AlkimiaChef από τον Giovanni
Ειδικευμένος στην ιταλική κουζίνα, δημιουργώ εμπειρίες από χαλαρά δείπνα στο σπίτι μέχρι κομψές εκδηλώσεις, συνδυάζοντας την παράδοση, τη γεύση και την πραγματική αίσθηση της Ιταλίας.
Μεταφράστηκε αυτόματα
Σεφ - Παρίσι
Παρέχεται στο κατάλυμά σας
Λάτρης της πίτσας
€ 40
Ελάχιστη τιμή κράτησης € 400
Βραδιά πίτσας, ιταλικό στιλ! Μοιραστείτε ένα τραπέζι, απολαύστε ορεκτικά και πίτσα και ολοκληρώστε με ντόλτσε, όπως ακριβώς στην Ιταλία.
PastaLover
€ 45
Ελάχιστη τιμή κράτησης € 450
Απολαύστε μια αυθεντική ιταλική γαστρονομική εμπειρία με φρεσκοματά πιάτα ζυμαρικών, παρασκευασμένα με παραδοσιακές συνταγές και εποχιακά υλικά. Από ορεκτικά μέχρι ζυμαρικά και επιδόρπια, ένα ταξίδι στην Ιταλία στο τραπέζι σας.
MeatLover
€ 60
Ελάχιστη τιμή κράτησης € 480
Ανακαλύψτε τις πλούσιες γεύσεις της ιταλικής κουζίνας μέσα από μια γαστρονομική εμπειρία αφιερωμένη στα εκλεκτά κρέατα. Θα ετοιμάσω ένα εκλεπτυσμένο μενού όπου κάθε πιάτο αναδεικνύει κορυφαία κομμάτια, μαγειρεμένα με παραδοσιακές τεχνικές και αναβαθμισμένα με εποχιακά υλικά. Από κλασικά ορεκτικά, αργοψημένα πιάτα και ένα γλυκό ιταλικό ντόλτσε.
Ένα γκουρμέ ταξίδι για τους πραγματικούς λάτρεις του κρέατος.
Λάτρης των ψαριών
€ 60
Ελάχιστη τιμή κράτησης € 480
Μια κομψή ιταλική γαστρονομική εμπειρία όπου η θάλασσα συναντά την παράδοση. Θα ετοιμάσω ένα εκλεπτυσμένο μενού με φρέσκο ψάρι και θαλασσινά, μαγειρεμένα με αυθεντικές συνταγές και συνδυασμένα με εποχιακά υλικά. Από τα εκλεπτυσμένα ορεκτικά μέχρι τα χειροποίητα ζυμαρικά με θαλασσινά και ένα τέλεια ισορροπημένο κυρίως πιάτο, το δείπνο θα ολοκληρωθεί με ένα κλασικό ιταλικό επιδόρπιο. Ένα γκουρμέ ταξίδι μέσα από τις γεύσεις της Μεσογείου, φτιαγμένο με πάθος και προσοχή στη λεπτομέρεια.
Εμπειρία γκουρμέ
€ 80
Ελάχιστη τιμή κράτησης € 480
Απολαύστε ένα εκλεπτυσμένο ιταλικό γκουρμέ μενού που έχει σχεδιαστεί για να αναδείξει την καλύτερη γαστρονομική μας παράδοση. Η εμπειρία ξεκινά με κομψά ορεκτικά φτιαγμένα από εποχιακά συστατικά, ακολουθούμενα από χειροποίητα ζυμαρικά. Το κυρίως πιάτο αναδεικνύει είτε κρέας υψηλής ποιότητας είτε φρέσκο ψάρι, προετοιμασμένο με τεχνικές που εξισορροπούν την παράδοση και την καινοτομία. Για το φινάλε, ένα εκλεπτυσμένο ιταλικό επιδόρπιο ολοκληρώνει το ταξίδι. Κάθε πιάτο παρουσιάζεται με δημιουργικότητα και πάθος, μια αξέχαστη γιορτή ιταλικών γεύσεων.
Μάθημα για φρέσκα ζυμαρικά
€ 100
Ελάχιστη τιμή κράτησης € 300
Ελάτε μαζί μου σε ένα πρακτικό εργαστήριο ιταλικών ζυμαρικών! Μαζί θα ετοιμάσουμε φρέσκα ζυμαρικά από το μηδέν: θα ανακατέψουμε, θα ζυμώσουμε και θα φτιάξουμε ταλιατέλες, ραβιόλια ή άλλα παραδοσιακά είδη ζυμαρικών. Θα ανακαλύψετε τα μυστικά των αυθεντικών σαλτσών που ταιριάζουν απόλυτα με τις δημιουργίες σας και στη συνέχεια θα καθίσετε να απολαύσετε τα ζυμαρικά που φτιάξατε. Μια καθηλωτική γαστρονομική εμπειρία που φέρνει την Ιταλία στο τραπέζι σας.
Μπορείτε να στείλετε μήνυμα στον/στην Giovanni για να προσαρμόσετε ή να κάνετε αλλαγές στις παρεχόμενες υπηρεσίες.
Τα προσόντα μου
9 έτη εμπειρίας
Ο σεφ εκπαιδεύτηκε σε εστιατόρια, και τώρα δημιουργεί ιταλικές γευστικές εμπειρίες.
Ορόσημο σταδιοδρομίας
Επαινέθηκε σε τοπικά μπλογκ φαγητού για αυθεντικές ιταλικές γεύσεις και ιδιωτικές εκδηλώσεις.
Πληροφορίες και εκπαίδευση
Επαγγελματική εκπαίδευση σεφ, ασφάλεια τροφίμων και μαθήματα διεθνούς κουζίνας.
Για να προστατεύσετε την πληρωμή σας, χρησιμοποιείτε πάντα την Airbnb για να στέλνετε χρήματα και να επικοινωνείτε με τους οικοδεσπότες.
Οι σπεσιαλιτέ μου
Θα έρθω στον χώρο σας
Εξυπηρετώ επισκέπτες στις εξής περιοχές: Παρίσι. Για να κάνετε κράτηση σε διαφορετική τοποθεσία, μπορείτε να μου στείλετε μήνυμα.
Τι πρέπει να γνωρίζετε
Προϋποθέσεις για επισκέπτες
Μπορούν να συμμετέχουν επισκέπτες ηλικίας 18 ετών και άνω.
Προσβασιμότητα
Στείλτε μήνυμα στον οικοδεσπότη σας για λεπτομέρειες. Μάθετε περισσότερα
Πολιτική ακύρωσης
Θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων αν ακυρώσετε τουλάχιστον 1 ημέρα πριν από την ώρα έναρξης.
Ο/Η Giovanni δραστηριοποιείται ως επιχείρηση
Είναι υπεύθυνος/η για τη συγκεκριμένη υπηρεσία.
€ 100
Ελάχιστη τιμή κράτησης € 300
Δωρεάν ακύρωση
Οι Σεφ στην Airbnb ελέγχονται ως προς την ποιότητά τους
Οι σεφ αξιολογούνται ως προς την επαγγελματική εμπειρία, τα δημιουργικά μενού και τη φήμη τους για εξαιρετικά αποτελέσματα. Μάθετε περισσότερα
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα;







