και άνω, έως και 10 επισκέπτες συνολικά.

Προσβασιμότητα

Στείλτε μήνυμα στον οικοδεσπότη σας για λεπτομέρειες. Μάθετε περισσότερα

Πολιτική ακύρωσης

Θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων αν ακυρώσετε τουλάχιστον 1 ημέρα πριν από την ώρα έναρξης.
€ 64 Από € 64, ανά επισκέπτη, προηγουμένως: € 75
Δωρεάν ακύρωση

Οι Σεφ στην Airbnb ελέγχονται ως προς την ποιότητά τους

Οι σεφ αξιολογούνται ως προς την επαγγελματική εμπειρία, τα δημιουργικά μενού και τη φήμη τους για εξαιρετικά αποτελέσματα. Μάθετε περισσότερα
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα;

Το τραπέζι του σεφ με τον Renzo Rodriguez

Να αφήνω πάντα τα φρέσκα υλικά να είναι ο πρωταγωνιστής στο φαγητό μου και να μοιράζομαι τις γνώσεις και την εμπειρία που έχω αποκτήσει στο ταξίδι μου με τους πελάτες μου για να δημιουργήσω μια εκπληκτική εμπειρία γεύσης.
Μεταφράστηκε αυτόματα
Σεφ - Τόκυο
Παρέχεται στο κατάλυμά σας
€ 64 Από € 64, ανά επισκέπτη, προηγουμένως: € 75
Δωρεάν ακύρωση

Τραπέζι σούσι από τον Renzo

 
€ 64, ανά επισκέπτη, προηγουμένως: € 75
Σούσι σε γκουρμέ στιλ 5 διαφορετικά είδη σούσι και νιγκίρι. Φρέσκα ιαπωνικά υλικά.

Ιαπωνικό μενού 4 πιάτων

 
€ 81, ανά επισκέπτη, προηγουμένως: € 95
Ρολό ζαμπόν με ιμπουριγκάκο, τυρί μασκαρπόνε και γλυκιά σάλτσα τσίλι. Χτένια με παρμεζάνα και σάλτσα huancahina από το Περού. Βοδινό κρέας Wagyu, μιλφέιγ, πουρές καρότου, ντεμιγκλάς και σάλτσα μείωσης κρασιού. Εποχιακό παγωτό με αμυγδαλόπραλα, μαρμελάδα από μούρα, σιρόπι σφενδάμου και φρούτα εποχής.

Αποκλειστικό δείπνο με μενού 5 πιάτων

 
€ 96, ανά επισκέπτη, προηγουμένως: € 106
Κροκέτες με χταπόδι και καπνιστή μπεσαμέλ και σάλτσα τσίλι με φρούτα του πάθους. Χτένια με παρμεζάνα και σάλτσα huancahina από το Περού. Ταρτάρ ιβηρικού με ιαπωνικά φρούτα εποχής, κρούστα παρμεζάνας και μαγιονέζα γιούζου. Λαζάνια με 3 τυριά και κρέας και σάλτσα ραγού από κόκκινο κρασί. Τιραμισού μάτσα με τραγανή σοκολάτα.
Μπορείτε να στείλετε μήνυμα στον/στην Renzo Rodriguez για να προσαρμόσετε ή να κάνετε αλλαγές στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Τα προσόντα μου

Σεφ
12 έτη εμπειρίας
Επικεφαλής σεφ στο Atrevío Επικεφαλής τμήματος στο Sezanne Επικεφαλής τμήματος στο Park Hyatt Tokyo
Ορόσημο σταδιοδρομίας
Εστιατόριο με 3 αστέρια Michelin Ξενοδοχείο 5 αστέρων Στα 10 κορυφαία εστιατόρια ανάμεσα στα 50 καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο
Πληροφορίες και εκπαίδευση
Αποφοίτησα από σχολή μαγειρικής LCB
Για να προστατεύσετε την πληρωμή σας, χρησιμοποιείτε πάντα την Airbnb για να στέλνετε χρήματα και να επικοινωνείτε με τους οικοδεσπότες.

Οι σπεσιαλιτέ μου

Θα έρθω στον χώρο σας

Εξυπηρετώ επισκέπτες στις εξής περιοχές: Τόκυο. Για να κάνετε κράτηση σε διαφορετική τοποθεσία, μπορείτε να μου στείλετε μήνυμα.

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Προϋποθέσεις για επισκέπτες

Μπορούν να συμμετέχουν επισκέπτες ηλικίας 18 ετών και άνω, έως και 10 επισκέπτες συνολικά.

Προσβασιμότητα

Στείλτε μήνυμα στον οικοδεσπότη σας για λεπτομέρειες. Μάθετε περισσότερα

Πολιτική ακύρωσης

Θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων αν ακυρώσετε τουλάχιστον 1 ημέρα πριν από την ώρα έναρξης.

Οι Σεφ στην Airbnb ελέγχονται ως προς την ποιότητά τους

Οι σεφ αξιολογούνται ως προς την επαγγελματική εμπειρία, τα δημιουργικά μενού και τη φήμη τους για εξαιρετικά αποτελέσματα. Μάθετε περισσότερα
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα;