Μετάβαση στο περιεχόμενο

Slow Parma Food Experience

Ελέγξτε τις τοπικές προτάσεις ή περιορισμούς που σχετίζονται με τη νόσο COVID-19 πριν κάνετε κράτηση.

Οι Εμπειρίες που πραγματοποιούνται δια ζώσης μέσω της Airbnb είναι διαθέσιμες σε αυτήν την περιοχή. Εξετάστε και ακολουθήστε τις τοπικές προτάσεις ή περιορισμούς που σχετίζονται με τη νόσο COVID-19. Μάθετε περισσότερα

Εμπειρία με οικοδεσπότη τον/την Michelle Valeria

6,5 ώρες
Περιλαμβάνει φαγητό, εισιτήρια
Έως και 8 άτομα
Διοργανώνεται στα Αγγλικά, Ιταλικά

Τι θα κάνετε

Looking for an authentic experience, far from the great tourist flows, to discover the soul and traditions of the Italian Food Valley?
Come and discover the Emilia Romagna Region and its food excellences, Parmigiano-Reggiano cheese and Prosciutto di Parma at a slow pace, relying on the experience and professionalism of a local and experienced guide. Visiting a Parmigiano-Reggiano cheese dairy with us, you will be able to follow the whole production chain, from the feeding of milking cows, the milk collection and preservation, to the forming of the curd in the typical copper cauldrons. You will be able to watch the cheese master’s experienced hands during the breaking of the curd with the “spino” and his deft movements during the lifting of the cheese out of the cauldron. After that you will visit the resting, salting and ageing rooms of Parmigiano-Reggiano cheese with their overwhelming aromas. The visit will end with a pleasant tasting, a real pleasure for the senses! At the end of the visit we will transfer to the hills of Parma to visit one of the plants where the inimitable Prosciutto is produced. We will stop on the way at the foot of the mediaeval castle of Torrechiara to take some pictures. The tour will end with a lunch of typical Parma delicacies (a selection of cured meats, fresh home made pasta and traditional cakes) and wine from the Parma Hills region.
Looking for an authentic experience, far from the great tourist flows, to discover the soul and traditions of the Italian Food Valley?
Come and discover the Emilia Romagna Region and its food excellences, Parmigiano-Reggiano cheese and Prosciutto di Parma at a slow pace, relying on the experience and professionalism of a local and experienced guide. Visiting a Parmigiano-Reggiano cheese dairy with us, you will be able to follow the whole p…

Η δέσμευση του/της Michelle Valeria στην ασφάλεια

Αυτός ο οικοδεσπότης έχει δεσμευτεί να τηρεί τις οδηγίες ασφάλειας και καθαρισμού της Airbnb για τη νόσο COVID-19, τους κανόνες αποστάσεων και τις πρακτικές καλής υγιεινής, αλλά και να διασφαλίζει ότι όλοι οι συμμετέχοντες φορούν μάσκα.
Μάθετε περισσότερα

Τι περιλαμβάνεται

Από €135
/άτομο
€135 ανά άτομο
€135 ανά άτομο
€135 ανά άτομο
€135 ανά άτομο
€135 ανά άτομο
€135 ανά άτομο

Γνωρίστε τον οικοδεσπότη σας, Michelle Valeria

Οικοδεσπότης στην Airbnb από το 2019
  • Η ταυτότητα επαληθεύτηκε
I'm a fully licensed guide, born and raised in Parma, working in the fields of tourism, culture and education within the territory of the Emilia Romagna region for over 11 years. The passion for the gastronomic excellences of the territory and the respect and admiration for the artisans who produce them led me to take courses to become a divulger of Parmigiano Reggiano and Parmigiano Reggiano Taster First and Second Level. My aim is to let my guests live an authentic experience far from the great tourist flows, meeting local people and friends, to discover the soul and traditions of Emilia Romagna, crossing the town of Parma and the territory of the region at a slow pace, hoping they will perceive the beauty and richness of my land and that their experience will be memorable.
I'm a fully licensed guide, born and raised in Parma, working in the fields of tourism, culture and education within the territory of the Emilia Romagna region for over 11 years. The passion for the gastronomic excellences of the territory and the respect and admiration for the artisans who produce them led me to take courses to become a divulger of Parmigiano Reggiano and Parmigiano Reggiano Taster First and Second Level. My aim is to let my guests live an authentic experience far from the grea…
Συνοικοδεσπότες:
Για να προστατεύσετε την πληρωμή σας, μη μεταφέρετε ποτέ χρήματα και μην επικοινωνείτε εκτός του ιστότοπου ή της εφαρμογής της Airbnb. Μάθετε περισσότερα

Πού θα είστε

• We will visit an authentic Parmigiano-Reggiano cheese dairy and the visit will be followed by tasting of 12 months, 24 months and 36 months old Parmigiano-Reggiano cheese
• We will have a Photo stop at mediaeval village & Castle of Torrechiara
• We will visit a plant where famous Prosciutto di Parma is produced
• We will have lunch at a winery or family run restaurant with typical Parma delicacies and exquisite tastings of DOC Parma Hills wines

Επιλέξτε από τις διαθέσιμες ημερομηνίες

Διαθέσιμες θέσεις: 30
1 / 2

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

Πολιτική ακύρωσης

Μπορείτε να ακυρώσετε οποιαδήποτε εμπειρία και να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων μέσα σε 24 ώρες από την πληρωμή ή τουλάχιστον 7 ημέρες πριν από την έναρξη της εμπειρίας.

Επίσημο πιστοποιητικό ταυτότητας

Θα πρέπει να παράσχετε μια φωτογραφία του προσώπου σας που να ταιριάζει με τη φωτογραφία του επίσημου πιστοποιητικού ταυτότητάς σας. Αυτές οι φωτογραφίες βοηθούν την Airbnb να επιβεβαιώνει ποιο άτομο θα πάρει μέρος στην εμπειρία. Θα χρειαστεί να κάνετε αυτή τη διαδικασία μια φορά.

Προϋποθέσεις για τους επισκέπτες

Επιτρέπονται έως και 8 επισκέπτες, ηλικίας 4 ετών και πάνω. Οι γονείς μπορούν επίσης να έχουν μαζί τους παιδιά κάτω των 2 ετών.

Περισσότερες συμβουλές

• Dogs are not allowed inside the facilities • The Prosciutto production process is a weekly cycle (Mon-Fri). Sometimes we see the salting, at times the washing and other times the grooming. During the visit, when on Saturday or Sunday, one can see all the rooms used for the production process.

Τι θα χρειαστείτε

• Transport

• You must provide your own transport and follow the guide in a separate car. If you have space in your car, you may choose to have the guide ride along with you.