Γαλλική γαστρονομία από τον François

Γαλλική κουζίνα με εξωτικές γεύσεις όπως το Yuzu και η πιπεριά Timut.
Μεταφράστηκε αυτόματα
Σεφ - Λυών
Παρέχεται στο κατάλυμά σας

Μενού εποχιακού περιπάτου

€ 100 € 100, ανά επισκέπτη
Ελάχιστη τιμή κράτησης € 600
Γκουρμέ μενού σε 5 στάδια Το ψωμί περιλαμβάνεται και τα πιάτα μπορούν να επιστραφούν. Απεριτίφ/ορεκτικά Πρώτη είσοδος Ταρτάρ πέστροφας του κ. Murgat με λεμονόχορτο / κουλί βοράγου / φρυγανισμένο ψωμί με προζύμι Δεύτερη είσοδος Χοιρινό pluma Ardèche / καρύκευμα πράσινου κάρι / ρεντιξιόν ροδιού Πιάτο Μπακαλιάρος / μπισκ ομαρίνου / καραμελωμένα πράσα Επιδόρπιο Μους σοκολάτας Grand Cru «Nativo»/σπιτικό παγωτό βανίλια Μικρές μαντελέιν και φινιέρ μαγειρεμένες κατά παραγγελία

Μενού αφύπνισης των αισθήσεων

€ 130 € 130, ανά επισκέπτη
Ελάχιστη τιμή κράτησης € 600
Γκουρμέ μενού σε 6 στάδια Το ψωμί περιλαμβάνεται και τα πιάτα μπορούν να επιστραφούν. Απεριτίφ/ορεκτικά Είσοδος Καρπάτσιο χτένι / λαχανικά τουρσί Πρώτο πιάτο Τέλειο αυγό με μανιτάρια / μους πατάτας / σπιτικές πατάτες Δεύτερο πιάτο Ψάρια αλιευμένα με πετονιά / ελαφρύ ζωμό / μικρά λαχανικά Τυριά 3 τυριά/μέλι από τη φάρμα μου Επιδόρπιο «Etrez» σύννεφο τυριού cottage / μείγμα φρούτων εποχής / σπιτική γκρανόλα Μικρές μαντελέιν και φινιέρ μαγειρεμένες κατά παραγγελία

Μενού γαστρονομίας

€ 170 € 170, ανά επισκέπτη
Ελάχιστη τιμή κράτησης € 600
Γκουρμέ μενού σε 7 στάδια Το ψωμί περιλαμβάνεται και τα πιάτα μπορούν να μεταφερθούν αν χρειαστεί. Απεριτίφ/ορεκτικά Πρώτη είσοδος Καρπάτσιο λαβράκι αλιευμένο με πετονιά Δεύτερη είσοδος Μοσχαρίσιο φιλέτο τατάκι Πρώτο πιάτο Χτένια / λευκή σάλτσα βουτύρου / λαχανικά Δεύτερο πιάτο Μοσχαρίσιο φιλέτο / μανιτάρια / πατάτες μιλφέιγ Fromage μπριγιά σαβαρίν με τρούφα Επιδόρπιο Νάτζ εσπεριδοειδών με γεύση μέντας / γρανίτα πορτοκαλιού Μαντελέν και φινανσιέ

Υπηρεσία μαιτρ

€ 250 € 250, ανά ομάδα
Υπηρεσία σερβιτόρου για μια ολοκληρωμένη εμπειρία γκουρμέ εστιατορίου στο σπίτι.
Μπορείτε να στείλετε μήνυμα στον/στην François για να προσαρμόσετε ή να κάνετε αλλαγές στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Τα προσόντα μου

Σεφ
20 χρόνια εμπειρίας
Εκπαιδεύτηκε με τον Paul Bocuse, εργάστηκε σε βραβευμένα εστιατόρια σε όλη την Ευρώπη.
Μαγειρεμένο για προέδρους και αστέρια
Εργάστηκε στο Georges V και στο Michel Rostang, τελειοποιώντας την εκλεπτυσμένη γαλλική κουζίνα.
Απόφοιτος της σχολής Paul Bocuse
Έμαθε μαγειρική στο Ινστιτούτο Paul Bocuse, τελειοποίησε τις δεξιότητές του σε κορυφαίες κουζίνες.
Για να προστατεύσετε την πληρωμή σας, χρησιμοποιείτε πάντα την Airbnb για να στέλνετε χρήματα και να επικοινωνείτε με τους οικοδεσπότες.

