Γεύματα από το αγρόκτημα στο τραπέζι από τη σεφ Nicoletta

Γεύματα από το αγρόκτημα στο τραπέζι από τη σεφ Nicoletta

Έχω συνεργαστεί με τον Massimo Bottura. Τώρα προσφέρω εμπειρίες που αναδεικνύουν την ιταλική κληρονομιά μου.
Μεταφράστηκε αυτόματα
Σεφ
Παρέχεται στον χώρο του/της Nicoletta
Μπορείτε να στείλετε μήνυμα στον/στην Nicoletta για να προσαρμόσετε ή να κάνετε αλλαγές στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Τα προσόντα μου

Σεφ
20 χρόνια εμπειρίας
Άνοιξα ένα παγωτό και ζαχαροπλαστείο στα 18 μου, δίδασκα σε όλο τον κόσμο και εργάστηκα στην Eataly στη Νέα Υόρκη.
Μαγειρεμένο με κορυφαίους σεφ και αστέρια
Ετοίμασα ένα γεύμα πολλών πιάτων για να γιορτάσω το κορυφαίο βραβείο σεφ του Massimo Bottura.
Artisan School στη Μπολόνια
Απέκτησα πτυχίο στις τέχνες ζαχαροπλαστικής, το παγωτό και τα ζυμαρικά σε αυτό το διάσημο ιταλικό σχολείο.
Για να προστατεύσετε την πληρωμή σας, χρησιμοποιείτε πάντα την Airbnb για να στέλνετε χρήματα και να επικοινωνείτε με τους οικοδεσπότες.

Οι σπεσιαλιτέ μου

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Προϋποθέσεις για επισκέπτες

Μπορούν να συμμετέχουν επισκέπτες ηλικίας 2 ετών και άνω, έως και 100 επισκέπτες συνολικά.

Προσβασιμότητα

Στείλτε μήνυμα στον οικοδεσπότη σας για λεπτομέρειες. Μάθετε περισσότερα

Πολιτική ακύρωσης

Θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων αν ακυρώσετε τουλάχιστον 3 ημέρες πριν από την ώρα έναρξης.
Από € 56 ανά επισκέπτη
Δωρεάν ακύρωση

Οι Σεφ στην Airbnb ελέγχονται ως προς την ποιότητά τους

Οι σεφ αξιολογούνται ως προς την επαγγελματική εμπειρία, τα δημιουργικά μενού και τη φήμη τους για εξαιρετικά αποτελέσματα. Μάθετε περισσότερα
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα;
Γεύματα από το αγρόκτημα στο τραπέζι από τη σεφ Nicoletta

Γεύματα από το αγρόκτημα στο τραπέζι από τη σεφ Nicoletta

Έχω συνεργαστεί με τον Massimo Bottura. Τώρα προσφέρω εμπειρίες που αναδεικνύουν την ιταλική κληρονομιά μου.
Μεταφράστηκε αυτόματα
Σεφ
Παρέχεται στον χώρο του/της Nicoletta
Από € 56 ανά επισκέπτη
Δωρεάν ακύρωση
Μπορείτε να στείλετε μήνυμα στον/στην Nicoletta για να προσαρμόσετε ή να κάνετε αλλαγές στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Τα προσόντα μου

Σεφ
20 χρόνια εμπειρίας
Άνοιξα ένα παγωτό και ζαχαροπλαστείο στα 18 μου, δίδασκα σε όλο τον κόσμο και εργάστηκα στην Eataly στη Νέα Υόρκη.
Μαγειρεμένο με κορυφαίους σεφ και αστέρια
Ετοίμασα ένα γεύμα πολλών πιάτων για να γιορτάσω το κορυφαίο βραβείο σεφ του Massimo Bottura.
Artisan School στη Μπολόνια
Απέκτησα πτυχίο στις τέχνες ζαχαροπλαστικής, το παγωτό και τα ζυμαρικά σε αυτό το διάσημο ιταλικό σχολείο.
Για να προστατεύσετε την πληρωμή σας, χρησιμοποιείτε πάντα την Airbnb για να στέλνετε χρήματα και να επικοινωνείτε με τους οικοδεσπότες.

Οι σπεσιαλιτέ μου

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Προϋποθέσεις για επισκέπτες

Μπορούν να συμμετέχουν επισκέπτες ηλικίας 2 ετών και άνω, έως και 100 επισκέπτες συνολικά.

Προσβασιμότητα

Στείλτε μήνυμα στον οικοδεσπότη σας για λεπτομέρειες. Μάθετε περισσότερα

Πολιτική ακύρωσης

Θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων αν ακυρώσετε τουλάχιστον 3 ημέρες πριν από την ώρα έναρξης.

Οι Σεφ στην Airbnb ελέγχονται ως προς την ποιότητά τους

Οι σεφ αξιολογούνται ως προς την επαγγελματική εμπειρία, τα δημιουργικά μενού και τη φήμη τους για εξαιρετικά αποτελέσματα. Μάθετε περισσότερα
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα;