Μετάβαση στο περιεχόμενο

Discovering oaxacan roots: CORN!

Απενεργοποιημένη έως 22 Οκτωβρίου.

Για την προστασία της υγείας της κοινότητάς μας, οι Εμπειρίες στην Airbnb σε πολλές περιοχές απενεργοποιούνται προσωρινά λόγω της νόσου COVID-19. Μεταβείτε στο Κέντρο Βοήθειας για τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις πριν κάνετε κράτηση. Μάθετε περισσότερα

Εμπειρία Μαγειρικής με οικοδεσπότη τον/την Aurora &  Keri

4 ώρες
Μεξικανική
Έως και 6 άτομα
Διοργανώνεται στα Αγγλικά, Ισπανικά

Τι θα κάνετε

We will start by learning about the nixtamalization process, and how it becomes into the corn dough. Now we are ready to prepare our whole breakfast: white atole, and two other derived drinks. and tortillas, memelitas, tetelas, as well as a traditional molcajete sauce. Meanwhile, we will be explaining the flavors, techniques and traditions related to the ingredients and dishes.
It's time to have breakfast!! We will talk about oaxacan culture and history related to the gastronomy.
Now, let's prepare our whole lunch: yellow mole, green mole and the tradicional stone soup.
The goal is for you to understand flavors, names, differences and how you can substitute ingredients when you don't have them around.
More eating? Of course!! and, like people say in our towns: if you don't eat it, you carry it! so, you can take the food to go.
We will start by learning about the nixtamalization process, and how it becomes into the corn dough. Now we are ready to prepare our whole breakfast: white atole, and two other derived drinks. and tortillas, memelitas, tetelas, as well as a traditional molcajete sauce. Meanwhile, we will be explaining the flavors, techniques and traditions related to the ingredients and dishes.
It's time to have breakfast!! We will talk about oaxacan culture…

Η δέσμευση του/της Aurora & Keri στην ασφάλεια

Αυτός ο οικοδεσπότης έχει δεσμευτεί να τηρεί τις οδηγίες ασφάλειας και καθαρισμού της Airbnb για τη νόσο COVID-19, τους κανόνες αποστάσεων και τις πρακτικές καλής υγιεινής, αλλά και να διασφαλίζει ότι όλοι οι συμμετέχοντες φορούν μάσκα.
Μάθετε περισσότερα

Τι περιλαμβάνεται

Από €63
/άτομο
Δεν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες

Γνωρίστε τον οικοδεσπότη σας, Aurora & Keri

Οικοδεσπότης στην Airbnb από το 2019
  • 1 Κριτική
  • Η ταυτότητα επαληθεύτηκε
Aurora and Keri, devoted to share the beauty of oaxacan traditional gastronomy.
Aurora, with a bachelor's degree in International Relations, has experience as educator in areas of history and culture.
Keri, with a bachelor's degree in Gastronomy, has a current position as Chef in "Zorba el Griego" and "Hacienda los Dorantes", both catering companies, as well as Manager in "Alhóndiga Reforma, mercadito gourmet". He's got experience as facilitator in gastronomy workshops in Argentina and Mexico.
Για να προστατεύσετε την πληρωμή σας, μη μεταφέρετε ποτέ χρήματα και μην επικοινωνείτε εκτός του ιστότοπου ή της εφαρμογής της Airbnb. Μάθετε περισσότερα
ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ AIRBNB
Μαγειρική

Παθιασμένοι μάγειρες

Μάθετε παραδοσιακές συνταγές και ακούστε προσωπικές ιστορίες από ντόπιους οικοδεσπότες.

Μικρές ομάδες

Μοιραστείτε ένα γεύμα σε μοναδικούς χώρους, από ιδιωτικά αγροκτήματα μέχρι κρυφές ταράτσες.

Ελεγμένες από την Airbnb

Κάθε εμπειρία ελέγχεται με γνώμονα τις αυθεντικές γαστρονομικές παραδόσεις.

Πού θα είστε

We will have our workshop at the beautiful "Alhóndiga Reforma, mercadito gourmet", which has a privileged location and a beautiful scenario for having breakfast, lunch and a wonderful time learning.
Meet us at the first shop: Madame Café et Chocolate (right in front of the entrance).

1 κριτική

Mike
Αύγουστος 2019
What a delightful and informative experience! Keri is very personable, approachable, and knowledgeable about the cuisines of Oaxaca and demonstrated the perfect balance of instruction versus allowing me be hands-on. He and Aurora did an exceptional job of answering my questions and work very well together to provide not only the technical expertise involved in the creation of the recipes, but also in sharing the background and history behind the meals. It was a perfect way to spend a morning in Oaxaca! The class, and the hosts, come with my highest recommendation! Gracias!
What a delightful and informative experience! Keri is very personable, approachable, and knowledgeable about the cuisines of Oaxaca and demonstrated the perfect balance of instruc…

Διατροφικές προτιμήσεις

Κατόπιν αιτήματος, ο οικοδεσπότης μπορεί να εξυπηρετήσει τις διατροφικές ανάγκες που αναγράφονται παρακάτω. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να ενημερώσετε τον οικοδεσπότη πριν από την εμπειρία.
Χωρίς γαλακτοκομικά προϊόντα
Αλλεργία στους ξηρούς καρπούς χωρίς κέλυφος
Αλλεργία στα φιστίκια
Χωρίς γλουτένη
Χωρίς σόγια

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

Πολιτική ακύρωσης

Μπορείτε να ακυρώσετε οποιαδήποτε εμπειρία και να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων μέσα σε 24 ώρες από την πληρωμή ή τουλάχιστον 7 ημέρες πριν από την έναρξη της εμπειρίας.

Προϋποθέσεις για τους επισκέπτες

Επιτρέπονται έως και 6 επισκέπτες ηλικίας 15 ετών και πάνω.

Περισσότερες συμβουλές

No need of cook skills, but so eager to get into oaxacan gastronomy culture.
In case of allergies or food restrictions, please let us know so we can adjust ingredients. Also, If you want to try any specific dish or flavor, tell us ahead, we are always open to that!