Μετάβαση στο περιεχόμενο

Απενεργοποιημένη έως 22 Οκτωβρίου.

Για την προστασία της υγείας της κοινότητάς μας, οι Εμπειρίες στην Airbnb σε πολλές περιοχές απενεργοποιούνται προσωρινά λόγω της νόσου COVID-19. Μεταβείτε στο Κέντρο Βοήθειας για τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις πριν κάνετε κράτηση. Μάθετε περισσότερα

Εμπειρία με οικοδεσπότη τον/την Seymour

2 ώρες
Περιλαμβάνει ποτά, εξοπλισμός
Έως και 10 άτομα
Διοργανώνεται στα Αγγλικά

Τι θα κάνετε

The class will start with the history and theory of taking the small cocoa-nut which we'll feel and smell (tastes awful), to the eventual finished sensational chocolate bar. I will outline the theory of taking the chocolate through the process of heating, tempering, molding and how to work with the hot chocolate in different forms, molds and free form. Chocolatiers understand the crystal form and other elements leading to the eventually finished chocolate.
The introduction will leave us all aware of how special chocolate is and how dealing with it correctly prevents that waxy taste and discolored finished product. We are about to make beautiful chocolate!
Most of our time is spent preparing the chocolate and making dark bark - a sheet of chocolate layered with roasted almond nuts, or pistachios or plain (for those allergic to nuts). The sheet is then cooled and broken into irregular shapes. Get it right and the bark will be scrumptious.
With the new knowledge of making finished chocolate, we realize how important that each chocolate maker tests the tastes of different chocolates, and decides a preference that the maker loves and will more than likely always use.
The class will be in pairs or small groups and will eventually go home and show off their wonderful chocolate bark. You'll learn an awful lot and the class is fun!
I supply all the chocolate, pans, dishes, tools, etc
The class will start with the history and theory of taking the small cocoa-nut which we'll feel and smell (tastes awful), to the eventual finished sensational chocolate bar. I will outline the theory of taking the chocolate through the process of heating, tempering, molding and how to work with the hot chocolate in different forms, molds and free form. Chocolatiers understand the crystal form and other elements leading to the eventually finished…

Η δέσμευση του/της Seymour στην ασφάλεια

Αυτός ο οικοδεσπότης έχει δεσμευτεί να τηρεί τις οδηγίες ασφάλειας και καθαρισμού της Airbnb για τη νόσο COVID-19, τους κανόνες αποστάσεων και τις πρακτικές καλής υγιεινής, αλλά και να διασφαλίζει ότι όλοι οι συμμετέχοντες φορούν μάσκα.
Μάθετε περισσότερα

Τι περιλαμβάνεται

  • Ποτά
    Mostly water and soft drinks will be supplied, as well as aprons to each cl...
  • Εξοπλισμός
    Aprons and food handling gloves will be supplied to all class members.
Από €71
/άτομο
Δεν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες

Γνωρίστε τον οικοδεσπότη σας, Seymour

Οικοδεσπότης στην Airbnb από το 2016
  • Η ταυτότητα επαληθεύτηκε
I am a chocolatier. I love chocolate. I love making chocolate. I know how to make fabulous chocolate and understand how important it is to get it right every time. On www.JoshuaTreeChocolate.com you will see how varied the chocolate items are - from bars to gianduja truffles, dark chocolate salami and dark chocolate snakes. I airbrush, paint and am always experimenting with new tastes. Making chocolate is an art but it's crucial to understand the process of making a beautiful product.
The class will lead you through this understanding of tempering, heating the chocolate to the final product. The class is fun, it's hands-on making chocolate and you will leave with almond, pistachio or plain dark bark.
My greatest thrill is when people pass me in the street and let me know how amazing my chocolate is and how they "can't wait' for more.
I am a chocolatier. I love chocolate. I love making chocolate. I know how to make fabulous chocolate and understand how important it is to get it right every time. On www.JoshuaTreeChocolate.com you will see how varied the chocolate items are - from bars to gianduja truffles, dark chocolate salami and dark chocolate snakes. I airbrush, paint and am always experimenting with new tastes. Making chocolate is an art but it's crucial to understand the process of making a beautiful product.
Th…
Για να προστατεύσετε την πληρωμή σας, μη μεταφέρετε ποτέ χρήματα και μην επικοινωνείτε εκτός του ιστότοπου ή της εφαρμογής της Airbnb. Μάθετε περισσότερα

Πού θα είστε

The class will be held in a commercial fully fitted kitchen in Joshua Tree. Learn to understand the difference between working in this kitchen and a home kitchen from preparing to washing up.

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

Πολιτική ακύρωσης

Μπορείτε να ακυρώσετε οποιαδήποτε εμπειρία και να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων μέσα σε 24 ώρες από την πληρωμή ή τουλάχιστον 7 ημέρες πριν από την έναρξη της εμπειρίας.

Προϋποθέσεις για τους επισκέπτες

Επιτρέπονται έως και 10 επισκέπτες, ηλικίας 18 ετών και πάνω. Οι γονείς μπορούν επίσης να έχουν μαζί τους παιδιά κάτω των 2 ετών.

Περισσότερες συμβουλές

Classes usually between 10.30 am and 12:30 am on Saturday/Sunday