Δοκιμή ταπάς και αλλαντικών στη Βηθλεέμ
Ίδρυσα την Cocina Conversa, μια εταιρεία που μετατρέπει την κουζίνα σε έναν χώρο σύνδεσης.
Μεταφράστηκε αυτόματα
Σεφ - Μαδρίτη
Παρέχεται στο κατάλυμά σας
Δοκιμή ταπάς και ζαμπόν
€ 62
Ελάχιστη τιμή κράτησης € 280
Δοκιμή για 4 άτομα από σπιτικά υγιεινά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένης της φρεσκοψημένης τορτίγιας πατάτας, του ιβηρικού ζαμπόν και μερικών ταπών αλλαντικών.
Σπιτικό ισπανικό φαγητό
€ 75
Ελάχιστη τιμή κράτησης € 320
Γευσιγνωσία για 4 άτομα με 2 κυρίως πιάτα, σαλάτα και επιδόρπιο. Περιλαμβάνει και χορτοφαγική επιλογή.
Ιβηρικό χοιρινό ζαμπόν κομμένο
€ 880
Χοιρινό ποδαράκι ιβηρικό, κομμένο και συσκευασμένο σε κενό, ιδανικό για να το φάτε εδώ ή να το πάρετε σπίτι. Περιλαμβάνει ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί Ριόχα.
Μπορείτε να στείλετε μήνυμα στον/στην Belén για να προσαρμόσετε ή να κάνετε αλλαγές στις παρεχόμενες υπηρεσίες.
Τα προσόντα μου
6 χρόνια εμπειρίας
Έχω εργαστεί ως σεφ, καθηγήτρια μαγειρικής και σχεδιάστρια μαθημάτων και δραστηριοτήτων.
Ίδρυσα την Cocina Conversa
Μεταμόρφωσα την κουζίνα σε έναν χώρο για να συνδεθώ, να δημιουργήσω και να μοιραστώ μοναδικές στιγμές.
Παθιασμένη αυτοδίδακτη
Έχω τελειοποιήσει τις μαγειρικές μου δεξιότητες με την πάροδο των χρόνων.
Για να προστατεύσετε την πληρωμή σας, χρησιμοποιείτε πάντα την Airbnb για να στέλνετε χρήματα και να επικοινωνείτε με τους οικοδεσπότες.
Οι σπεσιαλιτέ μου
Θα έρθω στον χώρο σας
Εξυπηρετώ επισκέπτες στις εξής περιοχές: Μαδρίτη. Για να κάνετε κράτηση σε διαφορετική τοποθεσία, μπορείτε να μου στείλετε μήνυμα.
Τι πρέπει να γνωρίζετε
Προϋποθέσεις για επισκέπτες
Μπορούν να συμμετέχουν επισκέπτες ηλικίας 18 ετών και άνω, έως και 30 επισκέπτες συνολικά.
Προσβασιμότητα
Στείλτε μήνυμα στον οικοδεσπότη σας για λεπτομέρειες. Μάθετε περισσότερα
Πολιτική ακύρωσης
Θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων αν ακυρώσετε τουλάχιστον 3 ημέρες πριν από την ώρα έναρξης.
Ο/Η Belén δραστηριοποιείται ως επιχείρηση
Είναι υπεύθυνος/η για τη συγκεκριμένη υπηρεσία.
€ 62
Ελάχιστη τιμή κράτησης € 280
Δωρεάν ακύρωση
Οι Σεφ στην Airbnb ελέγχονται ως προς την ποιότητά τους
Οι σεφ αξιολογούνται ως προς την επαγγελματική εμπειρία, τα δημιουργικά μενού και τη φήμη τους για εξαιρετικά αποτελέσματα. Μάθετε περισσότερα
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα;