Οι σπεσιαλιτέ μου

Θα έρθω στον χώρο σας

Εξυπηρετώ επισκέπτες στις εξής περιοχές: Λυών και Annecy. Για να κάνετε κράτηση σε διαφορετική τοποθεσία, μπορείτε να μου στείλετε μήνυμα.
Μπορείτε επίσης να έρθετε εσείς: 69007, Λυών, Γαλλία

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Προϋποθέσεις για επισκέπτες

Μπορούν να συμμετέχουν επισκέπτες ηλικίας 2 ετών και άνω, έως και 100 επισκέπτες συνολικά.

Προσβασιμότητα

Στείλτε μήνυμα στον οικοδεσπότη σας για λεπτομέρειες. Μάθετε περισσότερα

Πολιτική ακύρωσης

Θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων αν ακυρώσετε τουλάχιστον 1 ημέρα πριν από την ώρα έναρξης.

Ο/Η François δραστηριοποιείται ως επιχείρηση

Είναι υπεύθυνος/η για τη συγκεκριμένη υπηρεσία.
€ 250 Από € 250, ανά ομάδα
Δωρεάν ακύρωση

Οι Σεφ στην Airbnb ελέγχονται ως προς την ποιότητά τους

Οι σεφ αξιολογούνται ως προς την επαγγελματική εμπειρία, τα δημιουργικά μενού και τη φήμη τους για εξαιρετικά αποτελέσματα. Μάθετε περισσότερα
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα;

Γαλλική γαστρονομία από τον François

Γαλλική κουζίνα με εξωτικές γεύσεις όπως το Yuzu και η πιπεριά Timut.
Μεταφράστηκε αυτόματα
Σεφ - Λυών
Παρέχεται στο κατάλυμά σας
€ 250 Από € 250, ανά ομάδα
Δωρεάν ακύρωση

Μενού εποχιακού περιπάτου

€ 100 € 100, ανά επισκέπτη
Ελάχιστη τιμή κράτησης € 600
Γκουρμέ μενού σε 5 στάδια Το ψωμί περιλαμβάνεται και τα πιάτα μπορούν να επιστραφούν. Απεριτίφ/ορεκτικά Πρώτη είσοδος Ταρτάρ πέστροφας του κ. Murgat με λεμονόχορτο / κουλί βοράγου / φρυγανισμένο ψωμί με προζύμι Δεύτερη είσοδος Χοιρινό pluma Ardèche / καρύκευμα πράσινου κάρι / ρεντιξιόν ροδιού Πιάτο Μπακαλιάρος / μπισκ ομαρίνου / καραμελωμένα πράσα Επιδόρπιο Μους σοκολάτας Grand Cru «Nativo»/σπιτικό παγωτό βανίλια Μικρές μαντελέιν και φινιέρ μαγειρεμένες κατά παραγγελία

Μενού αφύπνισης των αισθήσεων

€ 130 € 130, ανά επισκέπτη
Ελάχιστη τιμή κράτησης € 600
Γκουρμέ μενού σε 6 στάδια Το ψωμί περιλαμβάνεται και τα πιάτα μπορούν να επιστραφούν. Απεριτίφ/ορεκτικά Είσοδος Καρπάτσιο χτένι / λαχανικά τουρσί Πρώτο πιάτο Τέλειο αυγό με μανιτάρια / μους πατάτας / σπιτικές πατάτες Δεύτερο πιάτο Ψάρια αλιευμένα με πετονιά / ελαφρύ ζωμό / μικρά λαχανικά Τυριά 3 τυριά/μέλι από τη φάρμα μου Επιδόρπιο «Etrez» σύννεφο τυριού cottage / μείγμα φρούτων εποχής / σπιτική γκρανόλα Μικρές μαντελέιν και φινιέρ μαγειρεμένες κατά παραγγελία

