Ιδιωτικός σεφ Toko Essom
Μια διαισθητικά τολμηρή και δημιουργική κουζίνα που δημιουργείται με φινέτσα σε συνεχή εξέλιξη και σας μεταφέρει αυτό το πάθος σε κάθε μπουκιά, μια οικεία κουζίνα που υπαγορεύεται από τις εποχές
Μεταφράστηκε αυτόματα
Σεφ - Παρίσι
Παρέχεται στο κατάλυμά σας
Μενού απεριτίφ-δείπνου
€ 55 € 55, ανά ομάδα
Ένα μενού με ζεστά και κρύα αλμυρά καναπεδάκια, μια ποικιλία από πιάτα που μοιράζονται και γλυκές λιχουδιές.
Βασίζεται σε:
Παγωμένος δίσκος παντζαριού, κρέμα παντζαριού, μοτσαρέλα και φουντούκια.Κονφί σολομού, κρέμα μάτσα.
Φιστίκι, πάπρικα, παρμεζάνα, κόκκινο κάρι
Κριτσανιστή Τρούφα
Χούμους με μαυρομάτικα φασόλια με ντομάτα και ωμά λαχανικά.Χαβιάρι μελιτζάνας και σπιτική φοκάτσα
Μπισκότα βουτύρου με κακάο, γκανάς μαύρης σοκολάτας και καραμελωμένα κομματάκια κακάο
Θυμάρι με κρέμα λεμονιού
Ευχάριστη
€ 90 € 90, ανά επισκέπτη
Ελάχιστη τιμή κράτησης € 540
Σχεδίασα αυτό το φιλικό προς τον χρήστη μενού για κοινή χρήση, προσφέροντας μια ποικιλία από πιάτα, από ορεκτικό μέχρι επιδόρπιο. Απολαμβάνουμε γκουρμέ γεύσεις μαζί.
Το μενού αποτελείται από χούμους από φασόλια με κρουστί, καρυκευμένο πιπέρι στη σχάρα, τσιπούρα καρπάτσιο με μάνγκο και γιούζου, εποχιακές σαλάτες, πιάτα όπως μοσχάρι Wellington και coulibiac, καθώς και επιδόρπια για να μοιραστείτε όπως σαρλότ με κόκκινα φρούτα, πίτες με εξωτικά φρούτα και Paris-Brest.
Μενού Ανακάλυψης
€ 95 € 95, ανά επισκέπτη
Ελάχιστη τιμή κράτησης € 380
Μπείτε στον κόσμο του σεφ με αυτό το μενού που θα σας επιτρέψει να ανακαλύψετε τις εμπνεύσεις και τη μαγειρική προσωπικότητά του.
Αυτό το μενού 4 έως 6 πιάτων αποτελείται από ορεκτικά, ένα κυρίως πιάτο και ένα επιδόρπιο.
Ανακαλύψτε δημιουργίες όπως κοκτέιλ με βάση ταρτάκια με αστακό, ορεκτικά όπως ψητό τσιπούρα με αβοκάντο, καλαμπόκι, μοσχάρι με σάλτσα φιστικιού ή λάχανο με σάλτσα gianduja.
Μενού Πειρασμού
€ 180 € 180, ανά επισκέπτη
Ελάχιστη τιμή κράτησης € 360
Απολαύστε μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία με τον σεφ με αυτό το μενού 5 έως 9 πιάτων που αποτελείται από ορεκτικά, κυρίως πιάτο, τυρί και επιδόρπιο
Ανακαλύψτε τις τελευταίες δημιουργίες του σεφ μέσα από ένα γαστρονομικό ταξίδι που αποτελείται από ποιοτικά υλικά και τεχνική μαεστρία.
Στο μενού, γαλαζόπτερος τόνος, αστακός, φουά γκρα, κομμάτια παλαιωμένου κρέατος και προσεκτικά επιλεγμένα υλικά.
Μπορείτε να στείλετε μήνυμα στον/στην Toko Essom για να προσαρμόσετε ή να κάνετε αλλαγές στις παρεχόμενες υπηρεσίες.
Τα προσόντα μου
8 έτη εμπειρίας
Ήμουν υποσεφ και σεφ στο ξενοδοχείο Plaza Athénée και Prince de Galles
Ορόσημο σταδιοδρομίας
Η δημιουργία της επιχείρησής μου ως Ιδιωτικός Chef και Προσωπικός Chef
Πληροφορίες και εκπαίδευση
Έλαβα το δίπλωμα επαγγελματικών σπουδών το 2008 στο ξενοδοχειακό λύκειο René Auffray
Για να προστατεύσετε την πληρωμή σας, χρησιμοποιείτε πάντα την Airbnb για να στέλνετε χρήματα και να επικοινωνείτε με τους οικοδεσπότες.
Οι σπεσιαλιτέ μου
Θα έρθω στον χώρο σας
Εξυπηρετώ επισκέπτες στις εξής περιοχές: Paris, Arrondissement de Bobigny, Arrondissement de Boulogne-Billancourt και Arrondissement d'Argenteuil. Για να κάνετε κράτηση σε διαφορετική τοποθεσία, μπορείτε να μου στείλετε μήνυμα.
Τι πρέπει να γνωρίζετε
Προϋποθέσεις για επισκέπτες
Μπορούν να συμμετέχουν επισκέπτες ηλικίας 2 ετών και άνω, έως και 100 επισκέπτες συνολικά.
Προσβασιμότητα
Στείλτε μήνυμα στον οικοδεσπότη σας για λεπτομέρειες. Μάθετε περισσότερα
Πολιτική ακύρωσης
Θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων αν ακυρώσετε τουλάχιστον 3 ημέρες πριν από την ώρα έναρξης.
Ο/Η Toko Essom δραστηριοποιείται ως επιχείρηση
Είναι υπεύθυνος/η για τη συγκεκριμένη υπηρεσία.
€ 55 Από € 55, ανά ομάδα
Δωρεάν ακύρωση
Οι Σεφ στην Airbnb ελέγχονται ως προς την ποιότητά τους
Οι σεφ αξιολογούνται ως προς την επαγγελματική εμπειρία, τα δημιουργικά μενού και τη φήμη τους για εξαιρετικά αποτελέσματα. Μάθετε περισσότερα
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα;





