Typical aperitif preparing Genoese pesto

Levanto, ΙταλίαΜέρος της συλλογής "Εμπειρίες Μαγειρικής στην Airbnb"

Εμπειρία Μαγειρικής με οικοδεσπότη τον/την Silvia

60 λεπτά, Διοργανώνεται στα Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά
Δέσμευση στην ασφάλεια
Αυτός ο οικοδεσπότης έχει δεσμευτεί να τηρεί τις οδηγίες ασφαλείας της Airbnb για τη νόσο COVID-19.
Έως και 4 άτομα
Κουζίνα: Ιταλικά
Περιλαμβάνει: "φαγητό και ποτά"

Τι θα κάνετε

Pesto is a cold basil sauce, ideal with fresh handmade pasta, but also for unconventional yummy tapas! Plus, it was also Sinatra's favorite ;-)

We'll learn how to prepare it following the original recipe, while sipping a glass of Cinque Terre wine and enjoying a typical local "aperitivo", each one with his/her own white marble mortar and the needed ingredients.
Once the sauce done, we'll taste it on local focaccia toasts and in case you have some extra pesto left in your mortar you'll even get a food box to take it home!
During the class I'll tell you everything about this basil sauce, its ingredients, but also its conservation and the ideal pastas and recipes to go with.

Once back home you'll be able to impress your family and friends with a typical Italian Riviera meal ;-)
Pesto is a cold basil sauce, ideal with fresh handmade pasta, but also for unconventional yummy tapas! Plus, it was also Sinatra's favorite ;-)

We'll learn how to prepare it following the original recipe, while sipping a glass of Cinque Terre wine and enjoying a typical local "aperitivo", each one with his/her own white marble mortar and the needed ingredients.
Once the sauce done, we'll taste it on local focaccia toasts and in c…

Τι περιλαμβάνεται

  • Φαγητό
    Typical salty rice cake. Your own pesto!
  • Ποτά
    A fresh juice or a soda

Γνωρίστε τον οικοδεσπότη σας, Silvia

Οικοδεσπότης στην Airbnb από το 2015
  • 65 Κριτικές
  • Η ταυτότητα επαληθεύτηκε
I was born and grown up in Cinque Terre area, then I left to live in Paris and when I came back, a few years ago, I re-discovered my region, its traditions and above all its food and wine.
Pesto is my favorite! I can eat it every day without never getting tired of it. I learned to prepare it the traditional way during happy summer afternoon on my grandma's balcony overlooking Vernazza Main Street... sweet memory and cool knowledge.
I love to share the original recipe and cool advices to fully enjoy it with foreign friends and guests and I'll be more than happy to share it with you too!
I was born and grown up in Cinque Terre area, then I left to live in Paris and when I came back, a few years ago, I re-discovered my region, its traditions and above all its food and wine.
Pesto is my favorite! I can eat it every day without never getting tired of it. I learned to prepare it the traditional way during happy summer afternoon on my grandma's balcony overlooking Vernazza Main Street... sweet memory and cool knowledge.
I love to share the original recipe and cool advices t…
Για να προστατεύσετε την πληρωμή σας, μη μεταφέρετε ποτέ χρήματα και μην επικοινωνείτε εκτός του ιστότοπου ή της εφαρμογής της Airbnb. Μάθετε περισσότερα
Από €35
/άτομο
Παρ, 6 Αυγ
€35 ανά άτομο
€35 ανά άτομο
Σάβ, 7 Αυγ
€35 ανά άτομο
€35 ανά άτομο
Κυρ, 8 Αυγ
€35 ανά άτομο
€35 ανά άτομο
ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ AIRBNB

Μαγειρική

Παθιασμένοι μάγειρες

Μάθετε παραδοσιακές συνταγές και ακούστε προσωπικές ιστορίες από ντόπιους οικοδεσπότες.

Μικρές ομάδες

Μοιραστείτε ένα γεύμα σε μοναδικούς χώρους, από ιδιωτικά αγροκτήματα μέχρι κρυφές ταράτσες.

Ελεγμένες από την Airbnb

Κάθε εμπειρία ελέγχεται με γνώμονα τις αυθεντικές γαστρονομικές παραδόσεις.

Πού θα είστε

We'll be having our typical aperitif with pesto cooking class in the Oasi Hotel colorful garden and in case of bad weather we can move into the veranda.

Έλαβε 4,92 στα 5 σε 65 κριτικές.

Yannick
Αύγουστος 2021
Un très bon moment avec Silvia, nous avons appris pleins de choses sur le pesto et sa région et surtout maintenant nous allons pouvoir impressionné nos amis avec cette belle recette. Un moment très convivial. La dégustation très bonne. Je recommande fortement cette activité
Un très bon moment avec Silvia, nous avons appris pleins de choses sur le pesto et sa région et surtout maintenant nous allons pouvoir impressionné nos amis avec cette belle recett…
Walter
Ιούλιος 2021
Our pesto experience with Silvia was beyond what we expected on many levels. Her knowledge about the ingredients and the techniques used to create a truly delicious and flavorful pesto was shared freely throughout the time we were with her. We would highly recommend this experience to anyone who has or ever will make pesto or you simply want a wonderful event in Levanto with a lovely person.
Our pesto experience with Silvia was beyond what we expected on many levels. Her knowledge about the ingredients and the techniques used to create a truly delicious and flavorful p…
Lisa
Ιούνιος 2021
Normalement, je n'aime pas le pesto alors que j'adore le basilic, l'ail, les pignons de pin. Mais là, très sincèrement, j'ai adoré et effectivement ce pesto n'a rien à voir avec celui acheté en magasins. J'ai du coup rapporter en France un grand mortier en marbre pour le faire moi-même. Silvia a su nous captiver et répondre à toutes nos questions. C'était vraiment très agréable de préparer ce pesto dans ce lieu (j'ai même regretté de ne pas avoir réservé une chambre dans cet hôtel. Silvia nous a donné plein d'astuces (que je donne d'ailleurs à des amis en France) et des recettes (par message après l'atelier). Elle veut vraiment bien faire. Nous nous sommes régalés et nous recommandons très chaudement cette activité.
Normalement, je n'aime pas le pesto alors que j'adore le basilic, l'ail, les pignons de pin. Mais là, très sincèrement, j'ai adoré et effectivement ce pesto n'a rien à voir avec ce…
Carolin
Ιούνιος 2021
Die Zeit mit Silvia war super! Das selbst zubereitete Pesto und die weiteren Tapas sowie der Wein waren sehr lecker! Silvia hat uns viel zu den einzelnen Zutaten und zu lokalen Geschichten erzählt. Wir würden den Kurs jederzeit wieder machen und jedem empfehlen! Grazie Silvia! :)
Die Zeit mit Silvia war super! Das selbst zubereitete Pesto und die weiteren Tapas sowie der Wein waren sehr lecker! Silvia hat uns viel zu den einzelnen Zutaten und zu lokalen Ges…
Federica
Αύγουστος 2020
Silvia è stata molto cordiale e attenta fin dall’accoglienza. L’esperienza è stata coinvolgente e interessante, arricchita dai tanti racconti personali di Silvia. Il pesto era fantastico, accompagnato da ottimo vino, focaccia e stuzzichini vari. Silvia ci ha raccontato dettagli importanti sul procedimento e gli strumenti da utilizzare per la preparazione del pesto genovese, indicandoci anche dove acquistarli. Un’esperienza ben oltre le nostre aspettative. Grazie Silvia!
Silvia è stata molto cordiale e attenta fin dall’accoglienza. L’esperienza è stata coinvolgente e interessante, arricchita dai tanti racconti personali di Silvia. Il pesto era fant…
Simona
Ιούλιος 2020
Ottima esperienza, Silvia preparata e disponibile. Con la sua semplicità ci ha fatto scoprire i piccoli ma fondamentali segreti del pesto genovese (non alla genovese) 😊

Επιλέξτε από τις διαθέσιμες ημερομηνίες

Διαθέσιμες θέσεις: 10
1 / 2

Διατροφικές προτιμήσεις

Κατόπιν αιτήματος, ο οικοδεσπότης μπορεί να εξυπηρετήσει τις διατροφικές ανάγκες που αναγράφονται παρακάτω. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να ενημερώσετε τον οικοδεσπότη πριν από την εμπειρία.

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Πολιτική ακύρωσης

Μπορείτε να ακυρώσετε οποιαδήποτε εμπειρία και να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων μέσα σε 24 ώρες από την πληρωμή ή τουλάχιστον 7 ημέρες πριν από την έναρξη της εμπειρίας.

Προϋποθέσεις για τους επισκέπτες

Επιτρέπονται έως και 4 επισκέπτες, ηλικίας 6 ετών και πάνω. Οι γονείς μπορούν επίσης να έχουν μαζί τους παιδιά κάτω των 2 ετών.

Αλκοόλ

Αυτή η εμπειρία περιλαμβάνει αλκοόλ. Αλκοολούχα ποτά θα σερβίρονται μόνο στους επισκέπτες που έχουν συμπληρώσει τη νόμιμη ηλικία κατανάλωσης αλκοόλ.

Τι θα χρειαστείτε

The desire to be together and share a very local experience ;-)