Μενού γαστρονομίας

€ 170 € 170, ανά επισκέπτη
Ελάχιστη τιμή κράτησης € 600
Γκουρμέ μενού σε 7 στάδια Το ψωμί περιλαμβάνεται και τα πιάτα μπορούν να μεταφερθούν αν χρειαστεί. Απεριτίφ/ορεκτικά Πρώτη είσοδος Καρπάτσιο λαβράκι αλιευμένο με πετονιά Δεύτερη είσοδος Μοσχαρίσιο φιλέτο τατάκι Πρώτο πιάτο Χτένια / λευκή σάλτσα βουτύρου / λαχανικά Δεύτερο πιάτο Μοσχαρίσιο φιλέτο / μανιτάρια / πατάτες μιλφέιγ Fromage μπριγιά σαβαρίν με τρούφα Επιδόρπιο Νάτζ εσπεριδοειδών με γεύση μέντας / γρανίτα πορτοκαλιού Μαντελέν και φινανσιέ

Υπηρεσία μαιτρ

€ 250 € 250, ανά ομάδα
Υπηρεσία σερβιτόρου για μια ολοκληρωμένη εμπειρία γκουρμέ εστιατορίου στο σπίτι.
Μπορείτε να στείλετε μήνυμα στον/στην François για να προσαρμόσετε ή να κάνετε αλλαγές στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Τα προσόντα μου

Σεφ
20 χρόνια εμπειρίας
Εκπαιδεύτηκε με τον Paul Bocuse, εργάστηκε σε βραβευμένα εστιατόρια σε όλη την Ευρώπη.
Μαγειρεμένο για προέδρους και αστέρια
Εργάστηκε στο Georges V και στο Michel Rostang, τελειοποιώντας την εκλεπτυσμένη γαλλική κουζίνα.
Απόφοιτος της σχολής Paul Bocuse
Έμαθε μαγειρική στο Ινστιτούτο Paul Bocuse, τελειοποίησε τις δεξιότητές του σε κορυφαίες κουζίνες.
Για να προστατεύσετε την πληρωμή σας, χρησιμοποιείτε πάντα την Airbnb για να στέλνετε χρήματα και να επικοινωνείτε με τους οικοδεσπότες.

Οι σπεσιαλιτέ μου

Θα έρθω στον χώρο σας

Εξυπηρετώ επισκέπτες στις εξής περιοχές: Λυών και Annecy. Για να κάνετε κράτηση σε διαφορετική τοποθεσία, μπορείτε να μου στείλετε μήνυμα.
Μπορείτε επίσης να έρθετε εσείς: 69007, Λυών, Γαλλία

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Προϋποθέσεις για επισκέπτες

Μπορούν να συμμετέχουν επισκέπτες ηλικίας 2 ετών και άνω, έως και 100 επισκέπτες συνολικά.

Προσβασιμότητα

Στείλτε μήνυμα στον οικοδεσπότη σας για λεπτομέρειες. Μάθετε περισσότερα

Πολιτική ακύρωσης

Θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων αν ακυρώσετε τουλάχιστον 1 ημέρα πριν από την ώρα έναρξης.

Ο/Η François δραστηριοποιείται ως επιχείρηση

Είναι υπεύθυνος/η για τη συγκεκριμένη υπηρεσία.

Οι Σεφ στην Airbnb ελέγχονται ως προς την ποιότητά τους

Οι σεφ αξιολογούνται ως προς την επαγγελματική εμπειρία, τα δημιουργικά μενού και τη φήμη τους για εξαιρετικά αποτελέσματα. Μάθετε περισσότερα
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα;