Η γεύση της Σικελίας με τον σεφ Fabio Simone

Ανακαλύψτε την αυθεντική Σικελία μέσα από μια εκλεπτυσμένη και ελκυστική γαστρονομική εμπειρία
Μεταφράστηκε αυτόματα
Σεφ - Κατάνια
Παρέχεται στο κατάλυμά σας

Η ουσία του σικελικού κήπου

€ 75 € 75, ανά επισκέπτη
Ελάχιστη τιμή κράτησης € 300
Αυθεντικές γεύσεις φρέσκων λαχανικών και βοτάνων από τον κήπο του νησιού ΟΡΕΚΤΙΚΟ Κόκκινο κρεμμύδι Giarratana μαγειρεμένο sous vide, γεμιστό με κατσικίσιο τυρί και βασιλικό, σερβίρεται με βινεγκρέτ φράουλας ΠΡΩΤΟ ΠΙΑΤΟ Ριζότο καρναρόλι με κολοκύθα και μανιτάρια πορτσίνι της Αίτνας, σάλτσα μπλε τυριού βουβάλου ΚΥΡΙΟ ΠΙΑΤΟ Τηγανητές κροκέτες φακής με σάλτσα σαφράν και τραγανά άγρια λαχανικά ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ Τάρτα με κρέμα σαντιγί και Αίτνα άγριες φράουλες

Αίτνα: Γη, Φωτιά και Κρέας

€ 80 € 80, ανά επισκέπτη
Ελάχιστη τιμή κράτησης € 300
Ένα ταξίδι από την καρδιά της Σικελίας, για μια ζεστή και βαθιά εμπειρία. Μια ιστορία γεύσης και νησιωτικής ταυτότητας ΟΡΕΚΤΙΚΟ Κρεσπέλα με τυρί Cacio Cavallo και ταρτάρ από μοσχάρι Σικελίας, μανιτάρια πορτσίνι από την Αίτνα, κάπαρη και φύτρα σκόρδου ΠΡΩΤΟ ΠΙΑΤΟ Φρέσκα ζυμαρικά paccheri alla Norma με ντομάτα σάλτσα, τηγανητή μελιτζάνα και αλατισμένα τυρί ricotta ΚΥΡΙΟ ΠΙΑΤΟ Γουρουνάκι από τα βουνά Nebrodi με σάλτσα κρασιού Marsala και μυρωδικά πατάτες ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ Δοκιμή σικελικών γλυκών

Σικελία, όπου το νησί συναντά τη θάλασσα

€ 90 € 90, ανά επισκέπτη
Ελάχιστη τιμή κράτησης € 300
Δοκιμάστε τη θάλασσα, ζήστε τη Σικελία, νιώστε τη Μεσόγειο ΟΡΕΚΤΙΚΟ Ταρτάρ από τοπικό κόκκινο τόνο, σαλάτα εσπεριδοειδών με γκρέιπ φρουτ, πορτοκάλια και λεμόνια, μούς αβοκάντο, σάλτσα γιαουρτιού και μαϊντανός ΠΡΩΤΟ ΠΙΑΤΟ Σπιτικά ζυμαρικά κουμπιά γεμιστά με ρικότα και ζαχαρωμένο λεμόνι, τοπική σάλτσα από γουρνάρι και φρυγανισμένη τριμμένη φρυγανιά με σκόρδο ΚΥΡΙΟ ΠΙΑΤΟ Ψάρια ημέρας ψημένα σε χαρτί αλουμινόχαρτο με σαλάτα panzanella με εσπεριδοειδή ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ Μους λεμονιού από τη Σικελία με καμμένη σκόνη λεμονιού

Μάθημα μαγειρικής φρέσκων ζυμαρικών

€ 100 € 100, ανά επισκέπτη
Ελάχιστη τιμή κράτησης € 250
Ανακαλύψτε την τέχνη των χειροποίητων φρέσκων ζυμαρικών σε ένα συναρπαστικό και αυθεντικό μάθημα. Με την καθοδήγηση του σεφ Fabio Simone, θα μάθετε να δουλεύετε με αλεύρι και αυγά για να δημιουργήσετε τέλεια ζυμάρια, να διαμορφώσετε διάφορες παραδοσιακές μορφές ζυμαρικών και να ετοιμάσετε κλασικά ιταλικά πιάτα. Μια πρακτική και αισθητηριακή εμπειρία που συνδυάζει την παράδοση με τη δημιουργικότητα, φέρνοντας αυθεντικές και αρχαίες γεύσεις στο τραπέζι σας. Ιδανικό για όσους θέλουν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους για την ιταλική γαστρονομική κουλτούρα και να απολαύσουν ένα νόστιμο, διασκεδαστικό ταξίδι

