Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ελέγξτε τις τοπικές προτάσεις ή περιορισμούς που σχετίζονται με τη νόσο COVID-19 πριν κάνετε κράτηση.

Οι Εμπειρίες που πραγματοποιούνται δια ζώσης μέσω της Airbnb είναι διαθέσιμες σε αυτήν την περιοχή. Εξετάστε και ακολουθήστε τις τοπικές προτάσεις ή περιορισμούς που σχετίζονται με τη νόσο COVID-19. Μάθετε περισσότερα

Εμπειρία Μαγειρικής με οικοδεσπότη τον/την Katsuhiko

2 ώρες
Ιαπωνική
Έως και 10 άτομα
Διοργανώνεται στα Αγγλικά

Τι θα κάνετε

Guided by myself, an authentic sushi chef of Japanese-descent, you will learn by way of a step-by-step demonstration, how to make sushi. You will also learn about the background and history of the concept of sushi itself, the intricacies of preparing the ingredients to the highest standard, and ensuring the freshest outcome. You will learn in a very hands-on fashion, how to make California Rolls, Hand Rolls and the three different types of Nigiri Sushi. The food you make is also the food you will get to enjoy. The duration will be approximately 1.5 - 2 hours, depending on the size of your group. The price displayed is for a group of 1-3 persons (same amount of prep and ingredients involved for 1-3 persons). From 4-6 persons, this will incur an additional charge, and from 7-10 persons, another. We can host groups of any size. These sushi classes can be for smaller or larger groups and we are able to design a class that can specifically meet your needs. Hosting dates that are not in our calendar is possible on request, if we have sufficient advance notice to make the proper preparations. Although we typically host the class in my personal culinary kitchen, we are able to host it at almost anywhere. You will not be disappointed by this unique approach and very high standard to the art of sushi-making, from the perspective of a Japanese-born sushi chef.
Guided by myself, an authentic sushi chef of Japanese-descent, you will learn by way of a step-by-step demonstration, how to make sushi. You will also learn about the background and history of the concept of sushi itself, the intricacies of preparing the ingredients to the highest standard, and ensuring the freshest outcome. You will learn in a very hands-on fashion, how to make California Rolls, Hand Rolls and the three different types of Nigiri…

Η δέσμευση του/της Katsuhiko στην ασφάλεια

Αυτός ο οικοδεσπότης έχει δεσμευτεί να τηρεί τις οδηγίες ασφάλειας και καθαρισμού της Airbnb για τη νόσο COVID-19, τους κανόνες αποστάσεων και τις πρακτικές καλής υγιεινής, αλλά και να διασφαλίζει ότι όλοι οι συμμετέχοντες φορούν μάσκα.
Μάθετε περισσότερα

Τι περιλαμβάνεται

Από €161
/άτομο
Δεν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες

Γνωρίστε τον οικοδεσπότη σας, Katsuhiko

Οικοδεσπότης στην Airbnb από το 2019
  • Η ταυτότητα επαληθεύτηκε
I have been a professional chef for over three decades. Thirty years ago, I was invited to move from Japan to South Africa to assist as a chef in a Japanese restaurant. Throughout my career, I have remained loyal to my Japanese roots, catering for various Japanese companies who seek my sushi-making skills. I have also worked for well-known restaurants like Koi in Johannesburg and Wakame in Cape Town, assisting in setting them up, creating their signature dishes and training the staff. In 1977, I attended Ise Cho-Rishi Gakko Chef’s School in Japan where I studied French cuisine. I was particularly attracted to nouvelle cuisine because of its aesthetic appeal as well as for its complexity and subtlety of flavours. After that, I studied Japanese cooking, which included the fascinating art of sushi-making.
I have been a professional chef for over three decades. Thirty years ago, I was invited to move from Japan to South Africa to assist as a chef in a Japanese restaurant. Throughout my career, I have remained loyal to my Japanese roots, catering for various Japanese companies who seek my sushi-making skills. I have also worked for well-known restaurants like Koi in Johannesburg and Wakame in Cape Town, assisting in setting them up, creating their signature dishes and training the staff. In 1977, I…
Για να προστατεύσετε την πληρωμή σας, μη μεταφέρετε ποτέ χρήματα και μην επικοινωνείτε εκτός του ιστότοπου ή της εφαρμογής της Airbnb. Μάθετε περισσότερα
ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ AIRBNB
Μαγειρική

Παθιασμένοι μάγειρες

Μάθετε παραδοσιακές συνταγές και ακούστε προσωπικές ιστορίες από ντόπιους οικοδεσπότες.

Μικρές ομάδες

Μοιραστείτε ένα γεύμα σε μοναδικούς χώρους, από ιδιωτικά αγροκτήματα μέχρι κρυφές ταράτσες.

Ελεγμένες από την Airbnb

Κάθε εμπειρία ελέγχεται με γνώμονα τις αυθεντικές γαστρονομικές παραδόσεις.

Πού θα είστε

You will be hosted in my private culinary kitchen, located in Horison suburb, Roodepoort, Johannesburg.

Διατροφικές προτιμήσεις

Κατόπιν αιτήματος, ο οικοδεσπότης μπορεί να εξυπηρετήσει τις διατροφικές ανάγκες που αναγράφονται παρακάτω. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να ενημερώσετε τον οικοδεσπότη πριν από την εμπειρία.
Χωρίς γαλακτοκομικά προϊόντα
Χωρίς σόγια
Αλλεργία στα φιστίκια
Αλλεργία στους ξηρούς καρπούς χωρίς κέλυφος
Vegan
Χορτοφαγική
Χωρίς γλουτένη
Χορτοφάγος που τρώει θαλασσινά και ψάρια
Χωρίς αυγά
Αλλεργία στα ψάρια
Αλλεργία στα οστρακοειδή

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

Πολιτική ακύρωσης

Μπορείτε να ακυρώσετε οποιαδήποτε εμπειρία και να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων μέσα σε 24 ώρες από την πληρωμή ή τουλάχιστον 7 ημέρες πριν από την έναρξη της εμπειρίας.

Προϋποθέσεις για τους επισκέπτες

Επιτρέπονται έως και 10 επισκέπτες ηλικίας 14 ετών και πάνω.

Περισσότερες συμβουλές

Please make sure you wear comfortable shoes as you'll be standing most of the time during the class.

Τι θα χρειαστείτε

Be sure to dress comfortably with flat shoes, as you'll be standing for most of the time during the class. Please communicate upfront about any dietary restrictions, so that we are able to prepare in advance for such.

If you'd like to enjoy some wine with your class, please feel free to bring along your own bottle.