Ιδιωτικός σεφ Pierre-Yves
Ποικιλία κουζίνας, γκουρμέ κουζίνα, κουζίνα ξενοδοχείων, κουζίνα γιοτ.
Μεταφράστηκε αυτόματα
Σεφ - Arrondissement of Grasse
Παρέχεται στο κατάλυμά σας
Γαστρονομικό ταξίδι
€ 100 € 100, ανά επισκέπτη
Εξωτικές γεύσεις, αντιθέσεις υφών και μια ισορροπία μεταξύ γλυκού, αλμυρού και πικάντικου συνθέτουν αυτή την ολοκληρωμένη αισθητηριακή εμπειρία.
Μενού Μεσογειακού Prestige
€ 115 € 115, ανά επισκέπτη
Ένα ηλιόλουστο ταξίδι ανάμεσα στη φρεσκάδα των εσπεριδοειδών, το άρωμα των βοτάνων της Προβηγκίας και τη γλυκύτητα των μεσογειακών προϊόντων.
Επιστροφή από την αγορά
€ 120 € 120, ανά επισκέπτη
Γεύσεις που δημιουργούνται επί τόπου σύμφωνα με τα προϊόντα της αγοράς, σεβόμενες τις εποχές και τα πιθανά αιτήματα
Μπορείτε να στείλετε μήνυμα στον/στην Pierre-Yves για να προσαρμόσετε ή να κάνετε αλλαγές στις παρεχόμενες υπηρεσίες.
Τα προσόντα μου
25 έτη εμπειρίας
26 χρόνια σε ξενοδοχεία 4*, με αστέρια Michelin και 10 χρόνια σε γιοτ.
Ορόσημο σταδιοδρομίας
Εργασία σε βραβευμένα με αστέρια Michelin εστιατόρια και ιδιωτικά γιοτ.
Πληροφορίες και εκπαίδευση
Εκπαιδεύτηκε κυρίως στο Καταφύγιο Μπολιέ, με διαφοροποιημένη μαθητεία.
Για να προστατεύσετε την πληρωμή σας, χρησιμοποιείτε πάντα την Airbnb για να στέλνετε χρήματα και να επικοινωνείτε με τους οικοδεσπότες.
Οι σπεσιαλιτέ μου
Θα έρθω στον χώρο σας
Εξυπηρετώ επισκέπτες στις εξής περιοχές: Arrondissement of Grasse, Σαν Ρέμο, Ventimiglia και Bordighera. Για να κάνετε κράτηση σε διαφορετική τοποθεσία, μπορείτε να μου στείλετε μήνυμα.
Τι πρέπει να γνωρίζετε
Προϋποθέσεις για επισκέπτες
Μπορούν να συμμετέχουν επισκέπτες ηλικίας 2 ετών και άνω, έως και 100 επισκέπτες συνολικά.
Προσβασιμότητα
Στείλτε μήνυμα στον οικοδεσπότη σας για λεπτομέρειες. Μάθετε περισσότερα
Πολιτική ακύρωσης
Θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων αν ακυρώσετε τουλάχιστον 3 ημέρες πριν από την ώρα έναρξης.
Ο/Η Pierre-Yves δραστηριοποιείται ως ιδιώτης
Είναι υπεύθυνος/η για τη συγκεκριμένη υπηρεσία.
€ 100 Από € 100, ανά επισκέπτη
Δωρεάν ακύρωση
Οι Σεφ στην Airbnb ελέγχονται ως προς την ποιότητά τους
Οι σεφ αξιολογούνται ως προς την επαγγελματική εμπειρία, τα δημιουργικά μενού και τη φήμη τους για εξαιρετικά αποτελέσματα. Μάθετε περισσότερα
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα;