Η τέχνη της γεύσης

€ 110 € 110, ανά επισκέπτη
Ελάχιστη τιμή κράτησης € 300
5 γκουρμέ πιάτα, μια εμπειρία παράδοσης και καινοτομίας AMUSE BOUCHE Αισθητηριακή εμπειρία υγρής πίτσας Κρέμα από φρυγανισμένο ψωμί, σάλτσα ντομάτας San Marzano, τυρί stracciatella από γάλα βουβάλου ΟΡΕΚΤΙΚΟ Ροσμπίφ ιταλικού στιλ με μαγιονέζα τόνου, κάπαρη, και σκαρολά ΠΡΩΤΟ ΠΙΑΤΟ Σπιτική λαζάνια Μπολόνια, παλαιωμένη παρμεζάνα σάλτσα τυριού και σαφράν ΚΥΡΙΟ ΠΙΑΤΟ Φιλέτο βοδινού με γλάσο από μέλι και μαύρο πιπέρι και καφέ γλασαρισμένα καρότα και άγρια λαχανικά ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ Zabaione και Tiramisù
Μπορείτε να στείλετε μήνυμα στον/στην Fabio για να προσαρμόσετε ή να κάνετε αλλαγές στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Τα προσόντα μου

Σεφ
16 χρόνια εμπειρίας
Τελειοποίησα τις γαστρονομικές μου τεχνικές σε κουζίνες με αστέρι Michelin στη Νίκαια και το Μόντε Κάρλο.
Εργασιακή εμπειρία στο The Shard
Εργάστηκα σε ένα διάσημο εστιατόριο στο The Shard του Λονδίνου, βελτιώνοντας τις δεξιότητές μου στην κουζίνα.
Τεχνικός υπηρεσιών φιλοξενίας
Έχω λάβει δίπλωμα ως Τεχνικός Υπηρεσιών Φιλοξενίας.
Για να προστατεύσετε την πληρωμή σας, χρησιμοποιείτε πάντα την Airbnb για να στέλνετε χρήματα και να επικοινωνείτε με τους οικοδεσπότες.

Οι σπεσιαλιτέ μου

Βαθμολογήθηκε με 5.0 στα 5 αστέρια, από 1 κριτική

Εμφάνιση 0 από 0 στοιχείων

Θα έρθω στον χώρο σας

Εξυπηρετώ επισκέπτες στις εξής περιοχές: Κατάνια, Συρακούσες και Ταορμίνα. Για να κάνετε κράτηση σε διαφορετική τοποθεσία, μπορείτε να μου στείλετε μήνυμα.

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Προϋποθέσεις για επισκέπτες

Μπορούν να συμμετέχουν επισκέπτες ηλικίας 4 ετών και άνω.

Προσβασιμότητα

Στείλτε μήνυμα στον οικοδεσπότη σας για λεπτομέρειες. Μάθετε περισσότερα

Πολιτική ακύρωσης

Θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων αν ακυρώσετε τουλάχιστον 3 ημέρες πριν από την ώρα έναρξης.

