Γαλλο-Μεσογειακή κουζίνα από τον Timothy

Γαλλο-Μεσογειακή κουζίνα από τον Timothy

Ειδικεύομαι στην υπερυψωμένη ευρωπαϊκή κουζίνα με ασιατικές και μεσανατολικές επιρροές.
Μεταφράστηκε αυτόματα
Σεφ - Τεμεκούλα
Παρέχεται στο κατάλυμά σας
Μπορείτε να στείλετε μήνυμα στον/στην Kim για να προσαρμόσετε ή να κάνετε αλλαγές στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Τα προσόντα μου

Σεφ
20 έτη εμπειρίας
Έχω εργαστεί σε εστιατόρια με αστέρι Michelin στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες.
Ορόσημο σταδιοδρομίας
Κέρδισα δύο αστέρια από τους New York Times ως Chef de Cuisine of Nice Matin.
Πληροφορίες και εκπαίδευση
Αποφοίτησα από το Culinary Institute of America στο Χάιντ Παρκ της Νέας Υόρκης.
Για να προστατεύσετε την πληρωμή σας, χρησιμοποιείτε πάντα την Airbnb για να στέλνετε χρήματα και να επικοινωνείτε με τους οικοδεσπότες.

Θα έρθω στον χώρο σας

Εξυπηρετώ επισκέπτες στις εξής περιοχές: Τεμεκούλα. Για να κάνετε κράτηση σε διαφορετική τοποθεσία, μπορείτε να μου στείλετε μήνυμα.

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Προϋποθέσεις για επισκέπτες

Μπορούν να συμμετέχουν επισκέπτες ηλικίας 18 ετών και άνω, έως και 10 επισκέπτες συνολικά.

Προσβασιμότητα

Στείλτε μήνυμα στον οικοδεσπότη σας για λεπτομέρειες. Μάθετε περισσότερα

Πολιτική ακύρωσης

Θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων αν ακυρώσετε τουλάχιστον 3 ημέρες πριν από την ώρα έναρξης.
Από € 121 / επισκέπτη
Ελάχιστη τιμή κράτησης € 483
Οι Σεφ στην Airbnb ελέγχονται ως προς την ποιότητά τους
Οι σεφ αξιολογούνται ως προς την επαγγελματική εμπειρία, τα δημιουργικά μενού και τη φήμη τους για εξαιρετικά αποτελέσματα. Μάθετε περισσότερα
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα;
Γαλλο-Μεσογειακή κουζίνα από τον Timothy

Γαλλο-Μεσογειακή κουζίνα από τον Timothy

Ειδικεύομαι στην υπερυψωμένη ευρωπαϊκή κουζίνα με ασιατικές και μεσανατολικές επιρροές.
Μεταφράστηκε αυτόματα
Σεφ - Τεμεκούλα
Παρέχεται στο κατάλυμά σας
Από € 121 / επισκέπτη
Ελάχιστη τιμή κράτησης € 483
Μπορείτε να στείλετε μήνυμα στον/στην Kim για να προσαρμόσετε ή να κάνετε αλλαγές στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Τα προσόντα μου

Σεφ
20 έτη εμπειρίας
Έχω εργαστεί σε εστιατόρια με αστέρι Michelin στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες.
Ορόσημο σταδιοδρομίας
Κέρδισα δύο αστέρια από τους New York Times ως Chef de Cuisine of Nice Matin.
Πληροφορίες και εκπαίδευση
Αποφοίτησα από το Culinary Institute of America στο Χάιντ Παρκ της Νέας Υόρκης.
Για να προστατεύσετε την πληρωμή σας, χρησιμοποιείτε πάντα την Airbnb για να στέλνετε χρήματα και να επικοινωνείτε με τους οικοδεσπότες.

Θα έρθω στον χώρο σας

Εξυπηρετώ επισκέπτες στις εξής περιοχές: Τεμεκούλα. Για να κάνετε κράτηση σε διαφορετική τοποθεσία, μπορείτε να μου στείλετε μήνυμα.

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Προϋποθέσεις για επισκέπτες

Μπορούν να συμμετέχουν επισκέπτες ηλικίας 18 ετών και άνω, έως και 10 επισκέπτες συνολικά.

Προσβασιμότητα

Στείλτε μήνυμα στον οικοδεσπότη σας για λεπτομέρειες. Μάθετε περισσότερα

Πολιτική ακύρωσης

Θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων αν ακυρώσετε τουλάχιστον 3 ημέρες πριν από την ώρα έναρξης.
Οι Σεφ στην Airbnb ελέγχονται ως προς την ποιότητά τους
Οι σεφ αξιολογούνται ως προς την επαγγελματική εμπειρία, τα δημιουργικά μενού και τη φήμη τους για εξαιρετικά αποτελέσματα. Μάθετε περισσότερα
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα;