Μετάβαση στο περιεχόμενο
Εμφανίζονται αποτελέσματα για "Puget-sur-Argens"

Κορυφαίες προτάσεις από ντόπιους

Από γνωστά αξιοθέατα μέχρι κρυμμένους θησαυρούς, ανακαλύψτε τι κάνει την πόλη ξεχωριστή με τη βοήθεια των ντόπιων που την ξέρουν καλύτερα.

Εστιατόριο
“Intimist concert in a superb provencal stone mas surrounded by a wine famous wine area.”
  • 12 ντόπιοι προτείνουν
Εμπορικό κέντρο
“Le plus gros centre commercial à proximité, avec toutes les enseignes classiques”
  • 3 ντόπιοι προτείνουν
Point of Interest
“Découvrez le wakeboard tracté par un téléski nautique ! Cantine très sympa au bord de lac (burgers maisons, wraps, salades, boissons alcoolisées ou non)”
  • 7 ντόπιοι προτείνουν
Grocery or Supermarket
  • 4 ντόπιοι προτείνουν
Grocery or Supermarket
“Magasin de proximité. Vente de fruits et légumes frais, produits exotiques, boucherie, épicerie, crèmerie et poissons frais”
  • 2 ντόπιοι προτείνουν
Concert Hall
  • 1 ντόπιος προτείνει
Liquor Store
“Cette cave à vin propose des soirées concerts l'été. Voir le programme sur leur site.”
  • 2 ντόπιοι προτείνουν
Campground
  • 2 ντόπιοι προτείνουν
Φούρνος
  • 2 ντόπιοι προτείνουν
Φαγητό
  • 2 ντόπιοι προτείνουν
Φαγητό
“This is probably modesty, but when I talk about my way of making wine, it is by the technical side that I approach the thing. And I'm talking about the care taken in crushing the harvest; And I still mention the skin maceration, the malolactic fermentation and the barrel batonnage ... But it's me who deserves the blows of stick! Because in truth, the month of September come, I browse the vineyards of Cabran as my ancestors before me, looking for signs that tell me it's time to harvest. I rejoice when the vines are loaded with bunches abundant, I am sorry to see the damage caused by wild boars. I'm hopeful and I'm a little scared. We will always do the following: picking oak twigs and making a fagot, or barreling the barrels - and we'll make new ones - adjusting the temperature of the cold group that watches over the fermentation of the rosés. Far from the pH figures and temperature curves, it is with his sensitivity and the idea of ​​the wine he wants to produce that the winemaker announces, at the hour H: "go, it's time, we decouvve ! » . After a day spent harvesting, it's a great night's work that starts ... Renaud De Saint-Seine Winegrower, Château de Cabran”
  • 2 ντόπιοι προτείνουν
Point of Interest
  • 1 ντόπιος προτείνει
Εστιατόριο
  • 1 ντόπιος προτείνει
Point of Interest
Grocery or Supermarket
Route
“vous y trouverez les grands magasins comme carrefour, décathlon, casa, etc... prenez le col du Bougnon pour vous y rendre, surtout en été : vous y serez en 20'. ”
  • 1 ντόπιος προτείνει