Ο/Η Fabio δραστηριοποιείται ως επιχείρηση

Είναι υπεύθυνος/η για τη συγκεκριμένη υπηρεσία.
€ 100 Από € 100, ανά επισκέπτη
Ελάχιστη τιμή κράτησης € 250
Δωρεάν ακύρωση

Οι Σεφ στην Airbnb ελέγχονται ως προς την ποιότητά τους

Οι σεφ αξιολογούνται ως προς την επαγγελματική εμπειρία, τα δημιουργικά μενού και τη φήμη τους για εξαιρετικά αποτελέσματα. Μάθετε περισσότερα
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα;

Η γεύση της Σικελίας με τον σεφ Fabio Simone

Ανακαλύψτε την αυθεντική Σικελία μέσα από μια εκλεπτυσμένη και ελκυστική γαστρονομική εμπειρία
Μεταφράστηκε αυτόματα
Σεφ - Κατάνια
Παρέχεται στο κατάλυμά σας
€ 100 Από € 100, ανά επισκέπτη
Ελάχιστη τιμή κράτησης € 250
Δωρεάν ακύρωση

Η ουσία του σικελικού κήπου

€ 75 € 75, ανά επισκέπτη
Ελάχιστη τιμή κράτησης € 300
Αυθεντικές γεύσεις φρέσκων λαχανικών και βοτάνων από τον κήπο του νησιού ΟΡΕΚΤΙΚΟ Κόκκινο κρεμμύδι Giarratana μαγειρεμένο sous vide, γεμιστό με κατσικίσιο τυρί και βασιλικό, σερβίρεται με βινεγκρέτ φράουλας ΠΡΩΤΟ ΠΙΑΤΟ Ριζότο καρναρόλι με κολοκύθα και μανιτάρια πορτσίνι της Αίτνας, σάλτσα μπλε τυριού βουβάλου ΚΥΡΙΟ ΠΙΑΤΟ Τηγανητές κροκέτες φακής με σάλτσα σαφράν και τραγανά άγρια λαχανικά ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ Τάρτα με κρέμα σαντιγί και Αίτνα άγριες φράουλες

Αίτνα: Γη, Φωτιά και Κρέας

€ 80 € 80, ανά επισκέπτη
Ελάχιστη τιμή κράτησης € 300
Ένα ταξίδι από την καρδιά της Σικελίας, για μια ζεστή και βαθιά εμπειρία. Μια ιστορία γεύσης και νησιωτικής ταυτότητας ΟΡΕΚΤΙΚΟ Κρεσπέλα με τυρί Cacio Cavallo και ταρτάρ από μοσχάρι Σικελίας, μανιτάρια πορτσίνι από την Αίτνα, κάπαρη και φύτρα σκόρδου ΠΡΩΤΟ ΠΙΑΤΟ Φρέσκα ζυμαρικά paccheri alla Norma με ντομάτα σάλτσα, τηγανητή μελιτζάνα και αλατισμένα τυρί ricotta ΚΥΡΙΟ ΠΙΑΤΟ Γουρουνάκι από τα βουνά Nebrodi με σάλτσα κρασιού Marsala και μυρωδικά πατάτες ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ Δοκιμή σικελικών γλυκών

Σικελία, όπου το νησί συναντά τη θάλασσα

€ 90 € 90, ανά επισκέπτη
Ελάχιστη τιμή κράτησης € 300
Δοκιμάστε τη θάλασσα, ζήστε τη Σικελία, νιώστε τη Μεσόγειο ΟΡΕΚΤΙΚΟ Ταρτάρ από τοπικό κόκκινο τόνο, σαλάτα εσπεριδοειδών με γκρέιπ φρουτ, πορτοκάλια και λεμόνια, μούς αβοκάντο, σάλτσα γιαουρτιού και μαϊντανός ΠΡΩΤΟ ΠΙΑΤΟ Σπιτικά ζυμαρικά κουμπιά γεμιστά με ρικότα και ζαχαρωμένο λεμόνι, τοπική σάλτσα από γουρνάρι και φρυγανισμένη τριμμένη φρυγανιά με σκόρδο ΚΥΡΙΟ ΠΙΑΤΟ Ψάρια ημέρας ψημένα σε χαρτί αλουμινόχαρτο με σαλάτα panzanella με εσπεριδοειδή ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ Μους λεμονιού από τη Σικελία με καμμένη σκόνη λεμονιού

Μάθημα μαγειρικής φρέσκων ζυμαρικών

€ 100 € 100, ανά επισκέπτη
Ελάχιστη τιμή κράτησης € 250
Ανακαλύψτε την τέχνη των χειροποίητων φρέσκων ζυμαρικών σε ένα συναρπαστικό και αυθεντικό μάθημα. Με την καθοδήγηση του σεφ Fabio Simone, θα μάθετε να δουλεύετε με αλεύρι και αυγά για να δημιουργήσετε τέλεια ζυμάρια, να διαμορφώσετε διάφορες παραδοσιακές μορφές ζυμαρικών και να ετοιμάσετε κλασικά ιταλικά πιάτα. Μια πρακτική και αισθητηριακή εμπειρία που συνδυάζει την παράδοση με τη δημιουργικότητα, φέρνοντας αυθεντικές και αρχαίες γεύσεις στο τραπέζι σας. Ιδανικό για όσους θέλουν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους για την ιταλική γαστρονομική κουλτούρα και να απολαύσουν ένα νόστιμο, διασκεδαστικό ταξίδι

Η τέχνη της γεύσης

€ 110 € 110, ανά επισκέπτη
Ελάχιστη τιμή κράτησης € 300
5 γκουρμέ πιάτα, μια εμπειρία παράδοσης και καινοτομίας AMUSE BOUCHE Αισθητηριακή εμπειρία υγρής πίτσας Κρέμα από φρυγανισμένο ψωμί, σάλτσα ντομάτας San Marzano, τυρί stracciatella από γάλα βουβάλου ΟΡΕΚΤΙΚΟ Ροσμπίφ ιταλικού στιλ με μαγιονέζα τόνου, κάπαρη, και σκαρολά ΠΡΩΤΟ ΠΙΑΤΟ Σπιτική λαζάνια Μπολόνια, παλαιωμένη παρμεζάνα σάλτσα τυριού και σαφράν ΚΥΡΙΟ ΠΙΑΤΟ Φιλέτο βοδινού με γλάσο από μέλι και μαύρο πιπέρι και καφέ γλασαρισμένα καρότα και άγρια λαχανικά ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ Zabaione και Tiramisù
Μπορείτε να στείλετε μήνυμα στον/στην Fabio για να προσαρμόσετε ή να κάνετε αλλαγές στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Τα προσόντα μου

Σεφ
16 χρόνια εμπειρίας
Τελειοποίησα τις γαστρονομικές μου τεχνικές σε κουζίνες με αστέρι Michelin στη Νίκαια και το Μόντε Κάρλο.
Εργασιακή εμπειρία στο The Shard
Εργάστηκα σε ένα διάσημο εστιατόριο στο The Shard του Λονδίνου, βελτιώνοντας τις δεξιότητές μου στην κουζίνα.
Τεχνικός υπηρεσιών φιλοξενίας
Έχω λάβει δίπλωμα ως Τεχνικός Υπηρεσιών Φιλοξενίας.
Για να προστατεύσετε την πληρωμή σας, χρησιμοποιείτε πάντα την Airbnb για να στέλνετε χρήματα και να επικοινωνείτε με τους οικοδεσπότες.

Οι σπεσιαλιτέ μου

Βαθμολογήθηκε με 5.0 στα 5 αστέρια, από 1 κριτική

Εμφάνιση 0 από 0 στοιχείων

Θα έρθω στον χώρο σας

Εξυπηρετώ επισκέπτες στις εξής περιοχές: Κατάνια, Συρακούσες και Ταορμίνα. Για να κάνετε κράτηση σε διαφορετική τοποθεσία, μπορείτε να μου στείλετε μήνυμα.

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Προϋποθέσεις για επισκέπτες

Μπορούν να συμμετέχουν επισκέπτες ηλικίας 4 ετών και άνω.

Προσβασιμότητα

Στείλτε μήνυμα στον οικοδεσπότη σας για λεπτομέρειες. Μάθετε περισσότερα

Πολιτική ακύρωσης

Θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων αν ακυρώσετε τουλάχιστον 3 ημέρες πριν από την ώρα έναρξης.

Ο/Η Fabio δραστηριοποιείται ως επιχείρηση

Είναι υπεύθυνος/η για τη συγκεκριμένη υπηρεσία.

Οι Σεφ στην Airbnb ελέγχονται ως προς την ποιότητά τους

Οι σεφ αξιολογούνται ως προς την επαγγελματική εμπειρία, τα δημιουργικά μενού και τη φήμη τους για εξαιρετικά αποτελέσματα. Μάθετε περισσότερα
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα;